Haddimi aşmak ıstemıyorum...!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Haddimi aşmak ıstemıyorum...!

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

Hadimi aşmadan yazıma devam edıyorum uzulerek soylemek ıstıyorum sayın ıkv yonetımı sızın artık bızı ZEVK ıcın cezalandırdıgınızı duşunmeye başladım.Aldıgım son susturma cezasından sonra hic bir şekılde rahatsız edici davranışta bulunmadım.Ailemei,dinime kadar cok agır kufur yedım.Kendımı zor tuttum karsılık vermek ıcın ama yınede bana dedıgınızı yaptım ve bana dedınızki:SİZE YAPILAN RAHATSIZ EDİCİ DAVRANIŞLARDA ONCE YASAKLI LISTENIZE EKLEYIN SONRA ŞIKAYET ET BUTONUNA TIKLAYIN,dediniz bende oyle yaptım.Sabah oyuna gırdıgımde susturlmuş olarak gordum kendımı.Maalesefkı artık sızın kasıtlı şekılde susturdugunuzu duşunuyorum ve plusımı ıptal edıyorum.Şunu soylemek ıstıyorum sayın yonetıcıler BOYLE YAPMAYA DEVAM EDERSENIZ SADECE KENDI DALINIZI KESERSINIZ.
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-
Kullanıcı avatarı
KoNSuLTaSYoN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Haddimi aşmak ıstemıyorum...!

Mesaj gönderen KoNSuLTaSYoN »

Kesinlikle katılıyorum oyunun %50 sından fazlası suskun kaldı ben caps tusundan susturuldum eyv haklısınız ama bazıları sadece sikayet ettikleri icin banlanıyo bu nasıl bir düzen anlayısı.......
VaRLıĞıN NeYDiKi YoKLuĞuN Ne oLSuN..!
sercan58
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen sercan58 »

ARKADASA KATILIYORUM ADAM 1 LEVEL ÇAR AÇIYOR KUFURU BASIYOR BIZDE KUFUR ETME SEREFSIZ DIYROUZ BIR BAKIYORUM SUSTURULMUSUZ BENCEDE OLAYI ANLAMADAN CEZA VERMEMELERI LAZIM...
Kullanıcı avatarı
KoNSuLTaSYoN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen KoNSuLTaSYoN »

Yeter ama bu ne oyunda binlerce hakaret yiyorum onları sikayet ediyorum ben ban yiyorum ve hiç bir acıklama yapılmadan 3 tane email geliyo ıkv yönetiminden amacınız ne sizin milleti oyundan sogutmakmı size deger verdigimiz içinmi bunların hepsi basımıza geliyo zaten önceden dilim yandı yogurdu üfleyerek yedim kimseye hakaret etmedim ilk yedim banın sebebi işe capslock tusuydu onunda kullanmadım ama ban yemisim lütfen bir acıklama yapın oyunda tamamıyle susmak zorundamıyım...............
VaRLıĞıN NeYDiKi YoKLuĞuN Ne oLSuN..!
ToRNaViDa
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ToRNaViDa »

Merhaba

Hiçbir Oyuncu Capslock Tuşundan Ban Cezası Almaz.Size Gelen Mailde Neden Ceza Aldıgınız Bildirilmektedir.

Her Sistemde Hata Olabileceği Gibi Bu Sistemdede Yanlışlıklar Olabilir.

Eger Bir Hatayla Karşılastıgınızı Düsünüyorsanız
http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ sayfasından bizlerle iletişime geciniz.

İyi Forumlar
İsmet Soner YILMAZER
.38.
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön