Bir cevap almanın hakkım olduğunu düşünüyorum...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Asiiixbaris
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Bir cevap almanın hakkım olduğunu düşünüyorum...

Mesaj gönderen Asiiixbaris »

Lathander, arkadaşımın kendi karakterleri arasında yapacağı bir aktarıma yardımcı olmak blok sebebi mi?

Arkadaşım Kabusgiresun karakterinden Azrailxgiresun karakterine benim aracılığımla 10 milyon para aktardı.Bu karakterleri ve aynı kişiye(Veysele) ait olduklarını da bilirler.Aktarımı yaptıktan sonra oyundan çıktım ve 10-15 dakika sonra oyun geri sarmış.Sabah girmiye oyuna girmeye çalıştığımda ''Bağlantınız kesildi çünkü üyeliğiniz bloklanmış.'' diye bir yazıyla karşılaşıyorum.Şu an arkadaşımın 10 milyon parası da yok.

Senden bir cevap bekliyorum Lathander.Arkadaşımın kendi karakterleri arasında yapacağı bir aktarıma yardımcı olmak blok sebebi mi?İstediğiniz incelemeyi yapabilirsiniz.Desteğe de yazdım; fakat henüz bir cevap gelmedi.

Saygılarımla Asiiixbariss...
Asiiixbaris / Asiiixbariss / İyileştirir
AydoLdu1991
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: Bir cevap almanın hakkım olduğunu düşünüyorum...

Mesaj gönderen AydoLdu1991 »

Evet Ban sebebi..! çünkü Realde bunun adına yardım ve yataklık olarak geçiyor. O nekadar suçlu ise sende okadar suçlusun.
umarım Ban vermezler ;) zamanı gelince görürsün bende Dehseat a 50 bin verdim ve şuan Bloklanmış durumdayım =)
Video kaldırılmıştır. Lütfen imza içeriğinde video kullanmayınız!
[GM]Orti

Yeni Aldığım Telefon ;)
Kullanıcı avatarı
Asiiixbaris
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Asiiixbaris »

Kardeş adam kendi karakterleri arasında aktarım yapıyo.Hatayı kötüye kullanma gibi bi durum yok ki...
Asiiixbaris / Asiiixbariss / İyileştirir
Kullanıcı avatarı
anubislider
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen anubislider »

Hep kendi Yönünüzle düşnüyorsunuz adamlar,GM & Moderetörler 8 Servere Forumdaki her Üniteye Data kontlarolleri ve sizin gibi yüzlerce insanla uğraşıyorlar oyunda sadece siz yoksunuz , bireysel düşünmemek gerek yönetimede biraz hoş görülü olmak gerek [Haksız Yere ceza alan karakterler Tabikide açılacaktıR]
anubislider yazdı:Resim
PcX.....
@nußis Lyd€r...

“Genel Sohbet” sayfasına dön