Kadim ile İlgili! (Herkesin okumasını rica ediyorum)

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Nebula
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Kadim ile İlgili! (Herkesin okumasını rica ediyorum)

Mesaj gönderen Nebula »

2,5 yıllık bir ikv kullanıcısıyım ve büyük bir destekçi..Oyuna bugüne kadar bir çok anlamda maddi ve manevi olarak bir çok anlamda destek sağlayan ben ve benim gibi yüzlerce kullanıcı var.Bu zamana kadar bütün güncellemeleri yakınen takip edip her türlü değişime ayak uydurmaya çalıştık..Yönetimin elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını biliyorum ve beta sürümünden bu zamana kadar bir çok güncelleştirmeyi başarıyla uygulayabilmişlerdir lakin bir konuda İkv yönetimi inanılmaz bir şekilde çuvallamıştır..Hangi konudan bahsettiğimi herhalde herkes anlamıştır.Yer altı bölgesi geldikten sonra herkes aylarca kadim ve şaheser güncellemesini beklemiştir ve en nihayetindede gelmiştir.Bu güncelleme hatalı olduğu bilindiği halde yönetim tarafından uygulamaya geçirilmiştir ve şaheserlerin ayağa düşmesinin tek sebebi yönetimdir.Grup bölgeleri geldikten sonra yeni bir güncellemeyle kadimdeki eksik çalışan bir sistemi çalışır hale getirip yeni başlayan arkadaşlarımızın veyahut oyuna işleri nedeniyle ara veren kullancıların işlerini ne denli zorlaştırdıklarının umarım farkındadır yönetim.Güncellemeden önceki kadim kesimleri tamamen bir oyun hatasıydı ve bu yönetim tarafından bilindiği gibi herhangi bir açıklama da yapılmadı.1 haftadan yakın bir zaman içinde zaten kadimin stratejisi çözüldü vegünde 15-20 kere kesilmeye başlandı.Bir çok arkdaşımız oyunun bu açığından faydalanarak kendilerine şaheser üretiminde gerekli olan materyalı fazlasıyla temin ettiler.Şimdi ben soruyorum yönetici kardeşlerime,oyunun hatası veya açığı bilindiği halde kullanıcılara nasıl duyuru yapılmaz? Bu kadim güncellemesi çok uzun bir süre test edildi neden hazır olmadığı halde uygulamaya geçirildi ? Şaheserlere oyunun en iyileri sahip olabilcek tarzında bir slogan vardı yok öyle birşey herkesin çarında 2 şaheser var nerde kaldı en iyiler? İnsaların suçu oyuna geç başlamak mı? 150 milyon verip insanlar 2 adet kadim pençesimi alsınlar ?Bu büyük güncelleme hatasını kaldıkı bana göre bugüne kadar istanbul kıyamet vaktinin en büyük güncelleme hatasıdır grup bölgelerini getirerek örtbas ettiler.Şimdi şaheser kullanıcıları bana kızacaklar biliyorum bu arada bende şaheser sahibiyim kendi şahsi fikrim kadim için yeni bir güncelleme gelmesi yönündedir.Bu gelen güncellemeyle birlikte herhangi bir şaheser sahibininin şaheseri geri alınıp o ürettiği şaheserdeki malzemelerin hesabına tekrar iade edilmesidir(KADİM HİDRA PENÇELERİ HARİÇ)Bu büyük hatanın tek çözümü bana göre budur katılmak veyahut katılmamak kişiden kişiye göre değişir kendi kişisel görüşümü beyan etmiş bulunmaktayım..Teşekkürler yönetim ;)
İyi forumlar
Kullanıcı avatarı
TAYFA
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Kadim ile İlgili! (Herkesin okumasını rica ediyorum)

Mesaj gönderen TAYFA »

Yani şu ana kadar Kadim'in kesilme metodunu bulana kadar , onca malzemeyi toplayana kadar oyunda o kadar saatini harcayan insanların verdiği tüm emeğin karşılıksız yok olmasını istiyorsun.

Sanırım bu kaş yapmaya çalışırken göz çıkarmak deyimini çok iyi açıklardı.

Senin önerin oyunculara yapılabilecek en büyük haksızlık en büyük saygısızlık olurdu.

