Oyuna girdiğimde sürekli donuyor 1 yere tıklıyorum 2 saat sonra gidiyor. Klanda olduğum için rakiplerim daha kolay kesiyor.
Bundan önce bir arkadaş forumda resimlerle göstermiş her yerde kapalı yazdığını bir kaç kişi TROJAN demiş bence alakası yok çoğu kişide bu yazıyor.
Yöneticilerin açıklama yapmasını bekliyorum. Oyundaki lag sorunu ve giriş ekranındaki o KAPALI yazısı ne zaman geçicek
Saygılarımla...
LAG Sorunu ve Giriş Ekranındaki KAPALI yazıları!!!
LAG Sorunu ve Giriş Ekranındaki KAPALI yazıları!!!
http://s16.gladiatus.net/game/c.php?uid=28258
Tıklarsanız sevinirim kaybediceğiniz bir şey yok oyunda altın kazanıyorum sadece lütfen
Tıklarsanız sevinirim kaybediceğiniz bir şey yok oyunda altın kazanıyorum sadece lütfen
Re: LAG Sorunu ve Giriş Ekranındaki KAPALI yazıları!!!
sabahın 7sinden beri lag var 20-30 saniyede bir giriyor sunucular 15.45 te tekrar açıldı sorun halledilmiştir diye düşündüm girdim yine aynı yeter ama be bir düzene oturtun şu oyunu
Gakgoşbey
Re: LAG Sorunu ve Giriş Ekranındaki KAPALI yazıları!!!
becerılerı bu kadar kardes neyı tam yapıyorlarkı bunu yapsınlar ???????????Gakgos yazdı:sabahın 7sinden beri lag var 20-30 saniyede bir giriyor sunucular 15.45 te tekrar açıldı sorun halledilmiştir diye düşündüm girdim yine aynı yeter ama be bir düzene oturtun şu oyunu

Siyahgece