lütfen okuyun

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
serserixmustafa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

lütfen okuyun

Mesaj gönderen serserixmustafa »

Bir çocuk mutlu duygusal haytı seven ardaşlarını seven daha 10 yaşında erkek çocuğunun hayatı.
daha 10 yaşında okula gidiyor anesi babası işe gidiyor ve çok küçük ama işe gönderiyorlar hayata atıyorlar saf bir çocuk
çalışmaya ilk simit satmayla başlıyor çoğu kişi ona soruyor neden çalışıyorsun anen baban yokmu üzülüyor ağlıyor eve gidiyor simitleri satmadan ve başka bir iş bilmediği için aynı simit satmaya devam ediyor bazı kişiler acıyıp simit alıyorlar ama bilmiyorlarki paraya ihtiyacı yok sadce anesinin düşüncesi dışarda vakit harcicana hayatın zorluklarını bilsin istiyor ve simit satmaya devam ediyor 1sene sürüyor sonra bir iş teklifi veriyor bir tornacı atölyesi gel yanımda çalış okul çıkışı gelirsin gidiyor bu hayaleri var ilerde futbolcu olmak beden eğtimi öğretmeni diyorki ona ve bir kaç sınıf ardaşına bügün sat 3de okulda olun sizi beyendiklerimi okulun alt takımına katılcaksınız sevinçle eve gidiyor anesine diyor anesi kabul etmiyor futbolculuktan meslekmi olur diyor ve üzülüyor ağlıyor yarın oluyor beden eğtimi hocası soruyor neden gelmedin die yalan sölüyor ben fotbolcu olmak istemiyorum ölesine oynuyorum diyor gelmek istemediğini okul takımına katılmak istemediğini sölüyor hayali oydu aslında çok istiyordu ama anesi izin vermedi ağlıyor üzülüyor işine devam ediyor çalıştığı için sınıfta en çok para onda var sınıftaki ardaşlarına bişeler ısmarlar kalemini evde unutana kalem verir ardaşlarıyla arası çok iyi madi konuda hep ardaşları onun yanına gider hiç birine yok demez alırken borç derler ama onlar vermedikçe istemez bazı kişiler verir çoğu kişiler vermez bu böle devam eder taki 7 sınıfa kadar sınıfta hoşlandığı bir kız var kendisini çok seviyor ama kız çok güzel bizimkisi tipsiz ama onunlada arası iyi hiç sevgilisi olmadığı için bilmiyor ne yapcanı kimseye sölemiyor sevdiğini ve 8 sınıfa geçer hoşlandığı kızın hep yanında olmaya çalşır her konuda yardım edceğini söler bazen simit alır verir önce kabul etmez ama ısrar eder bizimkisi ve alır hoşlandığı kızın onu sevdiğini düşnür çünkü oda ona yüz veriyor oda ona en iyi ardaşlarından olduğunu sölüyor ve bizimkisi teklif eder hoşlandığı kız onu ardaş olarak sevdiğini çok iyi birisin ama benim ardığım kişi sen deilsin der ve bizimkisi üzülür ağlar ve sınıftaki çoğu kişi dalga geçer çünkü hoşlandığı sevdiği kız sınıfın en güzel 2incisi okulunda en güzeleri arasında üzülür ağlar 2inci dönem hoşlandığı kızla gezmek ister zaman geçirmek ister teklifimi kabul etmedi ama ona güzel vakit geçirerk onu kendisine aşık etmeye çalışır arda çıkarlar beraber gezerler parka falan giderler ve kızın babası ölür anesi ablası gibi oda evden kaçmasın die 1 dediğini 2 etmez bunlar geceleri gezerler ama bizimkisinin hiç içinde kötülük yok ardaşları o kıza sahip ol der bizimkisi derki ben onu seviyorum ilerde onun başkasını sevmeyeceği ne malum ya başkasını severse sırf benle yatı diye namusu için sevmese bile benle hayat geçirirse der daha küçüğüz lise var daha bu şeyler için çok erken olduğunu söler ama aklını karıştırmaya çalışırlar yapmazlar çünkü daha çok zaman olduğu için öle bişe yapmamışlar ve geceleri sabaha kadar beraber bişeler yaparlar nehrin kenarında otururlar gelceği hayal ederler ama bizimkisi saf işte hala teklif etmedi korkuyor yine hayal kırklığına uğricanda kız onu sevmese geceleri onla beraber olurmu bunları hiç düşünmüyor ve beraber sinmaya çocuk parkına gösterilere konserlere giderler ve zaman geçer ayrılık vakti gelir sevdiği hoşlandığı beraber vakit geçirdiği kız istabula taşınır gitmeden bir mektup bırakır onu çok sevdiğini teklif etmesini beklediğini onunla çok güzel vakit geçirdiğini yazar ve havalanında derki bu mektubu 12den önce açmican bizimkisi bekler 12 olur ne yazmış okur üzülür neden başta sölemedin diye kızar aslında suç bizimkisinde saf ne bilsin sevdiğini hiç o konulardan anlamaz ve sevdiği kız ailesini bırakıp beraber istabulda yaşamasını söler yada gel beni al adanaya götür der resmen evlenelim der ama bizimkisi olmaz erken der ısrar eder sen beni sevmiyormusun falan der bir tercih yapmak zorunda kalır ailesine aslında kızgın gitmeye karar verir ama derki bayramda gelcem bayram bitene kadar orda kalcam sonra geri döncem kendime para ev ve bu konuyu ailemle görüşmem lazım der beklemez bayramda dayısıyla gelir aynı yaştalar ama dayısı 1 yaş ondan büyük sonra dayısıyla evlenir üzülür ağlar ama ölmek ister ve ardaşlarına sevdiklerine elveda der ama bırakmazlar birkez daha dene birini sevmeyi birini daha düşün onunla yaşamayyı sonra baktın olmadı git derler bu hayatan bizimkisi tamam der ama relde eski sevdiği kız gibi o sate dışarı çıkcak ve bir kızı nasıl ayarlicanı bilmez ve bir kız bulur zaten ailesi baskı yapıyor geç geliyorsun geldiğin gitiğin sat beli deil die kavga ediyorlar ve sonunda dener birini daha onlada olmaz artık yaşama amacı hedefi olmadığı için ölmek ister ve zaman geçiyor birini daha seviyor ve hoşuna gidiyor seviyor işte onu onda teklif ediyor kabul etmiyor oda diyor seni ardaş olrak seviyorum ve zaman geçer kabul eder anlarki bu sevdiği kişi yanlış ilerde birini sever bu benim kadar sevmiyor deyip hayatan çekilmeyi dener ama bırakmaz onu sevgilisi ona göre sırf yaşaması için ölmemsi için yalanlar söler ama bizimkisi zaten reldeki hayatıda berbat gece 2de kalkar akşam 5 6 7 8 9 gibi evde olur dışarı çıkma gezme vakti olmaz tatil var ama sat gündüz 11 kadar 11 dede işe gider yani hiç tatili yok ve ailesinden hiç sevgi almamış bazen paraka gider bakar anesi çocuğunu salıyor duygulanır gözleri yaşarır ağlamamak için kendini zorla tutar ben ne yaptım neden benim anem babam bana sevgi göstermedi bu çocuğa gösterdiği gibi okul hayatında ise anesi ve babası sadece sorar okuluna bitek kayıt yaparken gitmiş diyer zamanlarda işten güçten fırsat bulup gitmemiş sınıf ardaşları anen baban yokmu der bu ağlar evet yok der üvey anem babam var der ve bu çocuğun suçu neydi neden hep üzüldü ne yanlış yaptı hep iyilik yaptı kötülük buldu güvendi güvenini sarsıtılar kötü iyi günde ardaşlarının yanında oldu ama şuan 3 kişi dışında hiç bir ardaşı yanında deil hayatan bıkmış son 1 ayı kalmış kafasına koymuş ölmeyi çünkü yaşama amacı yok ne zaman hayal kursa hayal kırklığına uğrar ve onun için yaşamak istemez sizce bu çocuğun suçu nedir?

