Beyler Dün oyuna Gökxsinyor girdi we Bölgede yazı yazarken ona lonca alımlarını sorduugumda loncada başkan yok herkez söz sahıbıdır dedı we adının caner oldugnu söyledi 49 lwld elinde ecelide wardı daha sonra akşam görüştüğünü we char açıp kasamsını söyledi ama ömere(Gökxkai) söylememiş daha akşam çıkması gerekti Bugünde Gökxfiliz adındaki Şahız asılsız suçlamalar yapıyor Gökxsinyor girmiyo artık diye bu bır yalandır Bölgede yazdıklarıda caner bana kefil olacagını söyledı ayrıca Legendx loncaSIDAYIM DIYINCE LONCADA (Legendxfrederik) naası bi kişilikte oldugumu ögrenmiş we bana charı aç kasmaya başla dedi açtım ömere söylerım dedı ama ömere dah söylemedeği için Bugun Gökxfiliz loncayla baglantısı yoktur gibi şeyler söyledi. Bunlar asılsızdır neyın ne oldugu belli değilken lutfen yorum yapmayalım..............
Saygılar.... Kontun
Gökxqontun!!!
Gökxqontun!!!
Fenic35
Ewespeck
Ewespeck
Re: Gökxqontun!!!
ben olsam seni loncaya almam çünkü düşünceli bir insan deilsin direk rezilliğe sürüosun işi
seni alacak lonca bir süre sonra tartışma ws. bişiler olur o zaman sen bunlara kin güdüp lonca açıklarını verirsin sırf bu tavrın bunu öne sürmektedir. Gökx loncasında bnmde sözüm geçer bnm evet dediğime ömer hayır demez diceni sanmıyorum öle diyelim fakat sni loncaya bn almazdım
seni alacak lonca bir süre sonra tartışma ws. bişiler olur o zaman sen bunlara kin güdüp lonca açıklarını verirsin sırf bu tavrın bunu öne sürmektedir. Gökx loncasında bnmde sözüm geçer bnm evet dediğime ömer hayır demez diceni sanmıyorum öle diyelim fakat sni loncaya bn almazdım
...
Sen ön yargıyla ulaşıyorsun hayatımda gırdıgım loncaların asla açığını wermedım wermemde...Lonca içinde kavga çıkaracak kadar adi değilim lonca bütünlüğü benim için Önemlidir... Lonca içine gerekirse yaparım Ancak bu filiz söyledikleri sinirimi fena halde gerdi eğer çakma çar açsam 49 çarları bırakı neden yenıde kasıyımm......
Fenic35
Ewespeck
Ewespeck
bu benim görüşüm birilerini etkilemek için söylemiyorum fakat geneldede hep böyle oldu bu
...
Senin görüşlerini saygıyla okuyorum ama Tahamül edemediğimin Bölgeye yazılan yazıı.. İftiradan hiç hoşlanmam bir şeyin aslını astarını bilmeden konuşmak olmaz.
Fenic35
Ewespeck
Ewespeck
Ama Hakkımı arıycak başka yer yok bu telefonla plus alma işi bazı gereksiz adamlara fırsat olduu tek guvenebılcegım yer Forumm.
Fenic35
Ewespeck
Ewespeck