Öncelikle doctor senden başlıyayım . vs esnasında da burda da ettiğin laflarla yaşını belli etmekle kalmadın , çocuk olduğunu da farkettirdin . kendi çapında eğlen diyecem de seni alacak kadar küçük bi çap var mı kusura bakma bilmiyorum . sana gelelim maçaxkızı meran senin ne olduğunu gayet iyi biliyor . ben söylemiycem burda zaten bilen biliyor . eskiden benim loncamda olduğun için ben herkesten daha da çok şey biliyorum . 1 vs olayıyla insanın adı çıkmaz ama gel gör ki bi hırsız sıfatıyla tüm sunucu seni yargılar . şanslıyım ki bu türden bir mağdurluğum yok . fazla uzatmıycağım son sözlerim az önce de tekrar ettiğim gibi herkesi herkes çok iyi tanıyor o yüzden rahatım sizde rütin çar çalma vs.işlerinize devam edin .
morukkelleci yazdı:başlık güzel içeriği daha bi güzel
herkes şahit oldu maçaxkızı vs yi kazandı ve mega egoist parayı vermedi
zeydan hırsız değildir maçaxkızı hiç değildir
aylardır tanıdığım adamı yargılıyosan gel önce beni yargıla arkadaşlarım bir nevi beni temsil eder.
Zeydan hırsız değil midir ? Kankanı iyi tanı agemennon git bir sor bakalım ne diyecek? Sen aylardır tanıyorsun biz yaklaşık 1 yıldır.O adam hırsızın önde gideni kardeşim.Arkadaşlarını daha dikkatli seç.İnanmıyorsan buyur kendisine sor adamsa söyler zaten sana gerçeği o adam yakın arkadaşlarından birinin çarını çalmış ve o çardan gelmiş fotoyu buraya koymuş daha ne konuşuyosun sen Agemennon.Maçaxkızı ' yıda herkes tanıyor.Onunda ne olduğu belli erkek fatma...Agemennon son sözüm aferin sonunda 49 olabilmişsin...Agememnon ' u Agemennon yazan bir salaktan ne beklenir ki...
morukkelleci yazdı:başlık güzel içeriği daha bi güzel
herkes şahit oldu maçaxkızı vs yi kazandı ve mega egoist parayı vermedi
zeydan hırsız değildir maçaxkızı hiç değildir
aylardır tanıdığım adamı yargılıyosan gel önce beni yargıla arkadaşlarım bir nevi beni temsil eder.
Zeydan hırsız değil midir ? Kankanı iyi tanı agemennon git bir sor bakalım ne diyecek? Sen aylardır tanıyorsun biz yaklaşık 1 yıldır.O adam hırsızın önde gideni kardeşim.Arkadaşlarını daha dikkatli seç.İnanmıyorsan buyur kendisine sor adamsa söyler zaten sana gerçeği o adam yakın arkadaşlarından birinin çarını çalmış daha ne konuşuyosun sen Agemennon.Maçaxkızı ' yıda herkes tanıyor.Onunda ne olduğu belli erkek fatma...Agemennon son sözüm aferin sonunda 49 olabilmişsin...
sondan başa yorumluyorum
49 olabilmişsin dedin sağol da aferin nedir ? istesem aylar öncesinden 49 yapardım 3 çarla birden uğraşıyorum aferin lafını git başkasına söyle çocuk poh pohlamıyorsun sen
zeydan lodvert ile arası iyiydi bildiğime göre ayrıldı ve hiç bir vukuat gelmedi kulağıma
arkadaşlarımı çok iyi seçerim en kral hırsızda şu anda çarımın şifresi var haftalardır çarımdaki materyallerin yeri dahi nadiren değişmiştir
Bana Hırsız Diyen Lavuklar Kanıtlayın Sileyim Tüm carlarımı ? O Xukalaxdocdoru ve Xukalaxfreestyle CArlarına Karşılık Ben Ferdiye Tılsımda Ve Teşkilatta Verdim Yalansa Yalan Desin .?