ulusxzarif.
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
ulusxzarif.
oyunda tehdit ediodun msnde konustuk fotoları var die koy lan hadi fotoları okdr laf ettin hala yok bise bekliyorum hala sahte msn acıp sahte konusma koyma fikrin varsa hiç ümitlenme msn adresimi kimse bilmiyor tek bi kişi haricinde ...
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
Re: ulusxzarif.
halen dha bekliyorum
altta imza yerine bak bide zarif nerde oturdumu ören 

- SonerSecil
- Sahaf Yardımcısı
Msn de kayseri'de oturuyorum diyen bendim değilmi.Senle takışmıyorum.4 Kişi Senin yüzünden oyunu bıraktı.Beni alakadar edende Sedatın oyunu bırakmasıydı.Senin suçlamandan sebep oyunu bıraktı.Ben seni konuşturdum ispat ettimya o bana yeter.Merak etme.En yakın zamanda 22 resmin 22 sinide koyacağım.Koymazsam ADAM değilim.Bunu böyle bil.Resimleri koyudğum zaman 22 tane resim yoksa gel suratıma tükür.

KUKLACI
Jacob-Savaşçı-49 LvL
Xxxdragayxxxoğuz-Savaşçı-49 LvL
Sarılarıncino-Savaşçı-49 LvL
Ghostxşifax-Şifacı-41 LvL
Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL
Ulusxantioksidan-Savaşçı-39 LvL
Soner Seçil
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
bana koycam koycam deme varsa delilin koy benm msn adresim kimsede yok iftiracı yalancı basta dediğim gibi sadece birtek kişide var onuda ilerde acıklarım...+iftira attığın surdan belli benm yüzümden bir tek jakob yani sedat oyunu bıraktı oda paramı caldı + olarak sancak sunucusunda bir char soyduğu için birtek bilgin ispatın yok velet olsa beklemez koyardın ve ve suraya gelelim ben oyunn basından beri bursalı olduğumu söylüyorum ki herkezde biliyor merak etme hiç bir sekilde iftira atamassın bana ..ulusx ler hırsız diyorlardı inanmazdım katiyen kaanat getirdim hırsız ve iftiracısınız yazıklar olsun böyle loncaya ...

- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
Yakamozxbep 25 Haz 2010 03:02
Konunuzu kirletmek istemem ama bu ufak ayrıntıyı belirtmek istedim Ulusxzarif aslında Yakamoz loncasından hırsızlık ve küfür etme girişimleri yüzünden atılan Yakamozxcanavar - Jacob 'tur bilgilerinize arz ederim.-----sen busun iste..
Konunuzu kirletmek istemem ama bu ufak ayrıntıyı belirtmek istedim Ulusxzarif aslında Yakamoz loncasından hırsızlık ve küfür etme girişimleri yüzünden atılan Yakamozxcanavar - Jacob 'tur bilgilerinize arz ederim.-----sen busun iste..

- SonerSecil
- Sahaf Yardımcısı
Sana birşey diyeyimmi dostum.Senin yüzüne tükürmek isterdim yanımda olsan.Baban bilse nasıl bir evlat olduğunu gam yer ölür.Onu bil.Baban iyi bir çocuk odluğunu biliyor sen gittin millete karalama kampanyası yapıyorsun.Bunuda herkes söylüyor.Bizim aramızda iyiki 1 hırsız vardı.Oda atıldı.Sen hırsızsın demekki bizi hırsız sanıyorsun.Artık dayanamıyorum vallahi billahi oyunu dar ederim sana.Konuyu sildir.Sen git sedatı birde lonca arkadaşalrına sor.Sedat Jacob u bana verdi.Kendiside giriyor ara sıra.Bunu herkes biliyor Baştada YAKAMOZ loncası.Sus şimdi.Belaxbattle ye veya yakamozxbelaya sor gerekli yanıtı verir sana.

KUKLACI
Jacob-Savaşçı-49 LvL
Xxxdragayxxxoğuz-Savaşçı-49 LvL
Sarılarıncino-Savaşçı-49 LvL
Ghostxşifax-Şifacı-41 LvL
Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL
Ulusxantioksidan-Savaşçı-39 LvL
Soner Seçil
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
lonca arkadasların ztn seni anlatıyor sen ne konusuyorsun bu güne kadar bir tek hırsızlık yapmıssam buyur koy fotorafını bilader tırıvırı yapma klavyeden bana ..

- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
22resim diye dırlıyodun nerde ???? adam deilim diyodun nerde ? dün aksam koyucaktın nerde? sna varya hiç bişi demiyorum yasın büyük ama beynin küçük git sen karalama kampanyası yap millete hadi ...o oyunu bırakan 4 kişiyide acıkla abakayım kimlermiş
?
?

- Mert35
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeşim bak senin bahsettin Ulusxzarif 25 yaşında bi adamdır böle konuşamasın..
Ayrıca sende onun bir hırsızlıqını gördüysen kanıt göster...
Ulusxstyle-Ulusxjean
Ayrıca sende onun bir hırsızlıqını gördüysen kanıt göster...
Ulusxstyle-Ulusxjean
- mahmutxsolmaz
- FareAdam Düşmanı
yasına hörmetim olur ama bi insan kardesi yasındaki adama bunları diyosa onu ben abi yerine fln koymam ve ulusx loncası kendi aralarında bile hırsız diyor birbirlerine bende küfür ettiğini söledim okdr hırsız olabiliceği kanatindeymde ayrıca bna diyorki msnde konustuk hani o fotolar benm msn acmadığımı bilmiyor bu adam böyle iftira atıyor..bu konuya bi acıklık getir sende kardesm ? ayıp deilmi sencede iftira atmak _? 4 kişi oyunu bıraktı diyor bi serkan bıraktı oda kendi ayıbını biliyor kufur etti paramı caldı ve baska sunucuda bi arkadasın charını soymus hala ne diye onu bna savunuyor..oyunda thdit ediyor bide hodri meydan dedim iki gündür fol yok yumurta yok ortada ..