ÖZELLİKLE GM İÇERİİİİİİİİİİİİİ
- alideniz
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ÖZELLİKLE GM İÇERİİİİİİİİİİİİİ
GM kardeş şimdi benim çarımın ismi Aytoldı benim çarımda full latif malzemesi vardı ve benim çarımı çaldılar soydular ve küfür etmişer ban yedim ben bu durumda çarımda tlf onayı var die geri aldım ban yemiş ben bu durumda mahsumum lütfen çarımı bandan kaldırın lütfen 3 yıllık emeğim biraz merhametiniz varsa_? :
S
-
- İskele Babası
Re: ÖZELLİKLE GM İÇERİİİİİİİİİİİİİ
Kardeş benim arkadaşım Cihadxkerbela da öyle oldu Gm den bence hiç boşa ümit bekleme Gm ye kaç defa e mail yolladık yok ta yok
Cihadxtarkan
Cihadxtarkan
- alideniz
- Sahaf Yardımcısı
tm tşk ederim kardeş peki kaç gün ban yediğine nerden bakyıoz bi bilgin varmı_?
Bence bu ban çar çalma meselesinde gm lerinde işi var başka türlü birine şifre vermedikten sonra imkanıııııııııı yokkkkkk
şifreyi degistirmek icinde telefonunuzu ele gecirmesi lazım o kişinin.anlamaıdm bu oyuna neler oluyor gittikçe batıyor nüfus azalıyorr :evil:
şifreyi degistirmek icinde telefonunuzu ele gecirmesi lazım o kişinin.anlamaıdm bu oyuna neler oluyor gittikçe batıyor nüfus azalıyorr :evil:
[*][*]Darkstar[*][*][/color]
[*][*][*]Scraflyxmagichen[*][*][*]
Benim DoGusTan BiR HasTaLıkım VaR HeRkesi İnsan GöRüYoRum
[*][*][*]Scraflyxmagichen[*][*][*]
Benim DoGusTan BiR HasTaLıkım VaR HeRkesi İnsan GöRüYoRum
-
- İskele Babası
alideniz sana ban suçunun kaç gün olduğunu öğrenmen için bilgi verim..
** EN başta karekterini ttransfer etme yerine gir ordaki gerekli boşlukları doldur ve gönder tuşu var ona bas karekteriniz örnek 02.06.2013 tarihine kadar banlanmıştır der... iyi forumlar
** EN başta karekterini ttransfer etme yerine gir ordaki gerekli boşlukları doldur ve gönder tuşu var ona bas karekteriniz örnek 02.06.2013 tarihine kadar banlanmıştır der... iyi forumlar
Aynen kardeşim bende Türkxchekdar ın sahibiydim charım çalındı bankamda o kadar maden vardı mynete tlf açtım bi bayan çıktı tok plus alsaydınız size bulurduk dio nasıl il bu ya parası olan mı düzgün oynayacak...kimbirlik1722 yazdı:Kardeş benim arkadaşım Cihadxkerbela da öyle oldu Gm den bence hiç boşa ümit bekleme Gm ye kaç defa e mail yolladık yok ta yok![]()
Cihadxtarkan
Müşteri hizmetler ve destek ekipleri berbat çalışı Sobee ninde TTnetinde Mynetinde..
bide Geçmiş olsun hepimize diorum
http://img175.imageshack.us/img175/1943/anima1.mp4