SIĞINAKLAR :
İlk başta Sahaf Necmi ye gidiyoruz o bizi (agop vs.)Npc lere yonlendırıyor.
Bergin : 4 adet fare öldür
Lamia : Kenanı Ölüdr
Neşe : Acımı dindir
Agop : Onları yükseğe as
Necmi : Haini bul ve öldür
Zarfı indir : Zarfı indir gorevınde kenan ı oldurdukten sonra yukarıda merdıvenle cıkılan bı yer var orada masanın uzerıdekı zarfı etkılestırın.
MİGRAT :
Yusuf Ağabey : Kayıp cocugun ızını sur (Bu cocuk Agah beyın yanındakı Umut)
Umut : Çeteci ile konus
Çeteci : 20 adet kara kemik getir (bu kemıklerı adadakı Kemık kafalardan topluyoruz hepsınden cıkıyor)
Çeteci : Bilinmeyen kitap (mıgratta ılk odanın en sonunda somıne benzerı yerın onundekı kıtabı İncele butonuna basıyoruz.)
Ve mıgrat salon gorevıBildiklerimi sizlerle paylaşmak ve sizlere yardımcı olmasını istedim...Emeğe saygı
Ixreisxl yazdı:Can o senin ezikliğinden kaynaklanıyo düşünen adamı gördün mü hiç yada zırdeli yi? :lol:
İşte senin de aklın bukadar basıyor be evlat fazla zorlama şartelleri attırırsın sonra Ezikliğimden kaynaklanıyor hee ) O benim ezikliğimden değil bizim genelde motorini kesip çıkmamızdan kaynaklanıyor evlat Hadi 2le
Ixreisxl yazdı:Can o senin ezikliğinden kaynaklanıyo düşünen adamı gördün mü hiç yada zırdeli yi? :lol:
İşte senin de aklın bukadar basıyor be evlat fazla zorlama şartelleri attırırsın sonra Ezikliğimden kaynaklanıyor hee ) O benim ezikliğimden değil bizim genelde motorini kesip çıkmamızdan kaynaklanıyor evlat Hadi 2le
O yüzden o eziğin elinde Ecel var sende kafa koparan değil mi? :mrgreen: