BANA ÇOK ACİL Bİ YÖNETİCİNİN ULAŞMASI LAZIM ÇOOOK ÖNEMLİ
BANA ÇOK ACİL Bİ YÖNETİCİNİN ULAŞMASI LAZIM ÇOOOK ÖNEMLİ
MAİL ADRESİM Uygunsuz içerik silindi oyundan cvp veremıyorum karakterim susturulmuş hemde haksız yere gerekli görüşme için lütfen bana bi yönetici ulaşsın oyundakı karakterimin adı Arass beklicem
- girayankara
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
Re: BANA ÇOK ACİL Bİ YÖNETİCİNİN ULAŞMASI LAZIM ÇOOOK ÖNEMLİ
:arrow: www.istanbuloyun.com/ikvdestek
adresinden ceza itirazı seçersen yöneticilere ulaşmış olursun.
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Ya şurda yöneticilerin bir kerede haklı olduğunu görmedim eğer anlayinki bir kişi haksız yere diyorsa o kişi cezalıdır. Ya şu forumdan evet yönetici beni banladı suçluyum diye ne zaman görecez arkadaş
girayankara yazdı::arrow: www.istanbuloyun.com/ikvdestek
Yorum gayet yerinde, lakin ekleme yapmak gerekirse; forum dahilinde "Yönetici, GM ve/veya herhangi bir yetkiliye yönelik konu açmak yersiz olacaktır, keza istediğiniz sonuçlara bu şekilde ulaşmanız mümkün değildir. Haksız yere ceza aldığını düşünen kullanıcılarımız (siz dahil), www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresinden "Ceza İtiraz Formu" nu doldurarak bu şikayetlerini ilgili ekibe ulaştırabilirler.
Yineleyerek söylüyorum, forum dahilinde bulunduğunuz bildirimler sizlere hiç bir sonuç getirmeyeceği gibi, dikkate de alınmayacaktır.
4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)