kanunixxbadgır yanı banu kardeşımız erkek arkaşının haın kurşunlarıyla wefat etmıştr
aılesıne we kardeşı fırata baş sağlığı dılerız çok uzgunuz mekanı cennet olsun
kanunixxbadgırl (banu) wefat etmıştr başımız sağ olsun
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Friends Of Heaven
kanunixxbadgırl (banu) wefat etmıştr başımız sağ olsun
kanunixxbaşkan
Re: kanunixxbadgırl (banu) wefat etmıştr başımız sağ olsun
basınız saolsun allah aılesıne ve yakınlarına sabır versın mekanı cennet olsun
- Theoneibo
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: DEVA
inna lillahi ve inna ileyhi raciun ("şüphesiz biz Allahu Teala'dan geldik ve o'na döneceğiz."). Cenabı Hak bizleri son nefesimizde İMAN ile ölmemizi nasip etsin. Mekanı Cennet Komşusu Büyüklerimiz Olur İnşallah.
Kızılşaman
Kızılşaman
Dünya üç gündür;dün, bugün ve yarin. Dün geçti, yarinin geleceği belli değil öyleyse bugünün kiymetini bil!
Theoneibo yazdı:inna lillahi ve inna ileyhi raciun ("şüphesiz biz Allahu Teala'dan geldik ve o'na döneceğiz."). Cenabı Hak bizleri son nefesimizde İMAN ile ölmemizi nasip etsin. Mekanı Cennet Komşusu Büyüklerimiz Olur İnşallah.
Kızılşaman
Başarılar gelir geçer asaletin bize yeter öyle şeyler yaşattınki uğrunda ölmeye değer .
MustafaCanKızılkaya
MustafaCanKızılkaya
Theoneibo yazdı:inna lillahi ve inna ileyhi raciun ("şüphesiz biz Allahu Teala'dan geldik ve o'na döneceğiz."). Cenabı Hak bizleri son nefesimizde İMAN ile ölmemizi nasip etsin. Mekanı Cennet Komşusu Büyüklerimiz Olur İnşallah.
-
- Çınaraltı Müdavimi
Böyle bir son gerçekten çok kötü; seven insanın sevdiği kişinin (yada sevdiğini sandığı) hayatına son vermesi... Kurtlarx ailesi olarak yakınlarına allahtan sabır, kendisine rahmet dileriz.
Mekanı cennet olsun...

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Friends Of Heaven
hepınızden allah razı olsun
ya ınsan bı karıncayı bıle öldurmemelı hele 7 yıl sewdığı bir insana nasıl kıyar
ölmeden once bana anlatmıştı ayrıldık dıye bende kafana takma dedım belkı hayırlısı olur ama gel görkı gıttı kızcaz yazık tekrardan allah rahmet etsın
ya ınsan bı karıncayı bıle öldurmemelı hele 7 yıl sewdığı bir insana nasıl kıyar
ölmeden once bana anlatmıştı ayrıldık dıye bende kafana takma dedım belkı hayırlısı olur ama gel görkı gıttı kızcaz yazık tekrardan allah rahmet etsın
kanunixxbaşkan
- kabusxbalistikx
- Antrepo Bekçisi
Kabusx Loncası olarak baş sağlığı diliyoruz mekanı cennet komşusu hz.muhammed sallallahualeyhüvesellam olur inşallah. Erkek arkadaşınada Alhha islah etsin diyorum başkada bir şey demiyorum.

kabusxbalistikx yazdı:Kabusx Loncası olarak baş sağlığı diliyoruz mekanı cennet komşusu hz.muhammed sallallahualeyhüvesellam olur inşallah. Erkek arkadaşınada Alhha islah etsin diyorum başkada bir şey demiyorum.
- RiamaX
- Işık Hanım'ın Elemanı
Fedai yazdı:kabusxbalistikx yazdı:Kabusx Loncası olarak baş sağlığı diliyoruz mekanı cennet komşusu hz.muhammed sallallahualeyhüvesellam olur inşallah. Erkek arkadaşınada Alhha islah etsin diyorum başkada bir şey demiyorum.
Beni görüpte kendini sınama sadece göre bildiğin kadarım!
Eğer hayat bir kumar ise. Zarları ben atarım.
Ben RaptiM c0k maNtık tePtiM HiC deiL hepTim koyu kaRamsaR reNktim veLhasıL ciFtesiNde peKtim biNLerCesiNe kar$ı tektiM!
Eğer hayat bir kumar ise. Zarları ben atarım.
Ben RaptiM c0k maNtık tePtiM HiC deiL hepTim koyu kaRamsaR reNktim veLhasıL ciFtesiNde peKtim biNLerCesiNe kar$ı tektiM!