Yeter Artık Yeterrrrrr !!!!!!!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Yeter Artık Yeterrrrrr !!!!!!!!!

Mesaj gönderen Tokerx »

oyunda büyük haksızlık olduğu düşüncesindeyim. çünkü savaşçılar büyücüyle ws yapmaya korkar oldu ohh büyücülere dokunamadan ölüyoruz.Adam depar at kutup 3 sn önce çıkıyor durdurma at zihin tesla kurup kaçıyor.Zihini tutulursa ne ala ama tutulmuyor işte şansa bağlı o zaman büyücülerinde zihin saldırısı %25 veya %75 ihtimalle falan olsun onların neden %100 ihtimal veya bizim durdurmamızın %100 ihtimalle olması lazım onlaradokunamadan ölüyoruz babıl alide yürüyorum hopp arkadan meteorit yaklaşmaya çalış olmuyor depar zihin durdurma kutup ne işşşş yönetime tek bir lafım var savaşçıların durdurma ihtimali %100 olmalı yoksa bu oyunda savaşçı açan kalmayacak ve savaşçı severler oyunu bırakıcak

Ve.... bir konuya daha bakmak istiyorum..

bildiğimiz gibi defansiz açmadan kışkırtma atılamıyor ne işşşşş...

oh valla büyücülere gün doğdu adam resmen cini önümden çekiyor.Sen napıyosun benim daldığıma vuruosun dediğinde Sus lan gibi bir cevapla karşılaşıyoruz peki ya bu durum da sinirlenip oyunda sövmemek elde mi bu son günlerde bazı oyunculara küfür etmiş olabilirim bu durum beni hayli sinirlendirdi onun için çok sinirliydim onlardan özür ve anlayış bekliyorum

destekten mesaj atmayı bilmediğim için buraya yazdım Meran/Tokerx

İyi forumlar Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin iyi veya kötü
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
girayankara
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Kara

Re: Yeter Artık Yeterrrrrr !!!!!!!!!

Mesaj gönderen girayankara »

Öncedende savaşçıların günü vardı artık gün sırası büyücüye geçti ;) yakında şifacıda olur :) parayla dğeil sırayla 8-)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Entertheineiment
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Entertheineiment »

Arkadaşim Sana Söyleyeceğim 3 Lafım Var
1.İyi item düzersen ve iyi taktik yaparsan herkesi kesebilirsin
2.Zihin saldırısının kitleme ihtimali sadece 15 puanda %100 diğerlerinde azalıo %75 %50 falan die
3.Savaşcı Büyücünün yanına gelirse 3 vuruşta iner buda 2 saniyelik bir şey sert vurus ağır vurus bıde normal kendı vurusu
Karda donmak üzereyken en güzeli uyumak
Kullanıcı avatarı
recepivedikx
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Özgürlük için savas

Mesaj gönderen recepivedikx »

girayankara yazdı:Öncedende savaşçıların günü vardı artık gün sırası büyücüye geçti ;) yakında şifacıda olur :) parayla dğeil sırayla 8-)
:D güzel bir düşnce ama bence büyücüler güçlü oldu ikv yönetimide sınıflari eşit yapmak istiyo bu eklentiden sonra bizi süpriz bekliyo yada ikv yönetimi bu işe dur diyecek

Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

Tokerx yazdı:oyunda büyük haksızlık olduğu düşüncesindeyim. çünkü savaşçılar büyücüyle ws yapmaya korkar oldu ohh büyücülere dokunamadan ölüyoruz.Adam depar at kutup 3 sn önce çıkıyor durdurma at zihin tesla kurup kaçıyor.Zihini tutulursa ne ala ama tutulmuyor işte şansa bağlı o zaman büyücülerinde zihin saldırısı %25 veya %75 ihtimalle falan olsun onların neden %100 ihtimal veya bizim durdurmamızın %100 ihtimalle olması lazım onlaradokunamadan ölüyoruz babıl alide yürüyorum hopp arkadan meteorit yaklaşmaya çalış olmuyor depar zihin durdurma kutup ne işşşş yönetime tek bir lafım var savaşçıların durdurma ihtimali %100 olmalı yoksa bu oyunda savaşçı açan kalmayacak ve savaşçı severler oyunu bırakıcak

