[GM]CAPTAİNATX ADLI YETKİLİ LÜTFEN TEKRAR BAKARMISINIZ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Kayı Alpleri

[GM]CAPTAİNATX ADLI YETKİLİ LÜTFEN TEKRAR BAKARMISINIZ

Mesaj gönderen Strongxsifa »

efendim ben telif ihlalinden banlanan birisiyim meran sunucusu adım strongxşifa telif ihlaline büyük ihtimalle attığım mesaj neden oldu orda bi oyunu tanıtmıştım

işte o oyunu tanıttığım üyelik alayinaxpalqq adlı üyeliktir ama altına strongxşifa yazınca siz strongxşifa yı kapattınız aslında strongxşifa farklı üyelikte strongxşifa nın üyeliği unexpected96 dır

telif ihlalini alayinaxpalqq tan yaptığıma eminim çünkü girerken hata oluştu telif ihlalinden yasaklanmışsınız diyor

sadece mesajımın sonuna strongxşifa yazdığım için karakterim banlandı aslında karakterim farklı üyelikte lütfen unexpected96 daki banı kaldırırmısıınız

kısacası benim ihlal yaptığım üyelik ile strongxşifa nın üyeliği farklı ancak ihlali yaptığım yani başka bir oyunu tanıttığım mesajda sonuna strongxşifa yazdığım için o çarın olduğu üyelik kapatıldı aslında strongxşifa nın bi suçu yok sorun sadece farklı üyelikten farklı çar ismi yazmamda

telif ihlalinin sadece yapılan üyeliği etileyeceğini umuyor ve farklı hesaptaki çarımın açılması isteğimi dile getiriyorum

şimdiden tşkler saygılar

..

yazmıştım gçen hafta ama sizbunu desteğe yollayın dediniz bende 3-4kere yolladım cvp gelemdi banı siz kaldıramazmısınız
Kullanıcı avatarı
Break
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: [GM]CAPTAİNATX ADLI YETKİLİ LÜTFEN TEKRAR BAKARMISINIZ

Mesaj gönderen Break »

Merhaba arkadaşım;

Senin anlattığına göre gerçekleştiyse olay merak etme çarının banı kalkar diyeceğim ama şunuda düşünmüyor değilim eğer bu söylediğin gibi olsaydı yönetim mutlaka telif ihlali yaptığın çarı banlardı sadece.

Yani ya sende bir yanlış var yada yönetimde ama son olarak şunu belirteyim hiç canını sıkma eğer bu işte bir hata varsa merak etme yönetim gerekeni yapar ve çarının banını kaldırır diye umuyorum.
İmzanızda paylaştığınız hakaret içeren içerik nedeni ile imza hakkınız kaldırılmıştır.
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Kayı Alpleri

Mesaj gönderen Strongxsifa »

Break yazdı:Merhaba arkadaşım;

Senin anlattığına göre gerçekleştiyse olay merak etme çarının banı kalkar diyeceğim ama şunuda düşünmüyor değilim eğer bu söylediğin gibi olsaydı yönetim mutlaka telif ihlali yaptığın çarı banlardı sadece.

Yani ya sende bir yanlış var yada yönetimde ama son olarak şunu belirteyim hiç canını sıkma eğer bu işte bir hata varsa merak etme yönetim gerekeni yapar ve çarının banını kaldırır diye umuyorum.
saol dediğim gibi telif ihlalini başka üyelikten yaptım am mesajımda sona strongxşifa yazdığım için direk çarı ve üeliği banlamışlar unexpected96 adlı üyelikle foruma zaten giremiyordum zaten banlıydı forumda alayinapalqq dan giriyordfum
Kullanıcı avatarı
xJoKeRx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xJoKeRx »

Kardes Ip den ban yemişsindir. OLayın bir beNzeri bNmde basıma qeLdi :D aLakasız bir hesabım banLandı. YanLız 4 qundur Yönetime maıL atıyorum bır cewap yok ! AnLasıLan bızı takmıyoLaR. Sonrada nezaket anLayıs bekLeRLer. :D
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker-Kaosteamxjokerr

єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

Ceza itirazlarınız için lütfen Destek formumuzdan bizimle iletişime geçiniz.

Forum üzerinden üyelik ve ceza itirazı gibi konular dikkate alınmayacaktır.

Bilginize.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön