Yöneticiler Gerçekten çok tebrik ediyorum sizi ;)
Yöneticiler Gerçekten çok tebrik ediyorum sizi ;)
Arkadaşlar biliyorsunuz ki oyunda bakım çalışması vardı.. Hata çalışmasi giderildikten sonra oyuna girmeye kalktım karakteriniz Bloklanmıştır yazısıyla karşılaştım. Şimdi size soruyorum oyunumu adilce oynadım. Emeğimle bazı yerlere geldim. ve karakterimin Bloklanması beni çok feci derecede üzmüştür.. oyunda adaletsizlik yapanlar oyununa devam ederken neden hep dürüstler ??

-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yöneticiler Gerçekten çok tebrik ediyorum sizi ;)
bende 5 dk önceki geri sarmada susturuldum sebebini bilmiyorum:)
Bloklamalar oyun hatasının kötüye kullanımı dolayısıyla verilmiştir. Örneğin şaheser eşya reçetesini OOK'lara onlarca kez satan kişilere yada karakterler arasında para aktarımı yaparak para çoğaltmaya çalışanlara verilmiştir.
Eğer bunların arasında değilseniz üyeliğiniz incelendikten sonra açılacaktır.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
O zaman da Hatasız bir oyun yapın bu ne yaw oynadıgım o kadar oyun var boyle sacma sapan hatalar vermıyor en azından BİR İŞİ YA TAM YAPIN YADA HİÇ YAPMAYIN...
EsCoNtEs
Jimnactic
Jackk
KiMsE AğLaMaSıN HeRkEzE YeTeCeK KaDAr BüYüK
Jimnactic
Jackk
KiMsE AğLaMaSıN HeRkEzE YeTeCeK KaDAr BüYüK
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of Anatolia !
Oncelıkle Merhaba.
Oyun Hatası ? Bızım Hatamız Degıl Oyun Hatasını Kotu Amacla Kullanmakda Deıl Amacımız Sadece cok Para Yapıp Resım Almaktı Eglenmemız Bunun Sebebı 3.5 Yıla Yakın Emegın Yok Olmasımı ? Denemek Amaclı 10 a Yakın Recete Aldım Ve Sattım Daha Sonrasında 1 Tane Bıle Almadım Eskı Bır Dostumda Engerek Dısı Alda Kp Kasıcagımız Charlara Koyarız Dedı Bende Tamam Dedım ve Bır Canta Dolusu Aldım Verdım Param Vardı ? Ve Sımdı Bunun Suclusu Ben mı Olucam Oyunu Komple Gerı Sarın Tum Yasanan Hatalar Sona Ersın Ben Eksıgını yada Fazlasını IStemıyorum Zaten Haksız Yere Bloke Olmaz Umarım Karakterım .. Ne Zaman Acıklanıcak Pekı ?
Oyun Hatası ? Bızım Hatamız Degıl Oyun Hatasını Kotu Amacla Kullanmakda Deıl Amacımız Sadece cok Para Yapıp Resım Almaktı Eglenmemız Bunun Sebebı 3.5 Yıla Yakın Emegın Yok Olmasımı ? Denemek Amaclı 10 a Yakın Recete Aldım Ve Sattım Daha Sonrasında 1 Tane Bıle Almadım Eskı Bır Dostumda Engerek Dısı Alda Kp Kasıcagımız Charlara Koyarız Dedı Bende Tamam Dedım ve Bır Canta Dolusu Aldım Verdım Param Vardı ? Ve Sımdı Bunun Suclusu Ben mı Olucam Oyunu Komple Gerı Sarın Tum Yasanan Hatalar Sona Ersın Ben Eksıgını yada Fazlasını IStemıyorum Zaten Haksız Yere Bloke Olmaz Umarım Karakterım .. Ne Zaman Acıklanıcak Pekı ?

Eminönü
FelicitaNascosta '
Haksızlık 3 Yıllık Emek Gitti
- recepivedikx
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Özgürlük için savas
Arkadaşlar bütün çarlar mi blok yedi yoksa eski betadan çarlar mi blok yedi sunucu açil di mi ? ben dha oyuna girmedim de ??
bu arada size geçmiş olsun arkadaşlar
Yenilmezamasyali
bu arada size geçmiş olsun arkadaşlar
Yenilmezamasyali
- XxAreSxX
- Salgın Koruyucusu
HAHA bence cok guzel olmus oyunda hakkısızlıga yer yok kardesım ben kasım 2006dan berı oynuorum hala bııs olmadı neden acaba;)
AreS XxAreSxX XxXAreSxxX Garamatlı
Bu GM lerin Allah bin belasını versn yan charıma kadm pençe almak içn 20 ml para aktardım 3 üyeliğim bloke edildi

- Dangerousss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Hayat Bana Güzel
bugün sabah oyuna girdiğimde server bakımı vardı daha sonra bakım bittiğinde oyuna girmeye çalıştım fakat hesabım bloklanmış
şeklinde bir açıklama var dün sadece ben tarsas erkek büyücü itemi sattım ve kadim hidra pençesi almak için banka karakterimden ve Oğuzhannn'dan para aldım eğer konuşmaları incelerseniz kadim hidra pençesi almak için karakterime para aldığımı görebilirsiniz en yakın zamanda bu hatanın düzeltilmesini diliyorum.[/color][/b]Lathander yazdı:Bloklamalar oyun hatasının kötüye kullanımı dolayısıyla verilmiştir. Örneğin şaheser eşya reçetesini OOK'lara onlarca kez satan kişilere yada karakterler arasında para aktarımı yaparak para çoğaltmaya çalışanlara verilmiştir.

-Arz !

-Keseriz anam