Kaçtır junono geldigimizde düşüyoruz kaçtır tam kenan kesilecekken düşüyoruz utanmaz herifler güncelleme olacagını bile bildirmiyolar.. Bu nasıl bir adiliktir ?
bu olay 1 değil 2 değil... ne zaman güüncelleme yapacagınızı söyleyinde ona göre şu bölgelere girelim ... gene 3 saatlik bir zaman boşa gitti... Böyle pervasızlık olmaz Az emeğe saygı duyun be....
Bu nasıl bir güncelleme
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Bu nasıl bir güncelleme
İZMİTLİ kardeşim Yönetim zaten insan değilki Bunca kişinin kısıtlı bir zamanı var Üyelikleri Blokluyorlar. Oyuna ısındım herşey iyi gidiyor derken Puf bi bakıyorum ban hatırlarsan ban aldığım günün akşamı seninle konusmuştum lonca için ama Karakterim olmayınca Lonca mensubuda olamıyorum 
Okadar Forumda Laf soktumki Yönetime. Forum üyeliğimi sildiler olsun bunca Mesaj Bunca konu Bunca açık bildiriminden sonra gördüğüm muamele
Okadar Forumda Laf soktumki Yönetime. Forum üyeliğimi sildiler olsun bunca Mesaj Bunca konu Bunca açık bildiriminden sonra gördüğüm muamele
Video kaldırılmıştır. Lütfen imza içeriğinde video kullanmayınız!
[GM]Orti
Yeni Aldığım Telefon
[GM]Orti
Yeni Aldığım Telefon
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia !
Eger Laf Sokmak Yerıne Sadece Bekleseydın Uyelıgın Acılırdı Kı Haksız Yereyse Acılcakda O Imzandakı Yazı Herkesde Cıkıyor Tek Sende Degıl Sıkma Canını Ferah tut ..AydoLdu1991 yazdı:İZMİTLİ kardeşim Yönetim zaten insan değilki Bunca kişinin kısıtlı bir zamanı var Üyelikleri Blokluyorlar. Oyuna ısındım herşey iyi gidiyor derken Puf bi bakıyorum ban hatırlarsan ban aldığım günün akşamı seninle konusmuştum lonca için ama Karakterim olmayınca Lonca mensubuda olamıyorum

Eminönü
FelicitaNascosta '
-
- Kadim 999
Merhaba,
Bu uslupla yazılan bir cümleye cevap verme gereği dahi duymuyorum forumdan süresiz uzaklaştırıldınız.
Bu uslupla yazılan bir cümleye cevap verme gereği dahi duymuyorum forumdan süresiz uzaklaştırıldınız.
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/