2 Saatlik Bi Sürenin Sonunda Kenan Kesilmiştir.Epey Zorlu Bi Kesmeydi 3. Fotodan Anlar Herkes.Güncellemeye 2 Dk Kala Kenan yerde xD 2 Şifacımıza 1er Adet Yüzük Düşmüştür.Fotoların Devamı ve Ekip Yayınlanacaktır İleriki Saatlerde.
Dirkraederxx yazdı:8 kere (yanlış hatırlamıyorsam) Kenan kestik . bir konu açmadık . artık sizinde açmamanız gerek. Junon kesin o zaman istediğiniz kadar konu açın bence
Heryerde çocuklugunu belli etme. Kesiyorsan sende foto koy bukadar basit Milletin başardığı işlere yorum yapma
Can,sen Örgülü loncası nı tanımadığın için onların alçakgönüllüğünüde bilmezsin...İsteseler 1 günde 10 kere keserler,herkes senin gibi ezik değil.Foto koymamalarının tek sebebide gösterişi sevmemeleridir,bunu da böyle bilesin.
Konu Açmana Gerek Yoktu Doğucephesi Artık Herkes Kesebiliyor Bunu Ayrıca Bende Harun Gibi Düşünüyorum , Kesilen Kesilir Bu Kadim,Kenan,Junon Bile Olsa Konu Açıp Sergilemeye Gerek Yoktur.Hepinize bir kere daha teşekkürler ...
Türkiye'nin İlk ÜCRETSİZ OYUNU'ymuş..! İyİ FoRuMLaR... Xxsavaşcıxxx -- OtHeRsxOzaNş -- OtHeRsxOzaNs -- OtHeRsxOzaN
Quarismaa yazdı:2 Saatlik Bi Sürenin Sonunda Kenan Kesilmiştir.Epey Zorlu Bi Kesmeydi 3. Fotodan Anlar Herkes.Güncellemeye 2 Dk Kala Kenan yerde xD 2 Şifacımıza 1er Adet Yüzük Düşmüştür.Fotoların Devamı ve Ekip Yayınlanacaktır İleriki Saatlerde.
Dogucephesi Grurla Sunar.
Arkadaşlar burada sanırım 1 oyun hatası var Grup Başkanı baştan 3. olarak Seçilmiş... Dikkatinizi Çektimi Bilmiyorum...
AŞKA İNANMA DEDİLER AŞK YATAĞA KADAR
AŞKA BİR YATAK BİÇERİM ÖLÜM DÖŞEĞİNE KADAR !!
Elinize sağlık. Ama rtık bu tür konular gereksiz. Sadece düşen itemleri köşke tanıtmak amaçlı konulardan itemleri resim alıp bi arada toplayarak koymanız daha mantıklı olur. Kenan kestik vs. gibi konular artık gereksiz. Görüşümce. Ama siz kendinize göre daha iyi bilirsiniz. İyi forumlar.
İyi Kötü Yorumlarınız İçin Tesekkür Ederim Fakat Bu Konuyu Sırf Gösteriş Olsun Diye Açmadım.Biliyosunuzki Çoğu Kişi Sığınaklara Sadece Motorin İçin Giriyor ve Çoğu Kenanı Kesemeyiz Edemeyiz Diye KendiLerine Bile Güvenemiyorlar.Tamam Loncalar Olsun Sağlam Adamlar Olsun Bunlar Ön Planda Olmaması Lazım bence, Neden Şaheseri Alan Klandan Veya Bölgeden Saçma Sapan Gösterişler Sergiliyor Halbuki Onlara Düşen Şaheser Bi Grubun Emeği Sadece Kendilerinin Değil.Bana Şaheser Düşmedi Fakat 2 Adet Yüzük Düştü Grubumdaki Şifacılara Ben Çokta Sevindim Bi Faydam Dokunmustur Diye.Bu Açtıgım Konuda Ben İstesem Keserim,Loncam Keser,20 Defa Keserim Diyen Adamlar Sadece Gösteriş İçin O yorumu Yazmıstır.Madem 20 Defa Kesiyosun 20 Defalık Foto Alda Herkes Sana Helal Olsun Desin,Başkasının Emeğine Saygısı Olmıyanın Kendine Bile saygısı Yoktur.İyi Eglenceler