Bu loncanın ilk üyelerindenim fakat süre qelen yeniliklerle beraber yardımlaşmanın en az seviyeye indiğini qördüm .. Bu tabi şahsi düşüncem .. Yönetime çok tşk ederim qeRekli yerlerede yazdım çıkışımızı.
Innocence ve Kikimokoxtwo adlı karakterleri TLOO qünceL Listesinden siLebiLirsiniz .. İyi Forumlar .
TLOO dan Ayrılıyorm.. Tşk ederim ..!
- Kikimokoxtwo
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
TLOO dan Ayrılıyorm.. Tşk ederim ..!

öLmek unutmaksa eğer o gün doğum günümdür ...
Re: TLOO dan Ayrılıyorm.. Tşk ederim ..!
Hayırlısı Neyse O Olsun Kardeşim..Çoğu Kişi Loncalari birakiyor artik bizde çıktık Cihad Loncasından
- Kikimokoxtwo
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
Loncadan çıkmak değil zaten dostluğu kaybetmek .. yene qördüğüm kişilere slm weririm.. Ama ben wermedikçe ne yazık ki slm dahi alamıyodum..

öLmek unutmaksa eğer o gün doğum günümdür ...
-
- İskele Babası
woLkancım artık yenı oLsumumuzla Lonca ne demek herkes gorecek :twisted:
Ensonxleonar. !
Bizdede oldu aynısı,kararına saygı duyarım.Kikimokoxtwo yazdı:Loncadan çıkmak değil zaten dostluğu kaybetmek .. yene qördüğüm kişilere slm weririm.. Ama ben wermedikçe ne yazık ki slm dahi alamıyodum..
xKERBELAx*Cihadxkerbela
Kikimokoxtwo yazdı:Bu loncanın ilk üyelerindenim fakat süre qelen yeniliklerle beraber yardımlaşmanın en az seviyeye indiğini qördüm .. Bu tabi şahsi düşüncem .. Yönetime çok tşk ederim qeRekli yerlerede yazdım çıkışımızı.
Innocence ve Kikimokoxtwo adlı karakterleri TLOO qünceL Listesinden siLebiLirsiniz .. İyi Forumlar .
Hayırlısı neyse o olsun...zamanında aynı bu yüzden bende loncadan ayrılmıştım yer altı bölgesi geldiginde ama pişman oldum

Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar.

- Effairenclik
- FareAdam Düşmanı
Hayırlısı ne ise o olsun volkan Tloo locnasına gleirsek bir zamanlar başvuru yapmıştım almadılar dun fark ettim ki iiyikide almamışlar loncanın belli kişileri üyeleri taktığı felan yok bir lonca üyeniz orada grup diye bağırıyor Tloo arzlardan adam alıyor
yardımlaşma dayanışma 0 ve ne hikmettir ki Tloo dan olanlar kendilerini ağa paşa snaıyor bu durumları üzdü beni... aslında hepsi iyi insanlar

Effairenclik yazdı:Hayırlısı ne ise o olsun volkan Tloo locnasına gleirsek bir zamanlar başvuru yapmıştım almadılar dun fark ettim ki iiyikide almamışlar loncanın belli kişileri üyeleri taktığı felan yok bir lonca üyeniz orada grup diye bağırıyor Tloo arzlardan adam alıyoryardımlaşma dayanışma 0 ve ne hikmettir ki Tloo dan olanlar kendilerini ağa paşa snaıyor bu durumları üzdü beni... aslında hepsi iyi insanlar
ya dostum öle düşünmeyin...lonca demek yardımlaşma degildir herzaman yeri ve zamanına göre iyi birşey..

Doğruluk sonsuzluğun güneşidir. Nasıl olsa doğar.

-
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Volkan abi hayırlısı neyse o olsun
Cihadxtarkan
Cihadxtarkan
- Skmxkorsan
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
Kikimokoxtwo yazdı:Bu loncanın ilk üyelerindenim fakat süre qelen yeniliklerle beraber yardımlaşmanın en az seviyeye indiğini qördüm .. Bu tabi şahsi düşüncem .. Yönetime çok tşk ederim qeRekli yerlerede yazdım çıkışımızı.
Bu nedir yav tloo dan sürekli yıldız kayıyor.
Skmxkorsan
KuKLaCı
Leş, bize göre rezildir ama, domuza, köpeğe şekerdir,helvadır.
Mevlana
KuKLaCı
Leş, bize göre rezildir ama, domuza, köpeğe şekerdir,helvadır.
Mevlana