KukLacı İçeri

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

KukLacı İçeri

Mesaj gönderen Serserixkratos »

oyunda Bazı Kısılerın bana hırsız demelerınden bıktım nedır bu ıftıra kıskançlıktanmıdır yoksa kestım dıye sınırlenmelerın Denmıdır anlamadım adam serserixkratos calındıtır sahıbı hırsızdır eyer bunu ıspatlıcak bır fotosu warsa carımı sılcem ...Örneğın Cihadxzulfıkar Ulusxzarif Kolayxxbuyu kesmeme sınırlendırdıklerı ıcın kendılerıne hazmedemedıklerı ıcın Bunu Dıyorlar Kuklacı Benı bılen bılır ..ama Bunu DelıkanLı qıbı ozelden halletmedıkLerı ıcın bolqeden avazı cıktıqı kadar karılar qıbı bağıranlara sormak gerekir...Daha Dunun yetmelerı bugun adam olmus tanımıorum etmıorum sızı oyunda dun 1 bugun 2 qormusum Sızı zaten Cihadx Loncası yakıstıramadım cok bıldıgım say
dıqım Lonca ..qeLeLım Ulusx Loncası herqun yenı bır haber yenı bır hırsızlık yaptıklarını soyluyor tum kuklacı..
Kolayxxbuyu zaten kendı capında eğlenıor baska eğlenecek adam yok tabı..Son Sozum Benı bıLen bılır eyer Hırsızsam carımı Sılcem .........!!!!!!...Ya Su Soze bak Hırsızlık .ya anlatamıorum ..ne ya bu en sonunda Bu ıftıralaradamı maruz kalcaz..!!!!
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Kullanıcı avatarı
Ixbycanxl
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: KukLacı İçeri

Mesaj gönderen Ixbycanxl »

İspat olmadıktan sonra herkez masumdur söylentiler geçersizdir.
~~BEKLENEN GÜN GELECEKSE ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR~~~

Zalimfelek Dragayxoğuz Tuvaletkağıdı
Kullanıcı avatarı
Chekdar
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Chekdar »

Bencede ya bune Ulus Loncasını karalama kampanyası çıktı sanki..

Ixbycanxl arkadaşımız doğru sölüyor ispatlanana kadar herkez suçsuzdur.... :geek:
http://img175.imageshack.us/img175/1943/anima1.mp4
Kullanıcı avatarı
SonerSecil
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SonerSecil »

Biz hızla ilerliyoruz bir çar açan 1haftaya 40 olup başlarına tünüyoruzya Batıyoruz bunlara.
Resim

KUKLACI
Jacob-Savaşçı-49 LvL
Xxxdragayxxxoğuz-Savaşçı-49 LvL
Sarılarıncino-Savaşçı-49 LvL
Ghostxşifax-Şifacı-41 LvL
Ulusxzarif-Büyücü-44 LvL
Ulusxantioksidan-Savaşçı-39 LvL

Soner Seçil
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

bak Ben ne Cihadx Loncası nede uLusx Loncasıyla 1 ısım yok konuda dedıqım qıbı Bu sahıslar Benım adımı karalamaya caLısıyorlar serserixkratos hırıszıdr carı calıntıdır carı calınmıstır..Kendı carıma neryde el koyacaklar Bu kadarda oLmaz ...ama Su Oyunda ne Cihadxzulfıkarı ne Ulusxzarıfı nede kolayxbuyu ..qormıyım..az DelıkanLı olsunlar mılletın emegıne hakkına qoz dıkmesın Ben Boşa konustuğumu ınanıyom Benı bıLen bıLır..!

Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
kimbirlik1722
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen kimbirlik1722 »

Öncelikle HERKESE SELAMLAR

Arkadaşlar serserixkratos hırsız felan değildir kendisi gayet güvenli ve saygılı bir insan kimse durduk yere iftira felan etmesin kimsenin güveni yoksa bile benim oadama güvenim sonsuz...

Cihadxtarkan
Kullanıcı avatarı
Serserixkratos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Benım hakkımda boyle dusunduğun ıcın Sana sonsuz TşK Cihadxtarkan

kimbirlik1722
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen kimbirlik1722 »

Ne Demek Kardeşim İyi Forumlar...

Cihadxtarkan
Kullanıcı avatarı
Stromm
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Stromm »

beyler ben bu çocuk la 3 yıldır oynuorum bu oyunu ne bi yanlışını qördumö nede bi hatasını iftira atmayın adama durduk yere sende takma kardeşim bçöle şeyleri bıs kımn ne olduqunu çok iyi biliriz ..............
░║StRomm MaRdinLixLoRd ║░

..кєѕкє ѕöz¢ügü уєяιηє, вιя ∂αнαкι ѕєƒєяє ∂ємєуι ∂єηє...
Kullanıcı avatarı
kimbirlik
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen kimbirlik »

Serserixkratos yazdı:bak Ben ne Cihadx Loncası nede uLusx Loncasıyla 1 ısım yok konuda dedıqım qıbı Bu sahıslar Benım adımı karalamaya caLısıyorlar serserixkratos hırıszıdr carı calıntıdır carı calınmıstır..Kendı carıma neryde el koyacaklar Bu kadarda oLmaz ...ama Su Oyunda ne Cihadxzulfıkarı ne Ulusxzarıfı nede kolayxbuyu ..qormıyım..az DelıkanLı olsunlar mılletın emegıne hakkına qoz dıkmesın Ben Boşa konustuğumu ınanıyom Benı bıLen bıLır..!
Lan sen kımsın kı benı oyunda gormıyeceksın ? alt4cü moddayken bılırsın ölücenı anlayınca f4 cekmeyı gelmıs burda oyunda gormuyım dıyor :)adam gıbı kesmezsın kessen bile ya bırıyle ws atarım yada arkadan dalarsın.
xKERBELAx*Cihadxkerbela

“Genel Sohbet” sayfasına dön