YA ADAM GİBİ OYN ACIN YADA KAPATIN SU OYUNU

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Lanetxxxi
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Army Of Heavens

YA ADAM GİBİ OYN ACIN YADA KAPATIN SU OYUNU

Mesaj gönderen Lanetxxxi »

ARKADAŞLAR BEN 3 SENEDİR OYNUYORUM TAMAM BASLIKTA COK SERT KONUSTUM İLGİ CEKMEK İÇİN HATIRLARMISINIZ 2008 DE HER GUN ,HER GUN GUNCELLEME YAPILIODU HATTA GUNCELLEMEYE 30 DAKKA VAR GİBİ SEYLERDE YAZILIODU
BU MUDUR YA BU MUDUR GUNCELLEME 2 DAKKA SURUODU ARTIK BU NE MEHTER MARSI GİBİ 2 GİDİOM 1 GERİ GELİOM BUGUNNN SIRF OYUN DONUO DİE ADADA ÖLDÜM YA ADADA VARMI BÖLE BİŞİ İ BAKTIM GİDİORUM MİGRATA OYUN DONDU 2 DAKKA SONRA COZULDU BAKTIM YERDEYİM VAMI BÖLEBİSİ 49 LEWEL ADADA OYUNA YENI PAKET GETİRDİNİZ İYİ , HOŞ , SAOLUN AMA BEN SIRF ARTISTLIK OLSUN DİE GİTTİM 8 M E ÖRS KUTLELI GECE ZIRHI ALDIM ERTESİ GUN ÖRS KUTLELI NIKEL ZIRH OLMUSTU BAKIN 8 M BURDAN DAHA ÖNCEDEN AKTARIM YAPARKEN OYUNU GERİ SARDNIZ 4 M + 2 TANE ESKİ ARKLARI ESYA KAYBOLDU :

ŞİMDİ 4M + 2 ESKİ ARKLARI İTEM
8M E ALMIS LDUĞUM İLK ÖNCE GUZEL SONRA KUSURA BAKMAYIN YÖNETİM AMA S@!@!# BİR ZIRH

ŞİMDİ İKV YÖNETİCİLERİ SİZ VERCEKMİSİNİZ 12 M VE İTEMLERİ HAYIRR !!!
LÜTFEN BU KONU HAKKINDA YA BANA KATILARAK YAZIN YADA LUTFEN DUSUNCENIZ SIZE KALSIN...
Army Of Heavens Resmi Site
Resim
Resim
Resim
Since 2008 Şubat Teşkilat!

yusuFF=E
Yustanll=B

tancaN=E
QSHoCKQ=B

taNyuSII=E
Hygieiaxll=B
Kullanıcı avatarı
utku
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: YA ADAM GİBİ OYN ACIN YADA KAPATIN SU OYUNU

Mesaj gönderen utku »

LÜTFEN BU KONU HAKKINDA YA BANA KATILARAK YAZIN YADA LUTFEN DUSUNCENIZ SIZE KALSIN...
yazı yazdıysan karşı görüşede senini tarafındaki görüşede saygı göstericeksin peki sana bişey soruyim kaç kere
aklına bi fikir geldiğinde öneriden gönderdin

kaç kere hata gördüğünde dosyaları yolladın yani şu oyunun iyiliği için ne yaptın ??

adamlar uğraşıyo şuan sizde burdan baskı yapıyosunuz

ben aklıma fikir geldikçe hata buldukça gönderim az öncede oyununu hikayesiyle uyuşmayan bi olay vardı onu gönderdim dün +can - can +kudret felan yazıları çok hızlı geçiyodu onu dosyalarla gönderdim

böle olaylarım var sen ne gönderdin
Manyakk [49]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön