Kimler katılmak ister ?

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
Sercan123
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Kimler katılmak ister ?

Mesaj gönderen Sercan123 »

Öncelikle selamlar.

Eminönü sunucusunda daha önce yapılmamış bir şeyi "denemek" istiyorum.Kiminize saçma kiminze mantıklı gelebilir.Henüz kesin bir şey yok zaten.Gelen yorumlara göre hareket edeceğim.

6 kişilik bir grup kurmak istitiyorum tamamı şifacıdan yerine göre 1 büyü 5 şifadan oluşan.Bu grup klansız yerine göre klanlı olacaktır.Amacı görevlere yardım etmek,grup bölgelerine şifacı bulamayanlara destek olmak vb. dir.Kısacası amaç savaşmak değil tamamiyle yardımdır.

Daha fazla detaya girmeyeyim.Şimdi böyle bir şey yapmak istesem kimler katılmak ister (ŞİFACI OLARAK) bu ekibe ?
Kullanıcı avatarı
Servane
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Re: Kimler katılmak ister ?

Mesaj gönderen Servane »

Eminönü sunucusunda bir ilk die başlamışsın kardeş fakat beta sonrasında 29 levele geçildiğinin ilk zamanlarında senin bahsettiğin şekilde bir grup vardı.Yanlış hatırlamıyosam 7 zehirciler di ismi. Eskilerden Eşrefpaşahospital,Amed gibi arkadaşları barındırıyodu içinde.Bilgilendirme amaçlı söyledim.Ama fikrinin arkasında ol güzel bi fikir uygulamaya dökmen dileğiyle.
Bizi EskiLer Tanır,YeniLer Örnek ALır...
Resim

Eminönü Efeleri /Servane
Kullanıcı avatarı
Sercan123
İskele Babası
İskele Babası

Servane yazdı:Eminönü sunucusunda bir ilk die başlamışsın kardeş fakat beta sonrasında 29 levele geçildiğinin ilk zamanlarında senin bahsettiğin şekilde bir grup vardı.Yanlış hatırlamıyosam 7 zehirciler di ismi. Eskilerden Eşrefpaşahospital,Amed gibi arkadaşları barındırıyodu içinde.Bilgilendirme amaçlı söyledim.Ama fikrinin arkasında ol güzel bi fikir uygulamaya dökmen dileğiyle.

Önceden teşkilatta oynadığım için bilgim yoktu.İyi oldu bilgilendirdiğin.Bakalım ilgiye göre hareket ederiz.
smartenes
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen smartenes »

İnatçı Zehirler di sanırım ismi
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
Kullanıcı avatarı
Eileithhyia
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Eileithhyia »

Arkadaşlar adı neyse ne : )) arkadaş yenıden kuruyor ve hoş'ta daha kolayca görevlerıımızı yapabılırız lvl kasabılırız ıtem kasabılırız vallaha'buyucu lazım ıse ben varım.
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; Çünkü hakkınızla beraber, Şerefinizi de kaybedersiniz.
Kullanıcı avatarı
hayalet119
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen hayalet119 »

Bencede Cok İi bişe olacak Dİyorum Kısacası Beta Dönemindekı Gibi olmasa da Genede Süper olacaktır İNş

Eger şifazı Lazımsa Bende Gelirim Neden oLmasın...

SAYGILARIMLA; xHaYaLeTx, HaYaLeTxII ,IISüPeRŞiFaCıI
Kullanıcı avatarı
Sercan123
İskele Babası
İskele Babası

Arkadaşlar bu kadar yorum beni ikna etmeye yetti.En kısa zamanda yeni bir konuyla daha detaylı bilgi vereceğim.

Saygılar oyundan ulaşabilirsiniz.

Serkeşxşifa

Şu anda susturuldum 2 gün sonra açılacak .)
15450108
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen 15450108 »

ben de varım kardeşim de benim şifacı yok savaşçı var olur yardım ederim ama

Lordofthempıres
Kullanıcı avatarı
Sercan123
İskele Babası
İskele Babası

15450108 yazdı:ben de varım kardeşim de benim şifacı yok savaşçı var olur yardım ederim ama

Lordofthempıres

Arkadaşlar en kısa zamanda yeni bir konuyla detaylı bilgi vericem ve hepinizle teker teker konusucam oyunda.Saolun destekleriniz için.
Kullanıcı avatarı
Eileithhyia
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Eileithhyia »

Beyler bu cok saglam bı sunum, 5.veya 6 kışı olursak cok rahatca görevlerı halledıp lvl da kasabılırız, ana karakter şıfacı gerek 3, tane. gerı kalan 1 tank 1 buyucu gıbı veya 2 buyucu, gıbı eyer olursa cok ıyı olucaktır bu ış..
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; Çünkü hakkınızla beraber, Şerefinizi de kaybedersiniz.

“Genel Sohbet” sayfasına dön