...
- Taskopru37
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: YSNÖZK OYUNU BIRAKIYORUM..
Kardeşim ben çok özlücem seni..
Bir kusurum olduysa affola.. Ben helal ettim hakkımı sende bana helal et hakkını..
Oyunu bırakmanı istemiyorum..
Bir Loncamız var resmi duyurusunu yapmadık.. Sen oyunu bıraksanda bırakmasanda ismin orda baki kalıcak..
Ama bir konuda kızıyorum sana.. Ne skypeye geldin ne telin vardı nede msn açtın.. Biz seninle nerede görüşcez ?
Oyunu bırakınca bizide otomatik bırakıyorsun. Biz oyun karakterleri değiliz ki !!!
Allaha emanet oL...
:|
Bir kusurum olduysa affola.. Ben helal ettim hakkımı sende bana helal et hakkını..
Bir Loncamız var resmi duyurusunu yapmadık.. Sen oyunu bıraksanda bırakmasanda ismin orda baki kalıcak..
Ama bir konuda kızıyorum sana.. Ne skypeye geldin ne telin vardı nede msn açtın.. Biz seninle nerede görüşcez ?
Oyunu bırakınca bizide otomatik bırakıyorsun. Biz oyun karakterleri değiliz ki !!!
Taşköprü
İslamcan
Kızılelma
Kızıllelma
BİR AĞAÇ GİBİ TEK ve HÜR, ve BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
İslamcan
Kızılelma
Kızıllelma
BİR AĞAÇ GİBİ TEK ve HÜR, ve BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
- Sheytanist
- FareAdam Düşmanı
Tabii ki bize kal demek düşer ancak sen kararını vermişsin.Real'de başarılar dilerim.
Hakkımda ne düşünüyorsan Allah 10 katını versin..
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."
Sheytanist*
"Önce kafasına sıkın.Deyin ki bu bir uyarıdır.Daha sonra ayağına sıkacağız."
Sheytanist*
- Sahinhilebazmsti
- Cin Avcısı
Merhaba,
Bir Lonca Lideri nasıl bu kadar kolay oyundan ayrılır pek mantığım almadı. Neyse bu ayrı bir konu tabii ki. Sana hayatında sonsuz mutluluklar ve başarı diliyorum. Kal sağlıcakla
Bir Lonca Lideri nasıl bu kadar kolay oyundan ayrılır pek mantığım almadı. Neyse bu ayrı bir konu tabii ki. Sana hayatında sonsuz mutluluklar ve başarı diliyorum. Kal sağlıcakla
- sahinhilebaz - Şahinhilebazmsti - HiLeBaZMuSTaFa - HİLEBAZINGÖZDESİ ...
LoncaEFSANELER
Yönetim
LoncaEFSANELER
Yönetim
hayırlısı ne ıse o olsun yoksa knıght oynamaya mı basladın len :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

- Eileithhyia
- Salgın Koruyucusu
Güle güle.
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; Çünkü hakkınızla beraber, Şerefinizi de kaybedersiniz.
selametle
EdebiyatıCedide / ServetiFünun / GaffarREİS
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
Tahterevallinin diger ucuna oturarak sayemde yükselen insanlara canımın sıkıldığında kalkabilecegimi hatırlatın.
- mccaglar
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Lonca: BeTa
SeLaMeTLe KarDesim ReeL HaYaTınDa BaSaRıLaR AEO...
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Lonca: Sanki Sene 2008
CekannN yazdı:selametle
Eileithhyia yazdı:Güle güle.
Sahinhilebazmsti yazdı:Merhaba,
Bir Lonca Lideri nasıl bu kadar kolay oyundan ayrılır pek mantığım almadı. Neyse bu ayrı bir konu tabii ki. Sana hayatında sonsuz mutluluklar ve başarı diliyorum. Kal sağlıcakla![]()
Sheytanist yazdı:Tabii ki bize kal demek düşer ancak sen kararını vermişsin.Real'de başarılar dilerim.
mccaglar yazdı:SeLaMeTLe KarDesim ReeL HaYaTınDa BaSaRıLaR AEO...
Taskopru37 yazdı:Kardeşim ben çok özlücem seni..
Allaha emanet oL...
:|
doorss yazdı:hayırlısı ne ıse o olsun yoksa knıght oynamaya mı basladın len :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
En son adresbu tarafından 19 Şub 2012 22:32 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.