Öncelikle selamlar.
Eminönü sunucusunda daha önce yapılmamış bir şeyi "denemek" istiyorum.Kiminize saçma kiminze mantıklı gelebilir.Henüz kesin bir şey yok zaten.Gelen yorumlara göre hareket edeceğim.
6 kişilik bir grup kurmak istitiyorum tamamı şifacıdan yerine göre 1 büyü 5 şifadan oluşan.Bu grup klansız yerine göre klanlı olacaktır.Amacı görevlere yardım etmek,grup bölgelerine şifacı bulamayanlara destek olmak vb. dir.Kısacası amaç savaşmak değil tamamiyle yardımdır.
Daha fazla detaya girmeyeyim.Şimdi böyle bir şey yapmak istesem kimler katılmak ister (ŞİFACI OLARAK) bu ekibe ?
Kimler katılmak ister ?
Re: Kimler katılmak ister ?
Eminönü sunucusunda bir ilk die başlamışsın kardeş fakat beta sonrasında 29 levele geçildiğinin ilk zamanlarında senin bahsettiğin şekilde bir grup vardı.Yanlış hatırlamıyosam 7 zehirciler di ismi. Eskilerden Eşrefpaşahospital,Amed gibi arkadaşları barındırıyodu içinde.Bilgilendirme amaçlı söyledim.Ama fikrinin arkasında ol güzel bi fikir uygulamaya dökmen dileğiyle.
Bizi EskiLer Tanır,YeniLer Örnek ALır...

Eminönü Efeleri /Servane

Eminönü Efeleri /Servane
Servane yazdı:Eminönü sunucusunda bir ilk die başlamışsın kardeş fakat beta sonrasında 29 levele geçildiğinin ilk zamanlarında senin bahsettiğin şekilde bir grup vardı.Yanlış hatırlamıyosam 7 zehirciler di ismi. Eskilerden Eşrefpaşahospital,Amed gibi arkadaşları barındırıyodu içinde.Bilgilendirme amaçlı söyledim.Ama fikrinin arkasında ol güzel bi fikir uygulamaya dökmen dileğiyle.
Önceden teşkilatta oynadığım için bilgim yoktu.İyi oldu bilgilendirdiğin.Bakalım ilgiye göre hareket ederiz.
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
İnatçı Zehirler di sanırım ismi
-"Lodos kalmayana dek Arz. Arz olmak bir tarz."
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
smartenes - Eminönü since: ?/Mart/2006
- Eileithhyia
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Lodos
Arkadaşlar adı neyse ne : )) arkadaş yenıden kuruyor ve hoş'ta daha kolayca görevlerıımızı yapabılırız lvl kasabılırız ıtem kasabılırız vallaha'buyucu lazım ıse ben varım.
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; Çünkü hakkınızla beraber, Şerefinizi de kaybedersiniz.
- hayalet119
- Acemi Savaşçı
Bencede Cok İi bişe olacak Dİyorum Kısacası Beta Dönemindekı Gibi olmasa da Genede Süper olacaktır İNş
Eger şifazı Lazımsa Bende Gelirim Neden oLmasın...
SAYGILARIMLA; xHaYaLeTx, HaYaLeTxII ,IISüPeRŞiFaCıI
Eger şifazı Lazımsa Bende Gelirim Neden oLmasın...
SAYGILARIMLA; xHaYaLeTx, HaYaLeTxII ,IISüPeRŞiFaCıI
Arkadaşlar bu kadar yorum beni ikna etmeye yetti.En kısa zamanda yeni bir konuyla daha detaylı bilgi vereceğim.
Saygılar oyundan ulaşabilirsiniz.
Serkeşxşifa
Şu anda susturuldum 2 gün sonra açılacak .)
Saygılar oyundan ulaşabilirsiniz.
Serkeşxşifa
Şu anda susturuldum 2 gün sonra açılacak .)
ben de varım kardeşim de benim şifacı yok savaşçı var olur yardım ederim ama
Lordofthempıres
Lordofthempıres
15450108 yazdı:ben de varım kardeşim de benim şifacı yok savaşçı var olur yardım ederim ama
Lordofthempıres
Arkadaşlar en kısa zamanda yeni bir konuyla detaylı bilgi vericem ve hepinizle teker teker konusucam oyunda.Saolun destekleriniz için.
- Eileithhyia
- Salgın Koruyucusu
Beyler bu cok saglam bı sunum, 5.veya 6 kışı olursak cok rahatca görevlerı halledıp lvl da kasabılırız, ana karakter şıfacı gerek 3, tane. gerı kalan 1 tank 1 buyucu gıbı veya 2 buyucu, gıbı eyer olursa cok ıyı olucaktır bu ış..
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; Çünkü hakkınızla beraber, Şerefinizi de kaybedersiniz.