YÖNETİCİLER ARTIK ÇOK OLDU AMA.
-
Ruthlessxremedy
- Acemi Savaşçı

YÖNETİCİLER ARTIK ÇOK OLDU AMA.
Ben beyazköşk sunucusundan Ruthlessxremedy arkadşaım ben küfür etmeyip bi saygısızlık yapmadığım halde susturma yedim durduk yere ne oluyor nedir derdiniz adamlar bnaa küfür ediyor şikayet ediyorum onlara bişe olmuyorum ben bişe yapmadan susturuluyorum yetre amaaaaaaa !!!!!! Hemen charımın susturulmasını açın lütfen yoksa deli olucam bu pc başında !!!
Re: YÖNETİCİLER ARTIK ÇOK OLDU AMA.
konu kilit plss
- bilall
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: ALTINORDU
rockipsiz yazdı:konu kilit plss
Bu kadar kendını begenmiş olacagına bir yol göstersen arkadaşa bı yerın mı eksılır?
Ruhtles Kardeşım, IKV Destek'e E-maıl at ceza ıtıraz yap ordan cevap alırsın...
bilall yazdı:rockipsiz yazdı:konu kilit plss
Bu kadar kendını begenmiş olacagına bir yol göstersen arkadaşa bı yerın mı eksılır?
Ruhtles Kardeşım, IKV Destek'e E-maıl at ceza ıtıraz yap ordan cevap alırsın...
Evet ikv desteğe mail atabilirsin cevap alırsın umarım burda pek yardımcı olmazlar yöneticiler.
MAVİEJDER
SİYAHEJDER
BEYAZEJDER
- Smyrnaonian
- FareAdam Düşmanı

Buraya pek gelen yok kardeşim... "İletişim" bölümündendi hatırladığım kadarıyla, oradan bildirebilirsin. Ağzından bir kaç söz kaçırdıysan ya da Photoshop v.b programlarla şantaj yaptılarsa mümkün olabiliyormuş... Ben de daha öncelerden öğrenmiştim.
İyi Oyunlar herkese...
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .
32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .
32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ferday-i kyamet
kardeş eskiden yapmışındır..ben 3 ay oyuna girmedim sonra başladım 1 gün sonra susturma yedim ne ayak sa artık :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:Ruthlessxremedy yazdı:Ben beyazköşk sunucusundan Ruthlessxremedy arkadşaım ben küfür etmeyip bi saygısızlık yapmadığım halde susturma yedim durduk yere ne oluyor nedir derdiniz adamlar bnaa küfür ediyor şikayet ediyorum onlara bişe olmuyorum ben bişe yapmadan susturuluyorum yetre amaaaaaaa !!!!!! Hemen charımın susturulmasını açın lütfen yoksa deli olucam bu pc başında !!!
- Suskunjackal
- FareAdam Düşmanı

Kardeşim bırakın bu ayakları ..
Ben 2 sene hiç küfür etmedim susturulmadım ama 2 3 hafta önce küfür ettim susturuldum ve hakketmiştim..
Kısacası elbet bişey yaptınız ki susturuldunuz ..
Ben 2 sene hiç küfür etmedim susturulmadım ama 2 3 hafta önce küfür ettim susturuldum ve hakketmiştim..
Kısacası elbet bişey yaptınız ki susturuldunuz ..
-
TeknoBYraM
- Teşkilat Neferi

- Lonca: ASiL
Ve evet senin ettiğin küfürleri bende gördüm yanından geçerken bile millet senden şikayetçi oluyodu. Yönetime kızmadan önce yaptıklarına dediklerine bak bence. Senle aynı alanda bulunupta oyunda şikayetçi olmayna kaç kişi oldu ben görmedim!!!
- Entertheineiment
- FareAdam Düşmanı

- Klan: Arzın Çocukları