Sevgilerle...
Bizim dostumuz sözü gibi özü özü gibi de sözü doğru olandır.

Karanlığı lanetlemektense, bir mum yak.
Nebula
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Nebula »

TAYFA yazdı:Yani şu ana kadar Kadim'in kesilme metodunu bulana kadar , onca malzemeyi toplayana kadar oyunda o kadar saatini harcayan insanların verdiği tüm emeğin karşılıksız yok olmasını istiyorsun.

Senin önerin oyunculara yapılabilecek en büyük haksızlık en büyük saygısızlık olurdu.

Sevgilerle...
Benim burada ne anlatmak istediğimi anlamamışsın o yüzden tekrar sana yorum yapmak gereksiz ama tekrar anlatayım istersen sana..Şaheser sahiplerinin emekleri yok olsun demiyorum üreettikleri malzemeler tekrar hesaplarına geri yüklensin..Çünkü oyun amacı dışına çıktı artık şaheser şaheserlikten çıktı görev itemi gibi görülmeye başlandı..Sen şu anda burda şaheser sahiplerini düşünüyorsun peki yeni başlayanları düşündünmü ? Millet çarına 2 şaheser üretmişken yeni başlayan bir adam neden o kadar para verip bunu alsın? Benim buradaki tepkim bunların olacagını bile bile güncelleme yapan yazılım ve yönetim ekbinine...
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

söylediğin herşeye katılıyorum ama tüm eşyaları geri verme konusu biraz sıkıntıda çünkü ben kadimlere zaten 100 m vermiştim keserek almadım yani pençeleri ejderimi ürettikten çok sonra kestim bana eğer böyle bişey olursa kadimler giderse hiç kimsenin memnun olmıca ortada daha dorusu şaheseri olanların
Kullanıcı avatarı
shevchenko199410
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen shevchenko199410 »

TAYFA yazdı:Yani şu ana kadar Kadim'in kesilme metodunu bulana kadar , onca malzemeyi toplayana kadar oyunda o kadar saatini harcayan insanların verdiği tüm emeğin karşılıksız yok olmasını istiyorsun.

Sevgilerle...
Şaheser sahibi olmayan biri olarak ilk başta bende haksızlık olduğunu düşündüm.Fakat kardeşimiz çok iyi açıklamış.İnsanlar orada kadim hidrayı kesebilmek için o kadar emek harcadılar.Ben günlerce kadim hidrada sıranın bana gelmesi için bekledim, yardım ettim.Eğer şuan elimde şaheser olsa bende buna karşı çıkardım.Şuan kadimi kesemeyenlere karşı da bir haksızlık olduğu ortada fakat eğer şaheserli kişilerin elinden şaheserler alınıp mateyaller geri verilirse şaheserli kişilerin onca zaman verdiği emeklerde boşa gidicek...
Whitelie

Tskxhxuğur

Nightkiss
Kullanıcı avatarı
fixxer
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen fixxer »

o değil de hangi rpg oyununda görülmüş 40 kişinin bir yaratıkla uğraştığı ? 20 kişi kesilse neyse ama en ideali 15 kişidir belki ben gerçek hayatta olduğu gibi internet hayatımdada asosyal bir insanım ve 15 kişiden fazlasını bulamıyorum kadimi kesemeyecekmiyim sırf bu yüzden ? kadim pençesi için o kadar parayıda bulamıyorum yani bu iş fazlasıyla zor bence yönetim bunu göz önünde bulundurmalı ve biraz esnetmeliler bu kadim olayını saygılar.
Minos ( Bazı Özürlüler Minoş Olarak telaffuz ediyorlar doğrusu yandadır iyi okuyun )
AşkxFixxer
Kullanıcı avatarı
Cerrah
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Cerrah »

