http://www.izlesene.com/video/oyun-xfel ... mi/2270529
buradan izleyebilirsiniz... :geek:
40 lwl büyü şahı bi iksirle keser:D
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: 40 lwl büyü şahı bi iksirle keser:D
la ben bunu 32 lvl savaşçıyla iksirsiz kestim (kütük meteorla)
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Sen DEV kobrayı kesmediğinden emin misin ?dodoruh4343 yazdı:la ben bunu 32 lvl savaşçıyla iksirsiz kestim (kütük meteorla)
-
- Sahaf Yardımcısı
bak ben biliom sen bilmiosan anlatim şimdi çamur çekioz ya ondan ileri gidince en sondaki yılan o kadar acemi diiliz ayrıca kestim 4can kalaJarquelist yazdı:Sen DEV kobrayı kesmediğinden emin misin ?dodoruh4343 yazdı:la ben bunu 32 lvl savaşçıyla iksirsiz kestim (kütük meteorla)
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
dodoruh4343 yazdı:bak ben biliom sen bilmiosan anlatim şimdi çamur çekioz ya ondan ileri gidince en sondaki yılan o kadar acemi diiliz ayrıca kestim 4can kalaJarquelist yazdı:Sen DEV kobrayı kesmediğinden emin misin ?dodoruh4343 yazdı:la ben bunu 32 lvl savaşçıyla iksirsiz kestim (kütük meteorla)
kac vuruodn o zmn ?
İtemlerin neydi ?
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Merhaba ilk olarak 40 lwl olup tek başına şahı kesmiş tebrik ediyorum ...
Adam 32 lwl olup şahı kestiğini söylüyor ve savaşcı , savaşcı da zırh (sakınma) olduğundan dolayı rahat keser .
İtemlerinin tek item eski 2 tane dış olması yeterli , Fakat şuan savaşcı Ya sakınmayı yada serti seçecek çogunluk o
lwlde sert vuruşu seçer . Şimdi güncelleme ile grup bölgeleri geldi , 32 lwl savaşcının kesmesi imkansız gibi gözüküyor .
İyi Oyunlar ....
Adam 32 lwl olup şahı kestiğini söylüyor ve savaşcı , savaşcı da zırh (sakınma) olduğundan dolayı rahat keser .
İtemlerinin tek item eski 2 tane dış olması yeterli , Fakat şuan savaşcı Ya sakınmayı yada serti seçecek çogunluk o
lwlde sert vuruşu seçer . Şimdi güncelleme ile grup bölgeleri geldi , 32 lwl savaşcının kesmesi imkansız gibi gözüküyor .
İyi Oyunlar ....
Arkadaşlar ikv de video nasıl çeklir ?
arkadaşlar ben 1aydır falanb araştırıyom ama video nasıl çekilir sölermisiniz bende çekmek istiyomda.Lütfen bilenler sölesin lütfen
iyi günler
-
- Sahaf Yardımcısı
kardeş ben güncellemeden sonra kesmedimki önceden kestim bunu belirtiyorumberkan587 yazdı:Merhaba ilk olarak 40 lwl olup tek başına şahı kesmiş tebrik ediyorum ...
İyi Oyunlar ....
Merana gelcem gözümün önünde kescen mi sanmıyorum , sana şah kobra 1000 leri geçirir sakınmasız .
bende 30büyüyle kestim 100enerjiyle başladım 81 enerji ile bitirdim ben videoyu koymuorm sen koyuyorsun ama bende koycam
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.