Öncelikle SELAMUN ALEYKÜM arkadaşlar ben oyuna uzun bi ara vermiştim şimdi devam etmek istiyorum ama Mynet hesabıma plus alamıyorum yardım ederseniz sevinirim...
Mynet plus a giriyorum kredi kartı bilgilerini felan yazıyorum..Daha sonra devam...Sözleşme kabul et Satın aL a tıklıyorum ama karşıma şöyle bi yazı cıkıyorrr. :shock:
Kartınız banka sorgulaması sırasında reddedilmiştir. Lütfen geçerli bir kredi kartı numarası girin
Sorun yaşıyorsanız kullanıcı hizmetlerine problemi iletin. :!:
:arrow: Ama benim kredi kartım aktif durumda neden reddedilmiştir yazıyor anlamadım :? :?
>>> MYNET PLUS ALIMI YARDIMM <<<
>>> MYNET PLUS ALIMI YARDIMM <<<
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Ŋє мυтℓυ тü®кüм Diуєηє !
๘۩۩ॐ๑๘۩ஜ๘๘۩๘۩¤ۣ ۜ๘۩ஜ
Ŋє мυтℓυ тü®кüм Diуєηє !
๘۩۩ॐ๑๘۩ஜ๘๘۩๘۩¤ۣ ۜ๘۩ஜ
- Yigithann
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: >>> MYNET PLUS ALIMI YARDIMM <<<
Yeni çıkmış olan İKV Özel Sürüm Kutusu'nu 20TL ye alıp 3 aylık plus sahibi olabilirsin. Mynet Ttnet ve Sobee hesapları için geçerli.
Mesele kesmek ya da kesilmek değil, susmaktır!
''Yiğithann'' ''Dazzle''
''Yiğithann'' ''Dazzle''
kart sahibinin adı ve soyadında muhtemelen bir hata yapmışsındır
M. Ali Birand yerine Mehmet Ali birand
vs vs.. gibi. yazdığın karakterlere dikkat et kartın üzerinde yazan büyüklü küçüklü harfler önemli.
M. Ali Birand yerine Mehmet Ali birand
vs vs.. gibi. yazdığın karakterlere dikkat et kartın üzerinde yazan büyüklü küçüklü harfler önemli.
SONYVAIO (pokuman)/ YALIBOYU / Skynet
Hepsini düzgün yazdığımdan eminim yine aynısı :?
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ
Ŋє мυтℓυ тü®кüм Diуєηє !
๘۩۩ॐ๑๘۩ஜ๘๘۩๘۩¤ۣ ۜ๘۩ஜ
Ŋє мυтℓυ тü®кüм Diуєηє !
๘۩۩ॐ๑๘۩ஜ๘๘۩๘۩¤ۣ ۜ๘۩ஜ
- GeNCFBxLiDeRR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Merhaba ;
Mynet üyeliğini sobee üyeliğine taşımanı ve yeni oluşturulan IKV ÖZEL KUTUSUNDAN almanı tercih ederim.İyi eğlenceler dilerim.
Mynet üyeliğini sobee üyeliğine taşımanı ve yeni oluşturulan IKV ÖZEL KUTUSUNDAN almanı tercih ederim.İyi eğlenceler dilerim.