Öneri!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
XSAZOBALiX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: ÜSTADLAR

Öneri!!!

Mesaj gönderen XSAZOBALiX »

Bir 45 level iksir üretmek ne kadar zamana değer. Örneğin; Cevriye Sultan Modeli İksir üretmek istiyoruz. Materyalleri ; 10 Adet Çıban Otu , 10 Adet Gümüş , 1 Adet Isırgan Tohumu. Madenlerin yenilenme süresini 3 dakika olarak alsak ki bundan daha yüksek bir zamanda yenileniyorlar (10 Adet Çıban Otuna 30 dakika, 10 Adet Gümüşe 30 dakika, 1 Adet Isırgan Tohumuna da 30 dakika desek 1 iksir için 1 saat 30 dakikamızı ayırmış oluyoruz. Peki iksirin etkisi ne kadar sürüyor maksimum 10 dakika. Satın al materyalleri diyeceksiniz. Peki satın aldığım kişi zamanını harcamıyor mu bu materyaller için ? Bu düşük level iksirlerde de benzer durumda ben sadece 45 level bir iksiri ele aldım.

Benim ve bir çok kişinin fikri olan kudret iksirleri ve enerji iksirlerinin işportalarda satılması ya da tüm iksir materyallerinin sayısının düşürülmesi.

Benim gibi düşünüyorsunuzdur eminim öyle ise öneri olarak benzeri yazılarımızı ikvdestek takımına mail olarak atalım. Vaktim yok diyorsanız benim yazımı kopyalayıp gönderin. Eminim ki sonuç alacağız.
AKHİSAR BELEDİYE SPOR ' a başarılar...

XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
Kullanıcı avatarı
XSAZOBALiX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Öneri!!!

Güncel.

XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

haklısın.Her gün kudret iksiri malzemesi topluyorum.
Kullanıcı avatarı
AuReuS
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen AuReuS »

Evet ...Bu böyLe fazLa gitmez günLük 8-10 tane anca iksir üretebiLioruz oda fazLa dayanmıyor...

Ama satıLmasıda pek iyi Olmaz bence.Hiç yoktan gerekli Olan madenLer azaltılırsa iyi oLur...

LordsxManyaq

GuNNeS

.
Sosxmanyaq

Sancak
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Savas yazdı:Merhabalar;

Her türlü öneriniz için www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ formunu kullanabilirsiniz.

:arrow:
Benim gibi düşünüyorsunuzdur eminim öyle ise öneri olarak benzeri yazılarımızı ikvdestek takımına mail olarak atalım. Vaktim yok diyorsanız benim yazımı kopyalayıp gönderin. Eminim ki sonuç alacağız.
umarım cevap olmuştur
Benbilmem
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Benbilmem »

Savas yazdı:
turkoxHAMSTER yazdı:
Savas yazdı:Merhabalar;

Her türlü öneriniz için www.istanbuloyun.com/ikvdestek/ formunu kullanabilirsiniz.

:arrow:
umarım cevap olmuştur
Merhabalar;

Ben yapılan yorumları görerek yorumumu yaptım Konuyu açan arkadaşta biliyor bildirimin nasıl yapılacağını öyleyse gereki yapın arkadaşlar :)
Yapmadığını nerden biliyorsun?
Resim
Kullanıcı avatarı
XSAZOBALiX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Bende tam ondan bahsetmiştim ama kitle olarak bunu yapmak amacım.
Ben zaten mailimi gönderdim gördüğüm birkaç açık ve hata ile birlikte.

XSAZOBALİX 49 Seviye
sazobaLİİ 49 Seviye
Kankalarxbxex 30 Seviye
Üstadd 49 Seviye
Kullanıcı avatarı
QwXaS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen QwXaS »

Önemlii noktaya parmak basmışsın Engin . Bir çok kişinin de bu konudan muzdarip olduğu bir noktaya geldik ki maden zamanlrı konusundada iyimser bir sonuc yazmıssın oraya ancak bunun 1:30 saat ten fazla sürdüğün sanırım herkez katılır üstelik bu sadece 1 iksir üretimi için geçen süredir.
Şimdi bir iksir için bu kadar zaman harcagınız bı oyunda Sadece düsünen adama 1şifacı için en azından yanında 10 iksir bulundurması gerektıgını var sayarsak ki en kolay boss lardan biri İşin matematiğini size bırakıyorum ,
Bu durumda su an için Grup Bolgelerının oynanabılırlıgı nerdeyse Sıfır duzeyındedır .Hevesli oyuncuların dışında konuyu durumu anlayıp bolgelere ıksırlerını uretı giren arkadaslarda ne kadar masraflı oldugunu bılıyorlar bu durumun Elinizdeki stoklarında guncellemelerle eridiğinide yada elbet bi gün bıteeğinide farkındasınızdır .
Recetelerdeki materyal sayısının düşürülmesi,maden surelerının kısaltılması yada en azında 1 adet can potu ve kudret potunun işportada makul bır fıyata satılması belkı bu sorunu çözmekte bı nebzede olsa azaltabilir.Aksi taktirde Bir sure sonra Grup Bolgelerıne Stoklarınız da tukendıkten onra gercekten tamamlamak için iksir bulma sansınız haftada belkı 1 defa bir kac grup için mümkün olmaya başlıyacaktır. Oynanabilirliliğin bukadar düşük olmasıda oyuncularda bir soğumaya neden olacağı açık olduğunu görmek okadarda zor değil .

Baska bı konuyada burda deginmek istiyorum Guncellme yapmanız gerektıgını bızlerde kabul edıyoruz ancak Gun ıcınde bu zamanları bellı bır zamanda yada zamanlarda yapıcaksanız bunların sabıtlenmesı ve duyuru bolumunden oyunculara bıldırılmesı gerekliliğini düşünüyorum ki buda yukardaki konuyla pekte ayrı düşünülmeyecek bi konudur.Zira Okada emek veren ve okadar ıksır uretıp masraf yapan oyuncular Bolgelerdeyken yapılmıs olan guncellemelerle bir darbe daha yiyiyorlar. Umarım Dikkate alınır
Kullanıcı avatarı
okan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen okan »

Bende mail attım katılıyorum bu iksir işine çok zor üretmek :D
‎|♥|‎|♥|‎|♥| HACCII ‎|♥|‎|♥|‎|♥|

Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK

“Genel Etkileşim” sayfasına dön