arkadaşlar öncelikle hesapları bloklanan arkadaşlarıma geçmiş olsun demek istiyorum
öncelikle bu durumda 2 tür sınıf var
1)hiçbir suçu olmadan tesadüf eseri ban alanlar
2)Gerçekten bu açığı kullanıp ban alanlar
ilk olarak tesadüf eseri ban alanlara gerçekten geçmiş olsun demek isterim umarım en kısa zamanlara blokları açılır
ama gerçekten de gözlük çekip satanlara diyecek tek bir lafım olmamalıdır ama ben birşeyler söyleyeceğim. bu şahıslar kendilerini şöyle savunur yahu arkadaşım açık var her oyuncu bunu kullanır siz bizi banlayacağınıza gidin de açıkları düzeltin. Ama böyle olmamalıdır bu oyunu oynuyorsunuz paralar yatırıyorsunuz ve plus avantajınızı etkili kullanmak yerine gidip gözlük çekiyorsunuz.Size şöyle bir örnek vereyim Türkiye Cumhuriyetine ait bir bankadasınız. Bu ülkenin olanaklarından faydalanıyorsunuz.AA o da ne güvenlik görevlisi T.C'ye ait bankanın kapısını açık bırakmış.ÇOk kötü bir durum.Normal bir vatandaş ne yapar dersiniz hemen güvenlik görevlisini bulur ve kapıyı kapatmasını söyler.Ama benim HIRSIZ dediğim insanlar ne yapar vay arkaaş kapıyı da açık bırakmış gidelim de soyalım der evet işte bu insanlar da onu yaptı hatta para sevdası öyle noktalara gitti ki bu pisliği test takımına ait birisi bile yaptı yani bu olayı güvenlik görevlisi bile yaptı güvenlik görevlisi ona emanet edilen bankayı soydu 1. maddede yazdıım kişiler olayın şu tarafında dahil oldular 1.maddedeki arkadaşlar yoldan geçerken polis tarafından yakalandı ne olduunu anlamadan şimdi bu duruma bağlı olarak siz bir karakteri yöneten kişiler olarak oyuna ait bir bankayı soyuyorsanız bir reel kişilik olarak reel bir hırsızlık yapmanız da içten bile değildir siz bir oyuncu olarak ikv yi daha ileri düzeylere çıkarmalısınız asla ve asla bir açıktan faydalanıp köşeyi dönünce sonradan da ban alınca ağlamamalısınız siz zaten kirli insanlarsınız bekleyin bi daha açık gelir siz o zamana kadar gidin kp kasın bi de şu durum var tabi sizler köşeyi dönüp ban almasaydınız ne olacaktı bilior musunuz her zamanki gibi klandan bölgeden havalı konuşmalar en sağlam itemleri yansıtmalar düşük seviyeli arkadaşlara kötü muamele yapmalar artacaktı çünkü sizin paranız vardı siz iyi yüksek sınıftandınız ben bu ikv yönetimine tekrar çok teşekkür ederim bu kirli insanları aramızdan aldıınız için bu oyunda daha çok var havalı olup milleti kendinden düşük gören saklı hırsızlar
NOT: test takımından da bu hırsızlığı yapan insan var ve siz nasıl olurda onun karakterini açabilrsiniz anlamıyorum sizi arkanızdan vuran insanlara bile bu davranışı gösterecekseniz yöönetimden ayrılın
NOT: Öyle gövde gösterisi yapıp ya banlararı açarsınız ya da ben bu oyunu bırakırım demeye gerek yok en fazla itemleri başka çara aktarır bi daha başlarsınız bu derece ciddi bir olay üzerinden prim yapmaya hiiç gerek yok
NOT: Lütfen yoldan geçerken yakalanan suçsuzinsanlar için bir daha alışverişleri kontrol ediniz ben bu oyunu oynayan bir kişi olarak haklızlığa tamamne karşıyım
İYİ FORUMLAR LÜTFEN 2 numaradaki arkadaşlar mağdur ayaklarına yatmasın çoook iyi olmuş siz gidin bi soğuk su için
bloklanan hesaplar ile ilgili
Re: bloklanan hesaplar ile ilgili
viewtopic.php?f=4&t=24996&start=10#p239925
Bilginize.
Kesin açıklama yapılmadan biz kimseyi suçlu ilan etmedik. Lütfen sizde aynısnı yapınız. Ayrıca kulaktan dolma bilgilere inarak bizleri itham etmeyiniz kimsenin blokesi kaldırılmamıştır.maymuncuk yazdı: NOT: test takımından da bu hırsızlığı yapan insan var ve siz nasıl olurda onun karakterini açabilrsiniz anlamıyorum sizi arkanızdan vuran insanlara bile bu davranışı gösterecekseniz yöönetimden ayrılın
NOT: Lütfen yoldan geçerken yakalanan suçsuzinsanlar için bir daha alışverişleri kontrol ediniz ben bu oyunu oynayan bir kişi olarak haklızlığa tamamne karşıyım
İYİ FORUMLAR LÜTFEN 2 numaradaki arkadaşlar mağdur ayaklarına yatmasın çoook iyi olmuş siz gidin bi soğuk su için
Bilginize.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]