yaw bilen biri yokmu arkadaş bi yardım
- hacker3008
- İskele Babası
yaw bilen biri yokmu arkadaş bi yardım
arkadaşlar bu çar aktarma bittimi ben yaklaşık 2 aydır yapmaya çalışıyorum bi türlü aktaramadım bi bilen war mı?
- angelona
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Jön Türkler
Re: yaw bilen biri yokmu arkadaş bi yardım
3 kere tranfer yaptıysanız dahada yapamıyonuz...hacker3008 yazdı:arkadaşlar bu çar aktarma bittimi ben yaklaşık 2 aydır yapmaya çalışıyorum bi türlü aktaramadım bi bilen war mı?
Eğer yapmadıysanız aşağıdaki linkten tranfer edebilirsiniz...
Bknz:http://www.istanbuloyun.com/default.asp ... ews.htm#51
Aldanma insanların samimiyetine
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
Menfaatleri uğruna gelirler vecde,
Cennet'i vaad etmeseydi eğer
Allah'a bile etmezlerdi secde
M.akif
GalataKULESİ
mFERNANDES
SaaTKULESİ
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Karakter transfer işlemleri devam ediyor lakin sizin hesabınızda 3 karakter varsa şuanda bir hatadan dolayı 4. karakteri o hesaba transfer edemiyorsunuz. Yönetim bu hata üzerinde çalışıyor en kısa zamanda düzelicektir.
Koray YAR
- hacker3008
- İskele Babası
bakın ben hesabımdaki sadece 1 çarı aktardım 2 tane kaldı ve hedef hesabımda sadece 2 tane çar war bununda sıkıntı yaratacağını sanmam ama yardımlarınız için saolun ümidim biran evvel düzeltilmesiHellriders yazdı:Karakter transfer işlemleri devam ediyor lakin sizin hesabınızda 3 karakter varsa şuanda bir hatadan dolayı 4. karakteri o hesaba transfer edemiyorsunuz. Yönetim bu hata üzerinde çalışıyor en kısa zamanda düzelicektir.
Benim bir adet mynet üyeliğimdeki karakterimi sobee üyeliğimdeki 1 adet karakterin yanına aktarmamdada problem çıktığına göre dediklerinizle hiçbir alakası yok bırakın aktarım işlemini onay maili bile gelmiyorsa teknik bir hata söz konusudur kanımca.
Teşkilat Sunucusu
Ofluhoca

Ofluhoca

- hacker3008
- İskele Babası
hah işte onay mesajı banada gelmiyor :evil:ofluhoca yazdı:Benim bir adet mynet üyeliğimdeki karakterimi sobee üyeliğimdeki 1 adet karakterin yanına aktarmamdada problem çıktığına göre dediklerinizle hiçbir alakası yok bırakın aktarım işlemini onay maili bile gelmiyorsa teknik bir hata söz konusudur kanımca.
Yada sen mynete girip e postalarına bakmıyorsun en önemlisi mynete girip e postalarına bakıp transfer olayın onaylaman gerek..
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Yazılmayacak artık sana dair.
Hiç bir cümle..
Hiçbir kelime..
Hiçbir hece..
Hiçbir harf..
Hiç bir...
Hiç..
Yazılmayacak artık sana dair.
Hiç bir cümle..
Hiçbir kelime..
Hiçbir hece..
Hiçbir harf..
Hiç bir...
Hiç..
3 Kere yapmışsındır Şimdide Edemıyosun Olurdu Normalde
Mekansızlarlider ### Dadaşkentxyalnız
- hacker3008
- İskele Babası
her yapışımda 2 3 saat sonra mynete bakarım yok hiçbir mail yokMehdi yazdı:Yada sen mynete girip e postalarına bakmıyorsun en önemlisi mynete girip e postalarına bakıp transfer olayın onaylaman gerek..
- hacker3008
- İskele Babası
sadece 1 kere aktarım yaptım daha 2 hakkım warromek yazdı:3 Kere yapmışsındır Şimdide Edemıyosun Olurdu Normalde