Son Kez Konu Açıyorum.. Elveda [Prince]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Son Kez Konu Açıyorum.. Elveda [Prince]

Mesaj gönderen xPrince »

Her zamanki gibi Öncelikle Selamlar..
Arkadaşlar öncelikle kendimden bahsetmek istiyorum ve şu anda olan olayla alakalı olarak aslında kişiliğimin ne düşündüğünden..
Öncelikle ben anlayışı her zaman için iyi kullanmaya çalışan birisiyim.. yani yolda birisi durmadan kornaya basıyosa içimden sövmek yerine bu adamın bir sebepi varki basıyo derim.. yada birisi ilginç bi şey yapıyosa elbet bi sebepi vardır diye düşünürüm..
Her zaman böyle olmaya çalıştım, elimden geldiği kadar "iyi" sıfatını taşımaya çalıştım, belki seviyesince bazı kişilere dalga bile geçtim, ama onlara art niyet düşünerek değil, sadece içimdeki sıradan, komik çocuğun etkileriydi..

Şu andada oyuna girmeye çalıştığım bu zamanlarda oyunun bana hatası ise "bağlantınız kesildi çünkü hesabınız bloklanmıştır" yazısını alıyorum, aklımdan geçenler.. ya birisi hesabıma girmiş ve genelden yada birisine özelden küfretmiş.. yada daha fazla bi şey gelmiyo.. yani her zaman ikv destek takımına güvendim ben, susturuldum hiç bi şey demedim çünkü neden susturuldum bilmiyorum hatta bi kaç saat içinde susturuldum böylesine çalışan bir destek takımımız olduğu için mutlu olmalıyız.. vede şimdi eğer bloklanmış isem, bir sebepi vardır eminimki..

Gel gelelim konuya, bloklanan çarım oyuna başladığım karakter.. Prince, ehh tabiki plus paketide var, hatta 2 ay paketi tek seferde çekmiştim.. ve 1 ayı halen duruyo, ama önemli değil bi aylık plus, sadece emeklerim.. geceleri başında beklemem, bunlar için yöneticileri soumlu tutumuyorum, ama karakterimin banlanmasına sebep olan kişiyi soumlu tutuyorum, ve bu sadece onunla benim aramda, eğer bloklanmamın sebepi karakterimdeki kişinin birisi üzmüş olması ise.. ondan karakterim adına özür diliyorum,

Artık oyuna devam etmiceğim, çünkü tek üyeliğe çok bağlı kaldım, oda gidince şimdi oynayacak karakterim yok.. vede arkadaşlar bu bir veda konusuydu, ikv desteğe ulaşmaya çalışıyorum ama "403 - Forbidden: Access is denied." diye bi mesaj alıyorum, yinede sebepini öğrenmek açamlı ulaşıcağım ama dediğim gibi.. elveda, sizi ben üzmüşsem eğer bir yerde veya bir zaman, özür dilerim, lonca açıyordum, sanırım onuda arkadaşların yürütmesi gerekicek, oyunda çok planlarım vardı, önüm açık diyordum, ama bakıyorum sabah uyandım az takıldım nette oyuna giriyorum ve hesabımın bloklandığını öğreniyorum, vede tek çare olarak oyuna son vermenin zamanın geldiğini belirtmek istiyorum, ikv desteğe ulaşmamım sebepi sadece merak ettiğim bloklanma sebepini öğrenmekti, yoksa boş yere bloklanacağımı kesinlikle düşünmüyorum..

Hoşçakalın arkadaşlar, elbet oyunun ilk zamanlarından bu yana çok büyük yenilikler ve atılımlar oldu, yakın zamana kadarda gerçekten çok gelişti oyunumuz, ama benim oyuna bağlı olmamı sağlıyacak tek üyelikte artık yoksa.. bende yokum demektir.. ve bunun benim için ne kadar zor bir şey olduğunuda anlayın.. işte bloklandığımın kanıtınıda sunmak istiyorum..

Resim

Sağlıcakla kalın..
Steam

Erciyes Üniversitesi Japon dili ve Edebiyatı.
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Son Kez Konu Açıyorum.. Elveda [Prince]

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Şimdi öncellikle geçmiş olsun yazının hepsini okudum ve biraz üzüldüm açıkçası her ne kadar bazı konularda beni kızdırmış ve dalga geçmiş olsunda.Senin iyi karakterli olduğuna eminim her neyse banlanmanın sebebini bilmem maden bu kadar temizim diyorsun ozaman karakterlerine biri veya birileri girmiştir. yada bir hata üzerine bloklanmışsındır. Evet bir gün herkez bu oyunu bırakacak sonunda bırakmak zorunda kalacak sen bügün bırakırsın bizde yarın neyse sözü fazla uzattık işallah bir gün döndüm adlı konunuda görmek isterim hayatta başarılar ;)
Kullanıcı avatarı
extremexlider
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen extremexlider »

GİTMENE ÇOK ÜZÜLDÜM... bu oyunda bana en çok güvenen insanlardan ve en eski arkadaşlarımdan biriydin.Tekrar Görüşmek Üzere HoşcakaL
Extremexlider
Extremexliderll
Extremexliderlll
Kullanıcı avatarı
kontforum62
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kontforum62 »

gitmene cidden üzüldüm.Sen iyi bir oyuncuydun gidene dur diyemeyiz yolun açık olsun.
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır

http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT

temmuz 2007'den beri...
Kullanıcı avatarı
fatihfb88
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen fatihfb88 »

E.ö den tanıyordum seni bir kaç kez görmüştüm.Gitmene gerçekten üzüldüm...

Ama " ikv " den ayrılırsan " WARROCK " adlı bir online savaş oyunu war.İstersen yeni bir başlangıç yapabilirsin orda...Tavsiye ederim.Lütfen yanlış anlama boş zamanlarında eğlencen olur...Kendine iyi bak

Eminönü / Fatihxxx
CASTIEL

Meqapixel
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen xPrince »

hepinize teşekkür ederim..
ama açıkçası şu ana kadar hiç bloklanmamıştım, arkadaşlar bloklanmanın zamanı olabilir diyo, bilmiyordum, 1 hafta felan sonra açılırsa heralde baya rezil olurum :D
Steam

Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

Bloklandysan açılır ne diye direk oyunu bırakıyorsun suresız dıye bı bekle 7 gun hee ama suçun buyukse bılemıyorum (oyun açıklarından yararlanma,yetkılılere hakaret..vs)
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen melodrama44 »

macro program veya hesap hakkı ihlali o hesapta kullanılmadıysa 7 gün veya 3 gün süreyle yemişsindir.Fakato hesapta macro program kullanıldıysa 999.
keşke

1 temmuz 2012.
Kullanıcı avatarı
xPrince
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen xPrince »

melodrama44 yazdı: macro program veya hesap hakkı ihlali o hesapta kullanılmadıysa 7 gün veya 3 gün süreyle yemişsindir.Fakato hesapta macro program kullanıldıysa 999.
sandbox gibi bi programdanmı bahsediyosun ?
Steam

Achilleus
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Achilleus »

xPrince yazdı:
melodrama44 yazdı: macro program veya hesap hakkı ihlali o hesapta kullanılmadıysa 7 gün veya 3 gün süreyle yemişsindir.Fakato hesapta macro program kullanıldıysa 999.
sandbox gibi bi programdanmı bahsediyosun ?

sandbox kullanmak ceza sebebi olmaz. olamaz. ki hatta sandboxie her windows sistemde mutlaka kurulu olmasi gereken harika bir program.

arkadaşın macro dan kastı maden çekmede kullanılan mouse yazılımları sanırım. diyalog pencerelerinin her tıklamada farklı bir yerde çıkması ile onun da önüne geçildi zaten.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön