Yo yo yo, bunu asla kabul etmiyorum! Kusura bakmayın... Bu yetenekler düzenine söylenecek tek söz var: "Artık hakimiyet, ırkların yetenek güçlerine göre değil, oyuncunun oynama kaabiliyetinin gücüne göredir." Adaletli olan yeni yetenekler üzerine uzun süre çalışılmış ve sonuçta ortada... Eğer, savaşçı iyiyse neden büyücüyü yenemesin? Büyücü iyiyse savaşçıyı neden yenemesin? Lütfen, eklentinin yeni yetenekler düzeni kata olumsuz tenkitleri hak etmemektedir! Bunu her oyununda alışılageldik güçlü bir büyücü olduğum için söylemiyor, gerçekten tüm samimiyetimle böyle olduğu için söylüyorum. Çünkü ben eskiden de SAVAŞÇI YATIRIYORDUM, şimdi de yatırıyorum... Bu konuyla ilgili de son sözüm BUDUR...
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .
Sarsılmazı 15 yapmalısın ilk anda.WS'ye direk depar ile başlayacaksın büyücü sana zihin atar , zihin bitince büyücü zaten uzaklaşmıştır Dikkat dağıtmaya puan vermelisin ki yaklaşıp durdurma atabilesin.Durdurma attğın anda Kutup açar büyücü , kutup bittiğinde ise senin sarsılmazı açman ve bitmesini beklemen gerek.Bittiği anda deparın dolmuş olur ve sadece sana 3 vuruş yapmak kalır ...
Dikkat mutlak 15 olcak bak gor dene buyucu nasıl kolay kesılıyor .!!!
'Kaybettikçe Bir Çentik Attı Alnımın Üstüne Tanrı'
Mutlu Bir Aşk Görmedim ben Çokmu Şey İstedim Senden ÖmRü eyLem,Ziyan Ettin Zalim. Bildiğim Yollar Kapandı Baktığım Heryer Karardı Yersiz Ansız Çektin Gittin Hain
Ceviz yazdı:yetenek sistemi geliştikçe gelişiyor. henüz düz mantığa çağre bulunamadı. pinball verelim size. yeni çıktı. topu platform içinde tutmanız yeterli.
dalga mı geçiyorsun :?: eğer öleyse hiç komik deil
Ceviz yazdı:yetenek sistemi geliştikçe gelişiyor. henüz düz mantığa çağre bulunamadı. pinball verelim size. yeni çıktı. topu platform içinde tutmanız yeterli.
dalga mı geçiyorsun :?: eğer öleyse hiç komik deil
Şaka anlarsan komik. Ciddi anlarsan titre kendine gel.