Büyücü Kutup Hatası ....
Büyücü Kutup Hatası ....
Son 2 Gündür Oluyo Fakat Tam Olarak Emin Olmak İstedim Kutup Açtıktan Sonra Yenilenme Süresi Var Buraya Kadar Hersey Normal Süre Bitince Kutuba Tekrar Bastıgımızda Açılmıyor Yaklasık Bi 20 Saniye Boyunca Açamıyoruz Daha Sonrasında Açmak Mümkün Oluyor Yöneticilerin Bi El Atması Gerekiyor -- Sığınakta Denenmiştir

- Effairenclik
- FareAdam Düşmanı

- Sariyerli
- Zincir Bozan

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KURT LONCASI
Re: Büyücü Kutup Hatası ....
AYNI SORUN BENM TESLA KUREMDEDE OLDU
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Olay. Büyücümle kutub açtım. ardından geri sayım sayarken gruptan başka birisi kutub açınca benim kutubun üstündeki sayım siliniyor sanki tekrar kullanıma hazır gibi. fakat süre gizli olarak geri sayıyo biz göremiyoruz. Asıl Hata Bu.Quarismaa yazdı:Son 2 Gündür Oluyo Fakat Tam Olarak Emin Olmak İstedim Kutup Açtıktan Sonra Yenilenme Süresi Var Buraya Kadar Hersey Normal Süre Bitince Kutuba Tekrar Bastıgımızda Açılmıyor Yaklasık Bi 20 Saniye Boyunca Açamıyoruz Daha Sonrasında Açmak Mümkün Oluyor Yöneticilerin Bi El Atması Gerekiyor -- Sığınakta Denenmiştir

B"uA"şk bitmez
B"aşk"ent Ankara
06 rakamını asla unutamayacaksın...
AntiTeamsXjilo/KankaXjilo/xjilox/Bloodymoney/Bloodxmoney
- Britishtobacco92
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
Aynı sorun bendede var sorun bende var sandım ama konu açılmş duyuralım.

İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.
- DewxByDewiLL
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Tılsım
aynen öyLe grup esnasında sen kutup açtıktan sonra yeniLeme süresi haLen doLmamış we başkası kutup açmışsa üzerindeki geri sayma sayacı siLinir ama süre işLemeye dewam eder. KuLLanım esnasında hiç bir hata yoktur tek hata sürenin görüLmemesidir.JiLLoP yazdı:Olay. Büyücümle kutub açtım. ardından geri sayım sayarken gruptan başka birisi kutub açınca benim kutubun üstündeki sayım siliniyor sanki tekrar kullanıma hazır gibi. fakat süre gizli olarak geri sayıyo biz göremiyoruz. Asıl Hata Bu.Quarismaa yazdı:Son 2 Gündür Oluyo Fakat Tam Olarak Emin Olmak İstedim Kutup Açtıktan Sonra Yenilenme Süresi Var Buraya Kadar Hersey Normal Süre Bitince Kutuba Tekrar Bastıgımızda Açılmıyor Yaklasık Bi 20 Saniye Boyunca Açamıyoruz Daha Sonrasında Açmak Mümkün Oluyor Yöneticilerin Bi El Atması Gerekiyor -- Sığınakta Denenmiştir
DewxBydewiLL-DewxSeRseRi

Haklısın " sıfırın " gücü yoktur.. ama dikkat et "sıfırın" kaybedecek bir şeyi de yoktur

Haklısın " sıfırın " gücü yoktur.. ama dikkat et "sıfırın" kaybedecek bir şeyi de yoktur