Aytoldinin İnsanlık dışı hareketi
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Aytoldinin İnsanlık dışı hareketi
arkadaşlar bab- alide bir vs yapıordum yaptıgım adamı kestim canı 4 ken kactı sonrada canım cok azken bende yeraltına girmeye gittim ama aytoldi gelip alışveriş acıp beni kesti sızce bu normal bişeymi
- mimocan123
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Re: Aytoldinin İnsanlık dışı hareketi
bazı arzLarda açlık yapıor Ve banada çok alışverişi açıyoR ... SaLLa qaripler kp için yırtınıo xD
MiMoCaN =_=_=_=_=_ HaSaN
- alideniz
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
o aytoldı dediğin benim sende geçen gün benim canım azken bana etki atıp kestin beni bende seni burda yakaladım kestim ödeşmiş olduk ama bidaha gördüğüm yerde senin canın 100 olsa bile seni kesecem bunu unutmaS
-
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: KankaX
açlık yapan arzsa lodossa farketmez adamdan saymam ama lodoslar daha cok yapıyor neden dıceksenız emde adamlar benı tek yakaladı 5 kısı dalıyorlardı daldgm erif got korkusundan alısverıs actı cnku blyrdu 5 kısıde olsalar onu ındrmeden ınmezdım
ama tabı her arz her lodos boyle deıldır aralarında duzgun olup açlk ypmynlara tşk lakın cgu zmn ısım var dyrm tamam dıyıp 50 kısı cullanıyr selam veryrm selamım alınmadan dalıyorlar..bunu yapmyn lodoslar ben bı arz olarak yapmyrm bıde tum babı alıde arz lodos catısmasın kasa orda hersey orda bole yerde savs olmas sanckları kalalerı basın : )
ama tabı her arz her lodos boyle deıldır aralarında duzgun olup açlk ypmynlara tşk lakın cgu zmn ısım var dyrm tamam dıyıp 50 kısı cullanıyr selam veryrm selamım alınmadan dalıyorlar..bunu yapmyn lodoslar ben bı arz olarak yapmyrm bıde tum babı alıde arz lodos catısmasın kasa orda hersey orda bole yerde savs olmas sanckları kalalerı basın : )

bu bir taktiktir beyler yok alışverriş açmış yok zihin açmış benim alışkanlığım değildir alışveriş açmak ama adam kesmek için açıyor işte kp açı denilmez buna kp kasan denir. Aslı şudur işim var dersin kesmezler başkasına dersin keser sende ona eyw diyicen yine deniyicen nasıl olsa karizma geliyor isteyen gelsin karizmamı verebilirim hep 100 öle duruyor xD
[KuKLaCı]
- batuhangs
- Teşkilat Neferi
bugs haklı
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
- wildasterixx
- Salgın Koruyucusu
haklısınız ama Aytoldi çalınmış bana msn de Kardeş carım calındı ne yapmalıyım dedi bn bi Bardak su iç dedim 

http://www.facebook.com/group.php?gid=250122908576
Wild Loncası facebook gurubu
- kaBocNn
- FareAdam Düşmanı
her kesiLen buraya yazarSa Forumn haLi ne oLur ?
- alideniz
- Sahaf Yardımcısı
lan aytoldı çalınmadı aytoldıxşifa çalındı onuda çalan legendxking epe + 65 m msenede dediğizaman bende yanındadım savaşçı çalınmadı şifacı çalındı