Nebula yazdı:2,5 yıllık bir ikv kullanıcısıyım ve büyük bir destekçi..Oyuna bugüne kadar bir çok anlamda maddi ve manevi olarak bir çok anlamda destek sağlayan ben ve benim gibi yüzlerce kullanıcı var.Bu zamana kadar bütün güncellemeleri yakınen takip edip her türlü değişime ayak uydurmaya çalıştık..Yönetimin elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını biliyorum ve beta sürümünden bu zamana kadar bir çok güncelleştirmeyi başarıyla uygulayabilmişlerdir lakin bir konuda İkv yönetimi inanılmaz bir şekilde çuvallamıştır..Hangi konudan bahsettiğimi herhalde herkes anlamıştır.Yer altı bölgesi geldikten sonra herkes aylarca kadim ve şaheser güncellemesini beklemiştir ve en nihayetindede gelmiştir.Bu güncelleme hatalı olduğu bilindiği halde yönetim tarafından uygulamaya geçirilmiştir ve şaheserlerin ayağa düşmesinin tek sebebi yönetimdir.Grup bölgeleri geldikten sonra yeni bir güncellemeyle kadimdeki eksik çalışan bir sistemi çalışır hale getirip yeni başlayan arkadaşlarımızın veyahut oyuna işleri nedeniyle ara veren kullancıların işlerini ne denli zorlaştırdıklarının umarım farkındadır yönetim.Güncellemeden önceki kadim kesimleri tamamen bir oyun hatasıydı ve bu yönetim tarafından bilindiği gibi herhangi bir açıklama da yapılmadı.1 haftadan yakın bir zaman içinde zaten kadimin stratejisi çözüldü vegünde 15-20 kere kesilmeye başlandı.Bir çok arkdaşımız oyunun bu açığından faydalanarak kendilerine şaheser üretiminde gerekli olan materyalı fazlasıyla temin ettiler.Şimdi ben soruyorum yönetici kardeşlerime,oyunun hatası veya açığı bilindiği halde kullanıcılara nasıl duyuru yapılmaz? Bu kadim güncellemesi çok uzun bir süre test edildi neden hazır olmadığı halde uygulamaya geçirildi ? Şaheserlere oyunun en iyileri sahip olabilcek tarzında bir slogan vardı yok öyle birşey herkesin çarında 2 şaheser var nerde kaldı en iyiler? İnsaların suçu oyuna geç başlamak mı? 150 milyon verip insanlar 2 adet kadim pençesimi alsınlar ?Bu büyük güncelleme hatasını kaldıkı bana göre bugüne kadar istanbul kıyamet vaktinin en büyük güncelleme hatasıdır grup bölgelerini getirerek örtbas ettiler.Şimdi şaheser kullanıcıları bana kızacaklar biliyorum bu arada bende şaheser sahibiyim kendi şahsi fikrim kadim için yeni bir güncelleme gelmesi yönündedir.Bu gelen güncellemeyle birlikte herhangi bir şaheser sahibininin şaheseri geri alınıp o ürettiği şaheserdeki malzemelerin hesabına tekrar iade edilmesidir(KADİM HİDRA PENÇELERİ HARİÇ)Bu büyük hatanın tek çözümü bana göre budur katılmak veyahut katılmamak kişiden kişiye göre değişir kendi kişisel görüşümü beyan etmiş bulunmaktayım..Teşekkürler yönetim ;)
İyi forumlar

Güzel Düşünmüşsün Ama Tüm İkv Oyuncularının Çok Büyük Tepkileri Olur Kardeş Ve Bu Yönetimi Zor Duruma Düşürür..
Paşaxcorleone-Paşaxpersia-Paşaxşifa

Suskunluğun Bedeli Çaresizliğin Diyetidir...
Kullanıcı avatarı
qalanoth
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen qalanoth »

Millet Vaktinde Kadimi Kesemedi Diye .. Kesenlerin Hakkı Yenicek..

Doğrumu Anladım..?
  • "Yâd elde oturanlar, bil ki yurt kaçağıdır.
    Senin kılıç dediğin, TÜRK'ün oyuncağıdır"
    Hüseyin Nihâl Atsız
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Serserixkratos »

Şaheser Şaheserlıkten cıktı herkez carına 2 tane hatta hobi olsun dıye 3 tane uretcek :) Ben Bunları sahıplenmenın cok Zor ama Cok zor olacağını Dusunuyordum ama meğersem ne kadar kolaymıs artık bunlara saheser denmez normal sılah Denır :)
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

qalanoth yazdı:Millet Vaktinde Kadimi Kesemedi Diye .. Kesenlerin Hakkı Yenicek..

Doğrumu Anladım..?
Yanlış anlamışsın..
Millet vaktinde hatadan yararlandı diye hakkı yenecek...
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön