Merhaba arkadaşlar,
Konuyu buraya açmakla ne kadar doğru yaptım bilmiyorum ama bir konuda yardıma ihtiyacım var. Ben plus paketi kredi kartımla alıyorum Ve Plus paketim her ay otomatik olarak uzatılıyor. 3 aylık plus paket hediyeli İkv Dvd si ni almam sebebi ile önceki plus paketin uzatılması işlemlerini bir süreliğine kaldırmak istiyorum. Hatırladığım kadarıyla süre uzatımının iptal edilmesi ile ilgili bir link vardı. Epey bir araştırdım fakat bu linki bulamadım. Bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürlerimi şimdiden borç bilirim. İyi forumlar...
BİLEN BİRİ YARDIM EDEBİLR Mİ?
BİLEN BİRİ YARDIM EDEBİLR Mİ?
FIRTINA NE KADAR SERT ESERSE ESSİN KAYADAN ALIP GÖTÜRECEĞİ SADECE TOZUDUR...
[Striker] (49)
[Xsimok] (49)
[GeBeRTeN] (49)
[Striker] (49)
[Xsimok] (49)
[GeBeRTeN] (49)
Re: BİLEN BİRİ YARDIM EDEBİLR Mİ?
Arkadaşım İkv Destekten yardım istersen daha iyi yardımcı olacaklardır. Bildiğim kadarı ile plus paketin uzatıldığına dair gelen maildeki '' Hesap Yönetimi '' linki seni istediğin sayfaya götürecektir. Ayrıca mynet üyeliği ile oynuyor isen www.mynet.com adresinden mailini açtıktan sonra '' Hesabım '' yazan yeri tıklayarak devamında gelen sayfada '' hesap yönetimini '' tıklayarak otomatik plus paket uzatmasını açık veya kapalı duruma getirebilirsin.
Mynet üyeliğime kredi kartım ile bir seferlik Plus Paket aldım ama kredi kartımdan her ay Plus Paket ücreti alınıyor. Nasıl iptal edebilirim?
Mynet üzerinden yaptığınız online alış-verişlerde otomatik uzatma seçeneği varsayılan olarak aktif durumda geçer. Bu durumda üyeliğinizde bildirmiş olduğunuz kredi kartından her ay düzenli olarak Plus Paket ücreti alınarak Plus Paket üyeliğiniz uzatılır. Otomatik uzatma sizin tercihinize bırakılmış olup dilediğinizde Plus Paket'in otomatik uzatmasını iptal etmek için http://market.mynet.com/market/hesaplar/oyunmanager.asp adresine giderek üye girişi yapıp otomatik uzat seçeneğini iptal edebilirsiniz.
İyi forumlar
Mynet üzerinden yaptığınız online alış-verişlerde otomatik uzatma seçeneği varsayılan olarak aktif durumda geçer. Bu durumda üyeliğinizde bildirmiş olduğunuz kredi kartından her ay düzenli olarak Plus Paket ücreti alınarak Plus Paket üyeliğiniz uzatılır. Otomatik uzatma sizin tercihinize bırakılmış olup dilediğinizde Plus Paket'in otomatik uzatmasını iptal etmek için http://market.mynet.com/market/hesaplar/oyunmanager.asp adresine giderek üye girişi yapıp otomatik uzat seçeneğini iptal edebilirsiniz.
İyi forumlar
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
mynet musterı hızmetlerını ara mesaı saatı ıcınde en saglıklısı ve pratıgı kanımca
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
İlgi ve alakanızdan dolayı hepinize teşekkürler. Vermiş olduğunuz bilgiler doğrultusunda işlemimi tamamlamış bulunmaktayım. İyi forumlar...
FIRTINA NE KADAR SERT ESERSE ESSİN KAYADAN ALIP GÖTÜRECEĞİ SADECE TOZUDUR...
[Striker] (49)
[Xsimok] (49)
[GeBeRTeN] (49)
[Striker] (49)
[Xsimok] (49)
[GeBeRTeN] (49)