Ve.... bir konuya daha bakmak istiyorum..

bildiğimiz gibi defansiz açmadan kışkırtma atılamıyor ne işşşşş...

oh valla büyücülere gün doğdu adam resmen cini önümden çekiyor.Sen napıyosun benim daldığıma vuruosun dediğinde Sus lan gibi bir cevapla karşılaşıyoruz peki ya bu durum da sinirlenip oyunda sövmemek elde mi bu son günlerde bazı oyunculara küfür etmiş olabilirim bu durum beni hayli sinirlendirdi onun için çok sinirliydim onlardan özür ve anlayış bekliyorum

destekten mesaj atmayı bilmediğim için buraya yazdım Meran/Tokerx

birader önce depar at adam zihin atar ama deparı görür görmez uzaktan bas...sonra zihin bitince 2-3 saniye sonra durdurma at zihin gelirse ölür zaten :D ama gelmesse kutup açar......kutuptan sonra büyük ihtimalle depar açılır deparla kes :D

İyi forumlar Lütfen yorumlarınızı eksik etmeyin iyi veya kötü
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Excellence »

Evet artık büyücüler kral oldu.İnsanı büyü kasmaya zorluyolar resmen.Vallaha özendim kasacam bir tane. :) Büyücü kesmek kolay değil artık eskisi gibi katılıyorum ama taktiksel ve itemlerin sağlam olduğu sürece kesersin.Yücelen ardenneler + Yücelen plevne düzersen eminim ki 3800 3900 vurursun ağırla o sna istediği kadar vursun sen onu 2 3 darbede kesersin sağlam ol yeter bide taktiği işi bilecen...Kesincede o büyüyü yap artistliğini yap havanı bence daha iyi kardeşim...
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
Rosafin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Rosafin »

Savaşçılar herdaim bir seviye altta idi ztn büyücülerden bu yüzden isyan etmen oldukça gereksiz :)
      • Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Excellence
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Excellence »

Bu konu için en güzel cevap sanırım CaptainATX ' in yeni yetenek sistemi için yazdığı yorum.

Merhaba,

Yeni yetenek sistemi hakkında biraz daha kullandıktan sonra avantajlarını göreceksiniz. Görüşlerinizi bildirmek için biraz aceleci davranıyorsunuz . Bu sistem yaklaşık 3 ay boyunca denendi ve büyün sınıflarda dengelemeler hesaba katılarak yapıldı..
EXCELLENCE
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

Entertheineiment yazdı:Arkadaşim Sana Söyleyeceğim 3 Lafım Var
1.İyi item düzersen ve iyi taktik yaparsan herkesi kesebilirsin
2.Zihin saldırısının kitleme ihtimali sadece 15 puanda %100 diğerlerinde azalıo %75 %50 falan die
3.Savaşcı Büyücünün yanına gelirse 3 vuruşta iner buda 2 saniyelik bir şey sert vurus ağır vurus bıde normal kendı vurusu
üstüm büyücü kesmek için max ama 45 lwl im senin dediğin gibi 23 vuruşta inmiolar ve bu arada zihin saldırısını 15 yapmayan büyücü yoktur :!:
Resim

Resim

Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı

Mesaj gönderen Tokerx »

max olmama rağmen bir çok 49 luk savaşçıyı kesmişimdir şimdi ceksiniz ki gel ws tmm olur gelin mekanıma meteor lodos sancak /meran sunucusu kesebilirsiniz de kesemye bilirsiniz de amaç eğlenmek olsun bu arada yeni yeteneklerin faydası bence sadece kasma ve yaratık kesme için olmuştur ws için yetenek sistemi tek kelimeyle """BERBAT "" :!: :!:
Resim

Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön