Tek Kişilik Dev Lonca
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Tek Kişilik Dev Lonca
Arkadaşlar oyunu son 1 yıldır oynuyorum ve bir çok lonca çarı kasmama rağmen hiç birinden verim alamadım loncalar ya hırsızlık yüzünden (buna lonca içindeki arkadaşların hırsızlık yapması yada arkadaşların çarlarının soyulması dahil) yada loncayı kuran kişilerin bir daha oyuna girmemesi de dahil bir çok sebepten dolayı çarları silmek zorunda kaldım. Bu yüzden önce kendi loncamı kedni kurayım diye düşünmüştüm ancak daha sonra tek başıma bir lonca gibi 3 tane çar açıp hepsini eşit seviyede kasmaya karar verdim.[/colo[Dailymotion][/Dailymotion]r]
- Ccabbbxgao
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Tek Kişilik Dev Lonca
Hayırlı olsun cok tutlacak bı loncAYA BENZIYO TEBRIK EDERIM
:lol: :mrgreen: 
Gaoxonur
Ccabbbxgao
Rhxmaster
Ccabbbxgao
Rhxmaster
- iptaledildi
- FareAdam Düşmanı
AuReuS yazdı:Müthişsin be ...
Ama bundan bize ne xD
hahaha

Kuklacı : bykOrbEs xxxbykOrbExxx bykOrbEsxxxşİfA OfBeeQAntiArzZ Adonis Tufann
Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis
- Xxxmanyaxxx1
- FareAdam Düşmanı
AuReuS yazdı:Müthişsin be ...
Ama bundan bize ne xD
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
-
- Acemi Savaşçı
ben zaten sizin için açmadım konuyu bilen bir kaç kişi için açtım ben olduğumu anlayacak olan bir kaç kişi için ama sizin gibi sazanların böle her konuya atlayacağını bilmediğim için kusura bakmayın
- bymehmett
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: 5 SUNUCU KAPATILSIN !
--LONCAYA ALIM VARMI ACABA LONCA KURALLARI NASIL BİRAZ DAHA DERİNDEN ANLATDA BİZDE ÜYE OLURUZ--
- xakrepkrallx
- FareAdam Düşmanı
bymehmett yazdı:--LONCAYA ALIM VARMI ACABA LONCA KURALLARI NASIL BİRAZ DAHA DERİNDEN ANLATDA BİZDE ÜYE OLURUZ--
Topsecrett
Ccabbbxgao yazdı:Hayırlı olsun cok tutlacak bı loncAYA BENZIYO TEBRIK EDERIM:lol: :mrgreen:

ben loncada biri vardı özlüğüm vardı sonra dedi gözlüğü versene bi resim çekcem dedi verdim sonar eri verdi sonra bidaha istedi verdim sonra gözlüğü çaldı #@!?

CazfiGTiR
CazfiGTR
Dost Dediğin Birgün Sana Saldıracak Düşmandır. [Skipper]