NOT:Bu kişi çok yakın ardaşım ailenizin kıymetini bilin ve oyunda ane baba varsa çocuklarınza sevgiyle yaklaşın haftada bir kez okuluna gidin sevginizi gösterin ilgilenin gezdirin.
BENDEN BUKADAR GERÇEK BİR HAYAT VE HAYAT ACIMASIZDIR.
ESKİKRAL ESKİKRALL
NOT:Bu konuyu açtım daha önce yorum yapmadınız yorumlarınızı bekliyorum.
OXDİLYARASIOX
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
Kullanıcı avatarı
dReamxxyoNca
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: lütfen okuyun

Mesaj gönderen dReamxxyoNca »

Forum kuralları 3. Maddeyi çiğnemektesiniz.

Kod: Tümünü seç

http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=52&t=18
Bu linkten inceleyebilirsiniz.
Dreamxyonca

Lonca Web Sitemiz: www.kabuspixielott.tr.gg
Kullanıcı avatarı
serserixmustafa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: lütfen okuyun

Mesaj gönderen serserixmustafa »

kızım sen kimsin belamı arıyorsun bak bir bela olurum sana varya hayatın boyunca unutamazsın yaptığımı benden uzak dur tanımıyorsun tanımadığın kişilerle uğraşma KURAL ÇİĞNİYORSAM SENİN İŞİN DEİL UYARMAK BURDA EŞEK BAŞIMI FORM SORUMLUSU O BİLMİYORMU UYARMAYI SAÇMALAMA.

ESKİKRAL ESKİKRALL
BİZ NE KIRALIZ NE PADİŞAHIZ BİZ İNSANIZ İNSAN GİBİ GÖRÜNEN HAYVANLAR BİRGÜN ÇOBANLARINA KAVUŞUCAK.
OXDİLYARASIOX
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............

“Genel Sohbet” sayfasına dön