ARTIK YOKUM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
sahinx60
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

ARTIK YOKUM

Mesaj gönderen sahinx60 »

Arkadaslar ben oyunu brakıyorum artık oyun tat vermez oldu aldiğimiz itemler çöp oldu o kadar emek bosa gitti gurup bölgesi açtılar çok zor ya laga ne demeli ikide bi sunucu guncellemesi için oyunun kapanmasına ,migratta gidiyoz gurup süper tak oyun kapanıyo hay allah ne oldu derken bakıyoruz ki sunucu guncellemesi veya baska bi nedenle oyun kapanıyo o kadar kapasıte sunucu serverine o kadar yükü koyarsan bu gemi yurumez arkadas..

Ayrıca destek ekibinede gönderdim ama dikkate alan olmadı konu açtım kilitlendi dedim bi banka sistemi kurulsun herkes itemlerini koysun fiyat biçsin gelen istediği seyı alsın

Sonra carların çalınmasına karsı kasaya ve çantaya sifre konsun ve ayrıca alıs veris yaparken 3 kez onaylama penceresi 3, de aldığı esyanın ozellikleri yazsınki hırsızlık olmasın bu oyunun bir açığıdır ve çok guzel kullanıyolar benim gözlüğümü çaldi .... ler

Oyuna o kadar Gm alındı ama bir sorun olduğunda bir tanesini bile bulamıyruz...biz onu ararken o gm acaba ne isle mesgul çok merak ediyorum Gm leri etkinlik listesi foruma yazılmalı bizim sayemizde bu oyun var bize hesap vermek zorundalar...bi gm gelince millet nasıl bişi diye deparla pesine kosuyo o ise vurdum duymaz söz dinlemez özeli kapalı oyuncuyla birebir konusmaz yemez içmez göz açıp kapayıncaya kadar kaybolur :D tanrımısn sen töbe töbe

Migradın girisi çok dandik bir yerde girisi ora olmamalı yeri hazır olduğu halde neden orayı secemediler anlamadım sığınak veya migradın yeri sah kobranın olduğu yerdeki bina olmalıdır... boylece iki klanada ortak uzaklıkta bir yerde olmus olur hemde lag olayını çözmus olursunuz...

Ayrıca oyundaki adaletsizlikler çok canımı sıkıyor gm ler millete item dağıtıyor lodosların görevini yapıyor lodos gm daha fazla onlar kılanına daha çok yardım ediyor ws oyun iyice çığırından çıktı en çok guldüğüm seyse ağır vurusta zoraki yapılmıs olan parlma efektı oyunun nere gittiği belli ama eh işte yavas yavas...gelisiyor ws..:)) çok emeğimi harcadım tılsımda tanımayan yoktur beni ama yok abi artık bu gemi yurumez bu gün arkasalarla konustum 100 lerce kişi birakacağını sölüyor oyunu :? neyse herkes hakkini helal etsin...lagsız oyunlar su an edilecek en buyuk dua bu sanırım :D
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN
TORNADO
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: ARTIK YOKUM

Mesaj gönderen TORNADO »

güzel kardeşim söylediklerinin çoğu doğru ama bir konuda sana katılmıycam hırsızlık olayında neden dersen oyunda öyle insanlar varki aylarca senle muhabbet eder kankan gibi kardeşin gibi davranır ona güvenip şifreni bilmem neyi verirsin brütüs gibi arkandan vurur bu tamamem senin sorumluluğunda insanlara hak ettiğinden fazla değer vermiyceksin yoksa canın çok yanar.gelelim yönetime yanlışlarını yazmak nasıl hakkımız ise yaptığı güzel işleride yazmalıyız.
öncelikle yönetime teşekkkür ederim sığınak ve miğratlar görsellik ve oyuncuları fazla sıkmıycak şekilde tasarlanmış elinize sağlık.
eleştirilerim ise yıllarca oyuncular. sadece bir kişi değil yüzlerce kişi aynı konuyu açmaktan bıkmadılar ama nedense yönetim buna el atmadı.
ne olurdu yani çantamız 2 bölüme çıkarılsa
ne olurdu 1 hesaptaki çarların ortak kasası olsa
ne olurdu oyun içinde çar değişimi olsa
ne olurdu banka hesabımıza şifre konulsa
peki neden max hasarla oynama yapıldı
neden yeteneklerle oynama yapıldı siz yeteneklerle oynama yapmasaydınız bile oyuncu ister saldırı ister tank olarak ayarlamasını yapardı.
son olarak çantamın yarıdan fazlası iksirle dolu 11 tane eşya çıksa 11. eşyayı koyucak yerim yok.çoğu kişinin de böyle olduğunu tahmin ediyorum.

çok fazla yenilik sizi bekliyor diye duyuru yaptığınızda açıkcası yukardaki yenilikleri bekliyodu çok kişi.
yenilikten kasıt grup bölgeleri ise onun adı yenilik değil yapılması gerekendi itemleriyle birlikte tabi.

son sözlerim oyuncuların itemim çalındı hesabım çalındı gibi yakarışlarında siz yönetim olarak topu oyunculara attınız bende katılıyorum suç oyuncularda ama topu biraz da siz alın elinize ve gereken bölümlere şifreleri koyun yok dahada itemim hesabım çalındı diyosa o vatandaş sınırsız banı hak etmiştir demek.
diabolik//Esottomansakura//Sakura
TEŞKİLAT
daha güzel bir ikv dileğiyle
Kullanıcı avatarı
sahinx60
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: ARTIK YOKUM

Mesaj gönderen sahinx60 »

Hırsızlık olayında sadece sifreyle değil adam yanlıs item göstererk basta yücelen balyoz gösterip sonra itemsizini koyan insanın dalginliğindan yararlanan o kadar çok asağılık sıfalatlara sahıp insan varki bunun engellenmesi için 3 defa onay penceresi gelmesini isterdim 3. seferde aldığı itemin ozellikleri gösterse bunu almak istediğinizden eminmisiniz dese bu tur seyler olmaz dediğim gibi böyle olmaması oyunun bir acığıdır ayrıca yeni bölgeler görsellik bakımından iyi dedin evet karakterlerin reander kalitesi diğer karakterlerden çok daha yuksek ama iste oyunda kasmalara ve lag olusmasına sebeb oldu bu ne demek yani 30 kilo tasıyan arabaya 70 kilo kayayarsan gitmez bu araba sunucudarında kapasitesi arttırılmadan bu lag ömür boyu devam eder...

Ben hiç bir konuda yönetime tesekkür etmeyeceğim hayal kırıklığına uğradım hakkımıda helal etmıyorum o kadar emeğim gitti... plus aldım kaç sefer item çikmadı bunu bile düzeltemediler...

herseyımi dün dağıttım eğer oyunda duzelme olursa sil bastan tekrar baslıyacağım eğer dikkate alır dinlerseler eğer

yok abicim benim umudum ama umut dunyası işte :S
Sahinx
dosta DOST
düşmana
DÜŞMAN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön