Arz Lodos
1)???? 1)????
2)???? 2)????
3)???? 3)????
4)???? 4)????
5)???? 5)????
MEandakı En iyi Locnalar Sizce hangısı
MEandakı En iyi Locnalar Sizce hangısı
Görünenin ArdınDaki GörüNmeyeN ....
KaFxKeF PeSiMiSt OrKestRa
Klan:Lodos
İsim:Kafkef
MEPODER
MEPODER
Re: MEandakı En iyi Locnalar Sizce hangısı
bu konu daha öncedende açılmamış mıydı ztn:)
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Kholpashali-Mega-Choosens-Waffen-Zentius-Vip-Reds
Bence bunlar
Bu loncaları güçlü buluyorum...
Ve başarılar diliyorum...
Bence bunlar
Bu loncaları güçlü buluyorum...
Ve başarılar diliyorum...
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
Bence ;
Arz ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Lodos
1)Beta(Kısa Zaman da Büyük Gelişme)^^^^^^^^^^^^^1)Zaman(Her Gece Arz Sancağa Baskın yapıolar Hayran kaldım)
2)Kuzey (Cogu Lonca ıle kavgalı ama gidişat güzel)^^^2)Mega ( Cok Sevdiğim insanlar var )
3)Waffen ( ama dağıldılar sanırım )^^^^^^^^^^^^^^^^3 ) Hanedan ( Meranın eskıelr toplulugu
4)Death ( Yolkesen Cok Severim )
^^^^^^^^^^^^^^^4) Choosensx ( bu aralar fazla sesı cıkmıyor )
5)Kholpashali ( Saygın kişilerden oluşmakda )^^^^^^^^5) Kodadıx ( Amele Toplulugu )
1)Beta(Kısa Zaman da Büyük Gelişme)^^^^^^^^^^^^^1)Zaman(Her Gece Arz Sancağa Baskın yapıolar Hayran kaldım)
2)Kuzey (Cogu Lonca ıle kavgalı ama gidişat güzel)^^^2)Mega ( Cok Sevdiğim insanlar var )
3)Waffen ( ama dağıldılar sanırım )^^^^^^^^^^^^^^^^3 ) Hanedan ( Meranın eskıelr toplulugu
4)Death ( Yolkesen Cok Severim )
5)Kholpashali ( Saygın kişilerden oluşmakda )^^^^^^^^5) Kodadıx ( Amele Toplulugu )
Görünenin ArdınDaki GörüNmeyeN ....
MEPODER
MEPODER
- Excellence
- Teşkilat Neferi
Bu konu nerdeyse BİN kere açıldı.Ve her seferinde objektif bir yorum yazmaya çalıştım.Şimdide yazayım.
Arz Klanında;
1-Kholpashalix
2-Deathx
3-Waffenx
4-Kuzeyx
5-Zentiusx
Lodos Klanında;
1-Megax
2-Zamanx
3-Choosensx
4-Kurmayx
5-Redsx
Ben klanlarda sadece bu loncaları tanırım onun dışında lonca tanımam kimileri diyebilir redsx ler daha iyi üst sıralarda olmalı diye redsx biliyorsunuz yeni yeni klana giriyor o yüzden son sırada.Bu loncalar meranda gördüğüm en iyi loncalar ama meranın en iyi loncası kim diyecek olursanız tartışmasız Kholpashalix derim ancak onlara kafa tutabilecek şu an itibariyle tek loncada Megax dir.Ama bu değişebilir.Lodoslar eski Alayınax dönemindeki zamanına dönebilir Redsx ve Kurmayx loncaları sayesinde onun dışındaki choosensx ve zamanx te çok iyiler.Yeter ki loncalar arası birlik beraberlik , arkadaşlık olsun bu arz loncaları içinde geçerli.Son olarak klansız loncaları yazmayacağım kısacası klansız olmayanları takmam takılsınlar kendi hallerinde...
Arz Klanında;
1-Kholpashalix
2-Deathx
3-Waffenx
4-Kuzeyx
5-Zentiusx
Lodos Klanında;
1-Megax
2-Zamanx
3-Choosensx
4-Kurmayx
5-Redsx
Ben klanlarda sadece bu loncaları tanırım onun dışında lonca tanımam kimileri diyebilir redsx ler daha iyi üst sıralarda olmalı diye redsx biliyorsunuz yeni yeni klana giriyor o yüzden son sırada.Bu loncalar meranda gördüğüm en iyi loncalar ama meranın en iyi loncası kim diyecek olursanız tartışmasız Kholpashalix derim ancak onlara kafa tutabilecek şu an itibariyle tek loncada Megax dir.Ama bu değişebilir.Lodoslar eski Alayınax dönemindeki zamanına dönebilir Redsx ve Kurmayx loncaları sayesinde onun dışındaki choosensx ve zamanx te çok iyiler.Yeter ki loncalar arası birlik beraberlik , arkadaşlık olsun bu arz loncaları içinde geçerli.Son olarak klansız loncaları yazmayacağım kısacası klansız olmayanları takmam takılsınlar kendi hallerinde...
EXCELLENCE
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Arzın Çocukları
reds ve ottoman.
yakın sürede ottoman loncası çok büyük bir ivme yaşayacak
yakın sürede ottoman loncası çok büyük bir ivme yaşayacak
aynen. ama biyerine katılmıorum en ii lonca mega o loncaya tek kafa tutabilecek lonca kholpashali dir. benceExcellence yazdı:Bu konu nerdeyse BİN kere açıldı.Ve her seferinde objektif bir yorum yazmaya çalıştım.Şimdide yazayım.
Arz Klanında;
1-Kholpashalix
2-Deathx
3-Waffenx
4-Kuzeyx
5-Zentiusx
Lodos Klanında;
1-Megax
2-Zamanx
3-Choosensx
4-Kurmayx
5-Redsx
- adania01
- Işık Hanım'ın Elemanı
ARZ LODOS
Vİpx Megax(Bikaçı hariç iyi adamlar)
Zentiusx Choosensx (Adamlar işi biliyor
)
Waffenx
Kholpashalix
Deathx
Vİpx Megax(Bikaçı hariç iyi adamlar)
Zentiusx Choosensx (Adamlar işi biliyor
Waffenx
Kholpashalix
Deathx
Sunboy yeni ismiyle SuNDEviL karakteri bana ait değildir bilginize
- aKeSinTi
- Şarapçı'nın Sırdaşı
kafkef yazdı:Bence ;
4)Death ( Yolkesen Cok Severim )^^^^^^^^^^^^^^^4) Choosensx ( bu aralar fazla sesı cıkmıyor )
Katılıyorum.
[******] (49) [KeNDaL] (49) [ÇiRoK] (49)
[Ecel Getiren] [Ejder Asa] [Ashab-ı Kehf]
[Ecel Getiren] [Ejder Asa] [Ashab-ı Kehf]
- physcopath
- Cin Avcısı
en iyi lonca choosens ile Kodadıx dir bunlara laf olmaz