(KONU KİLİT) MESELESİ //ÖNERİ///
(KONU KİLİT) MESELESİ //ÖNERİ///
Beyler,bayanlar herzaman yönetimle,sobee,ttnet veya mynetle ilgili oyun hakkında bi sorunu paylaştıgımızda GM ler konu kiltliyo çünkü kendi sorunlarınıı kabul edemiyorlar.konu kilitliyicenize ilgilenip yorum yapsanız konuya daha doğru olmazmı :?:
[*][*]Darkstar[*][*][/color]
[*][*][*]Scraflyxmagichen[*][*][*]
Benim DoGusTan BiR HasTaLıkım VaR HeRkesi İnsan GöRüYoRum
[*][*][*]Scraflyxmagichen[*][*][*]
Benim DoGusTan BiR HasTaLıkım VaR HeRkesi İnsan GöRüYoRum
- Orti
- Developer
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sobee
Re: (KONU KİLİT) MESELESİ //ÖNERİ///
Merhabalar
Forum moderasyon ekibi konuları kilitlemede forum kurallarını baz alarak yapmaktadırlar. Sizin sorunuzun yani Sobee,TTNET ve Mynetle ilgili konular neden kilitleniyor konusu ise, forum kurallarından 3. maddesinde belirtilmiştir.
Forum moderasyon ekibi konuları kilitlemede forum kurallarını baz alarak yapmaktadırlar. Sizin sorunuzun yani Sobee,TTNET ve Mynetle ilgili konular neden kilitleniyor konusu ise, forum kurallarından 3. maddesinde belirtilmiştir.
Forumlar üzerinde bu konularla ilgili daha öncede benzer konular açılmış ve cevaplanmış olduğundandır.Forum Kuralları yazdı:3. Yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol edilmelidir. Forum'da açılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Bunun için Forum'un arama özelliği kullanılabilir. İKV Forumun düzenli bir şekilde devam edebilmesi ve oyuncularımızın İKV Forumdan en iyi şekilde faydalanabilmesi için bu hususa önem gösteriniz. Aksi takdirde ilgili konular kilitlenebilir, taşınabilir veya silinebilir.