ARKADAŞLAR BEN 3 SENEDİR OYNUYORUM TAMAM BASLIKTA COK SERT KONUSTUM İLGİ CEKMEK İÇİN HATIRLARMISINIZ 2008 DE HER GUN ,HER GUN GUNCELLEME YAPILIODU HATTA GUNCELLEMEYE 30 DAKKA VAR GİBİ SEYLERDE YAZILIODU
BU MUDUR YA BU MUDUR GUNCELLEME 2 DAKKA SURUODU ARTIK BU NE MEHTER MARSI GİBİ 2 GİDİOM 1 GERİ GELİOM BUGUNNN SIRF OYUN DONUO DİE ADADA ÖLDÜM YA ADADA VARMI BÖLE BİŞİ İ BAKTIM GİDİORUM MİGRATA OYUN DONDU 2 DAKKA SONRA COZULDU BAKTIM YERDEYİM VAMI BÖLEBİSİ 49 LEWEL ADADA OYUNA YENI PAKET GETİRDİNİZ İYİ , HOŞ , SAOLUN AMA BEN SIRF ARTISTLIK OLSUN DİE GİTTİM 8 M E ÖRS KUTLELI GECE ZIRHI ALDIM ERTESİ GUN ÖRS KUTLELI NIKEL ZIRH OLMUSTU BAKIN 8 M BURDAN DAHA ÖNCEDEN AKTARIM YAPARKEN OYUNU GERİ SARDNIZ 4 M + 2 TANE ESKİ ARKLARI ESYA KAYBOLDU :
ŞİMDİ 4M + 2 ESKİ ARKLARI İTEM
8M E ALMIS LDUĞUM İLK ÖNCE GUZEL SONRA KUSURA BAKMAYIN YÖNETİM AMA S@!@!# BİR ZIRH
ŞİMDİ İKV YÖNETİCİLERİ SİZ VERCEKMİSİNİZ 12 M VE İTEMLERİ HAYIRR !!!
LÜTFEN BU KONU HAKKINDA YA BANA KATILARAK YAZIN YADA LUTFEN DUSUNCENIZ SIZE KALSIN...
YA ADAM GİBİ OYN ACIN YADA KAPATIN SU OYUNU
- Lanetxxxi
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
YA ADAM GİBİ OYN ACIN YADA KAPATIN SU OYUNU
Army Of Heavens Resmi Site

Since 2008 Şubat Teşkilat!
yusuFF=E
Yustanll=B
tancaN=E
QSHoCKQ=B
taNyuSII=E
Hygieiaxll=B

Since 2008 Şubat Teşkilat!
yusuFF=E
Yustanll=B
tancaN=E
QSHoCKQ=B
taNyuSII=E
Hygieiaxll=B
Re: YA ADAM GİBİ OYN ACIN YADA KAPATIN SU OYUNU
yazı yazdıysan karşı görüşede senini tarafındaki görüşede saygı göstericeksin peki sana bişey soruyim kaç kereLÜTFEN BU KONU HAKKINDA YA BANA KATILARAK YAZIN YADA LUTFEN DUSUNCENIZ SIZE KALSIN...
aklına bi fikir geldiğinde öneriden gönderdin
kaç kere hata gördüğünde dosyaları yolladın yani şu oyunun iyiliği için ne yaptın ??
adamlar uğraşıyo şuan sizde burdan baskı yapıyosunuz
ben aklıma fikir geldikçe hata buldukça gönderim az öncede oyununu hikayesiyle uyuşmayan bi olay vardı onu gönderdim dün +can - can +kudret felan yazıları çok hızlı geçiyodu onu dosyalarla gönderdim
böle olaylarım var sen ne gönderdin
Manyakk [49]