haha malcıklar hala junon u kestik die seviniyorlar sunucuda bi makam sahibi olmaya çalışıyorlar millet sarmaşık zırh düşürdü junon dan açma artık böle konuları kendini ii cene rezil ettin
cilek yazdı:haha malcıklar hala junon u kestik die seviniyorlar sunucuda bi makam sahibi olmaya çalışıyorlar millet sarmaşık zırh düşürdü junon dan açma artık böle konuları kendini ii cene rezil ettin
Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş
Akşam bir daha keseceğiz gelmek istermisin desem ayaklarımı yalarsın gelmek için
Unutmaki meyva veren ağaç taşlanır .
Yakında başka bir karakterinle özelime yazarsın abi JUNON keseceğiz nasıl kestiniz az yardımcı olurmusun
Yapmam deme çok yapmam diyenler özelimden ayrılmıyor
Önce adam olacaksın ki (Adam olsan bayan karakterle dolaşmazdın)
Sonra başarıyı kutlayacaksın
Kutlamasını bilmiyorsan konuya yorum yazmayacaksın :!:
Unutmadan gene bir konu okumuşsun ama yüzeyden bakmışsın
Düşen ödül olarak sarmaşık zırh değil,Nukleus GB-Amplifikatör Bayan büyücü zırh ı düşmüştür
Buyur bir daha oku :!: :!: :!:
vahit abey tebrikler almışın hülya ablamı kesiyon helal olsun tebrikler arz dı lodos yaptın ablamı bonsevisinimi aldın onun : gerçi okadar emek gerekiyo bari iyi bi ufsun falan düşse daha iyi olcakya (( çıkana kadar kes vahit abey
MECXPSCHO
DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
SpxGreywolf yazdı:Vahit Abi Tebrikler Junonu Kestiginiz İcin Sizede Tebrikler İhsan aBi Herkezin Gücüyle Kestiniz H.olsun abicigim[*]
ORHANBEY yazdı:elinize sağlık başarılarınızın devamını dilerim
Teşekkürler arkadaşlar
daywalker yazdı:Tebrikler paşalar
Vahitim akşamki özeline yazdığım motive edici konuşmalar işe yaramış bak
Servetim /öp
Valla paşam akşam aslında sana söz vermiştim ama unuttum özür
saw55 yazdı:vahit abey tebrikler almışın hülya ablamı kesiyon helal olsun tebrikler arz dı lodos yaptın ablamı bonsevisinimi aldın onun : gerçi okadar emek gerekiyo bari iyi bi ufsun falan düşse daha iyi olcakya (( çıkana kadar kes vahit abey
Gökhanım bu oyuna ilk başladığımda tanımış olduğum 1.kişi Hülya (Cazqır dır) 2.Kişi Egege (Egemen dir ) inanın hepinizin yeri ayrı ama hülya ile ege nin yeri bir başkadır bende