Bu nasıl bir güncelleme

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli

0
Oy yok

Toplam oy: 0

Kullanıcı avatarı
Arda41
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Bu nasıl bir güncelleme

Mesaj gönderen Arda41 »

Kaçtır junono geldigimizde düşüyoruz kaçtır tam kenan kesilecekken düşüyoruz utanmaz herifler güncelleme olacagını bile bildirmiyolar.. Bu nasıl bir adiliktir ?
bu olay 1 değil 2 değil... ne zaman güüncelleme yapacagınızı söyleyinde ona göre şu bölgelere girelim ... gene 3 saatlik bir zaman boşa gitti... Böyle pervasızlık olmaz Az emeğe saygı duyun be....
Resim
Resim
AydoLdu1991
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Re: Bu nasıl bir güncelleme

Mesaj gönderen AydoLdu1991 »

İZMİTLİ kardeşim Yönetim zaten insan değilki Bunca kişinin kısıtlı bir zamanı var Üyelikleri Blokluyorlar. Oyuna ısındım herşey iyi gidiyor derken Puf bi bakıyorum ban hatırlarsan ban aldığım günün akşamı seninle konusmuştum lonca için ama Karakterim olmayınca Lonca mensubuda olamıyorum =(

Okadar Forumda Laf soktumki Yönetime. Forum üyeliğimi sildiler olsun bunca Mesaj Bunca konu Bunca açık bildiriminden sonra gördüğüm muamele =)
Video kaldırılmıştır. Lütfen imza içeriğinde video kullanmayınız!
[GM]Orti

Yeni Aldığım Telefon ;)
Kullanıcı avatarı
Aeoroea
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia !

Mesaj gönderen Aeoroea »

AydoLdu1991 yazdı:İZMİTLİ kardeşim Yönetim zaten insan değilki Bunca kişinin kısıtlı bir zamanı var Üyelikleri Blokluyorlar. Oyuna ısındım herşey iyi gidiyor derken Puf bi bakıyorum ban hatırlarsan ban aldığım günün akşamı seninle konusmuştum lonca için ama Karakterim olmayınca Lonca mensubuda olamıyorum =(

Okadar Forumda Laf soktumki Yönetime. Forum üyeliğimi sildiler olsun bunca Mesaj Bunca konu Bunca açık bildiriminden sonra gördüğüm muamele =)
Eger Laf Sokmak Yerıne Sadece Bekleseydın Uyelıgın Acılırdı Kı Haksız Yereyse Acılcakda O Imzandakı Yazı Herkesde Cıkıyor Tek Sende Degıl Sıkma Canını Ferah tut ..
Resim

Eminönü
FelicitaNascosta '

CaptainATX
Kadim 999

Mesaj gönderen CaptainATX »

Merhaba,

Bu uslupla yazılan bir cümleye cevap verme gereği dahi duymuyorum forumdan süresiz uzaklaştırıldınız.
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiter
www.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön