iwet açıklıyorum arkadaşlar ama bilmiyorum arkadaşlar aramızda dikkatini çeken oldumu bilmem ama ikv 2. fragmanında ki buçok yaygın bi fragman değildi.ve o videoyuizlerken bir karakter dikkatimi çektiişte o karakter ben kimseyle eşleştiremedim kenan olamaz çünküo şişman ve giyimi böyledeğil acaba bu uçan acayip yaratığı ve arkasınadda sanırım kopyası var tanıyan özelikle de sığınaklara falan girenlerde bilen varsa açıklayabilirmi yoksa bu bir devam sinyalimi :D:D:D
saygılarla kardeşxmehmett ve kardeşxmustafa
KaRDeŞxMeHMeTT =49 lvl KaRDeŞxMeHMettTT=28 lvl daha ezo ama 49 olcak bunu unutma
Bu çemberlitaş mabetini bayağı araştırdım Gaffar Bey in Ak büyücüleri alıp meteor un ötesinde bir bölgeye yerleşmesiyle oluşan bir bölge imiş,yani bu sır Çemberlitaş eklentisiyle çok daha büyük bir heyecana sahne olacak zaten resim de ki akbüyücüden de bunu anlayabilirsiniz
Bu oyunun süper bir yanı oyunu hem oynuyoruz hmde yenılık oluyor ve heyecandan geberıyoruz Ne ya bu çemberlitaş Ya GM ler maşallah arı gibi çalışıyorlar
Sakla Zamanı İnekler Aç Kalsın (^_-)
[MevLana Değilim AdaM oLuNDa GeLiN..........!]
İsmimi anarken Destur Demeyi Unutmayın Çok Yahşiyam ;;)
Ixreisxl yazdı:Bu çemberlitaş mabetini bayağı araştırdım Gaffar Bey in Ak büyücüleri alıp meteor un ötesinde bir bölgeye yerleşmesiyle oluşan bir bölge imiş,yani bu sır Çemberlitaş eklentisiyle çok daha büyük bir heyecana sahne olacak zaten resim de ki akbüyücüden de bunu anlayabilirsiniz
Benim tahminim şah kobranın ordaki kapalıkapı da girişi olucak bu bölgenin
Ixreisxl yazdı:Bu çemberlitaş mabetini bayağı araştırdım Gaffar Bey in Ak büyücüleri alıp meteor un ötesinde bir bölgeye yerleşmesiyle oluşan bir bölge imiş,yani bu sır Çemberlitaş eklentisiyle çok daha büyük bir heyecana sahne olacak zaten resim de ki akbüyücüden de bunu anlayabilirsiniz
Ak Büyücü? :mrgreen:
Koptum o "Beyaz Büyücü" :mrgreen: .