İNSAN BU KADAR OLMAZ SUNU Bİ OKUYUN
İNSAN BU KADAR OLMAZ SUNU Bİ OKUYUN
21.06.2010 saat 12.40 herzaman oldugu gibi mısır carsısının önünde kabadayı olup ws atıyorduk.Lordxdemon adlı kişiyi wsde 2 kere üst üste kesdikden sonra bir arz göredüm byonur yanımda hatta başka biri wardı we onu kesdik farelerin orda...sonra yanımdaki arkadaş gitti Lordxdemon adlı ezik geldi.Bu arkadaşı gene kesdim sonra yaseminin oralardan 47 level arz şifacı geçti BU Lordxdemon adlı ezik arza dalacagına bana daldı BU arkadaş birde lodos olacak klanın ne oldugunu çözememiş bu insan beni kesmesi için arza yardım etti ve cektti gitti.Sadece yenilmeyi hazmedemediği için bu arkadaşı klandan cıkmasına davet ediyorum eğer LODOS olacaksan böyle olmayacaksın buna yanıtını bekliorum Lordxdemon nickli oyuncu... :evil: :!: sen nasıl Lodossun arkadaşlar sizin düsüncelerinizide almak istiyorum...
ครкєгא-ครкєгאşเŦค-ĸօოսէձռ×ձรĸεг×
є๓เภöภü

є๓เภöภü

Re: İNSAN BU KADAR OLMAZ SUNU Bİ OKUYUN
Neyini alacaksın çok iyi yapmış mı diyecez ? Böyle konular için forumu kirletmeyelim..
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
LODOSSAN BÖLE DEMEZSİN EN AZINDAN DEMEMEN LAZIM BİZ YAN YANAYSAK KABADAYIDA OLSAK KARSI KLANDAN BİRİ WARSA KENDİMİZİ SAVUNURUZ...
є๓เภöภü

є๓เภöภü

İyi Hoşta Güzel Arkadaşım Buraya Taşımaya Ne Gerek VaR :?: :?: :?:
IIBéSTéKaRII / Ayazx / Enazüçocuk

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ
Kardeşim o yüzden bütün lodoslar bu konuya yorum yapmış dimi topu topu 3-4 yorum var. Demekki saçmalıyorsun ki millet cevap yazmıyorsecret96 yazdı:LODOSSAN BÖLE DEMEZSİN EN AZINDAN DEMEMEN LAZIM BİZ YAN YANAYSAK KABADAYIDA OLSAK KARSI KLANDAN BİRİ WARSA KENDİMİZİ SAVUNURUZ...
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- Kingomer61
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Yok arkadaş bence gayet doğru bir konu bende sığınaklardan çıktım mısır çarşısı önündeyim mısır önü lodos kaynıyor fakat içlerinde iki tane arz var.ben daldım bir tanesi öteki de bana saldırdı ama bizden 1 ane bile yardım eden yok 15 kişiden fazla olmamıza rağmen.hadi neyse ben ölüncede arkaman gülüp dalga geçtiler var mı böyle bişey :?
oTToMaNxSaDRaZaM.
aynen ya bari kalede ws atın ilk öncelik karsı klanı kesmek olmalı
є๓เภöภü

є๓เภöภü

Lordxdemon klandan cıkmıs zaten bu ezik
є๓เภöภü

є๓เภöภü

aynen...Zaza yazdı:İyi Hoşta Güzel Arkadaşım Buraya Taşımaya Ne Gerek VaR :?: :?: :?: