Yönetici Yokmu İlgilenecek
- melodrama44
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Karakter Aktarımı hatası Yeter Artık
Sobeeden ttnet hesabıma karakter aktaracağım fakat ttnet hesabımda 3 çar olmasına rağmen 4 çar vardır diyor.5 gün önce desteğe mesaj attım ve hala cevap yok adamı çileden çıakrdıktan size iyice bir sövdükten sonramı harakete geçiyorsunuz.

keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
- kertenkele
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
Re: Karakter Aktarımı hatası Yeter Artık
yok öyle yapınca ban yiyosunmelodrama44 yazdı:Sobeeden ttnet hesabıma karakter aktaracağım fakat ttnet hesabımda 3 çar olmasına rağmen 4 çar vardır diyor.5 gün önce desteğe mesaj attım ve hala cevap yok adamı çileden çıakrdıktan size iyice bir sövdükten sonramı harakete geçiyorsunuz.
zuhahahahahkertenkele yazdı:yok öyle yapınca ban yiyosunmelodrama44 yazdı:Sobeeden ttnet hesabıma karakter aktaracağım fakat ttnet hesabımda 3 çar olmasına rağmen 4 çar vardır diyor.5 gün önce desteğe mesaj attım ve hala cevap yok adamı çileden çıakrdıktan size iyice bir sövdükten sonramı harakete geçiyorsunuz.
![]()
![]()
![]()
aynen kardeşim bende 2 tane mail attım ama cevap yok !melodrama44 yazdı:Sobeeden ttnet hesabıma karakter aktaracağım fakat ttnet hesabımda 3 çar olmasına rağmen 4 çar vardır diyor.5 gün önce desteğe mesaj attım ve hala cevap yok adamı çileden çıakrdıktan size iyice bir sövdükten sonramı harakete geçiyorsunuz.
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
Yönetici Yokmu İlgilenecek
Benim sobee hesabıma mynet carmı aktarıcam ama sobee hesabında 3 car olmasına rahmen aktarırken 4 carınız vardır .... diye yazı cıkıyor ve aktaramıyorum ne yapmam lazım
<)
- bilall
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
Katılıyorum kardeşim.Bende de aynı hatayı vermekte, 4-5 gun once sobee hesabımda 4 karakter vardı. Çalınıp sılındı, fakat dun mynet hesabımdan sobeeye aktarım yapacaktım şu hatayı verdı banada.Bu Karakter guncellemesı yapsalar ıyı olur bence.kaç gundur magdurum bı baksınlar şu konuya
- empire
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Watch And Learn
Bendede Bir hata oluştu deyip duruo :evil: :evil: :evil:
Maximillian - Maxinova - Maxi
-
CaptainATX
- Kadim 999
Re: Yönetici Yokmu İlgilenecek
Merhaba,
Hata tarafımızca bilinen ve üzerinde çalışılan bir hatadır . Mümkün olan en kısa zaman içinde düzeltilicektir bilginize..
Hata tarafımızca bilinen ve üzerinde çalışılan bir hatadır . Mümkün olan en kısa zaman içinde düzeltilicektir bilginize..
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/