Grup Bölgeleri İtemleri Hakkında.. !!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
efsane534
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Grup Bölgeleri İtemleri Hakkında.. !!

Mesaj gönderen efsane534 »

Arkadaşlar sığınak ve miğrattaki Boss Yaratıkları kesdiğimizde neden sadece 1-2 kişiye item düşüpte diğerlerine ya Madalya ya da İksir düşüyor.Bu durum bence çok saçma..! Zar zor kesiyoruz o kadar zamanımız gidiyor elde ne var koskaca bir MADALYA..!! En azından item çıkmıyanlara madalya+iksir verilsin o bile yoq sadece Koskaca bir MADALYA..!!Bana kalırsa bu durum bir an önce düzeltilsin.Bütün guruba item çıksın beni savunmuyanlar olacaktır ama o yaratıkları kesmek için kaç saatimiz gidiyor bari sonunda yüzümüz birazcık gülsün.Madalya yerine iksir verilsin en azından.Ya bütün guruba item düşsün bence bu çok fena birşey değil.Junonu kesiyorsunuz ve sonucunda hayal kırıklığı insanın resmen hevesi kaçıyor. İyi Forumlar.. İyi Oyunlar.. !!
RuhsuzŞair
Kullanıcı avatarı
XxXszrXxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Re: Grup Bölgeleri İtemleri Hakkında.. !!

Mesaj gönderen XxXszrXxX »

efsane534 yazdı:Arkadaşlar sığınak ve miğrattaki Boss Yaratıkları kesdiğimizde neden sadece 1-2 kişiye item düşüpte diğerlerine ya Madalya ya da İksir düşüyor.Bu durum bence çok saçma..! Zar zor kesiyoruz o kadar zamanımız gidiyor elde ne var koskaca bir MADALYA..!! En azından item çıkmıyanlara madalya+iksir verilsin o bile yoq sadece Koskaca bir MADALYA..!!Bana kalırsa bu durum bir an önce düzeltilsin.Bütün guruba item çıksın beni savunmuyanlar olacaktır ama o yaratıkları kesmek için kaç saatimiz gidiyor bari sonunda yüzümüz birazcık gülsün.Madalya yerine iksir verilsin en azından.Ya bütün guruba item düşsün bence bu çok fena birşey değil.Junonu kesiyorsunuz ve sonucunda hayal kırıklığı insanın resmen hevesi kaçıyor. İyi Forumlar.. İyi Oyunlar.. !!

Kısmen KatıLıyorum . .

Sonuç Olarak O Boss'u Kesmek Bir Grup Çalışması Her Ekip Elemanına İtem DüşebiLir, Veya MadaLya Dısında Değerli Birşeyler . Herkeze Şaeser Düşsünde İstemiyoruz .
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7

..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
Kullanıcı avatarı
efsane534
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Herkese düşmesın ama en azından kardeşim bir İksir bile düşmüyor bir Madalya için kaç saatimizi harcıyoruz en azından yüzümüz gülsün birazcık bile olsa..
RuhsuzŞair
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Herkese item düşsün o zaman 1 aya kalmaz bütün server aynı itemleri dizer günlerdir motorin ksiyorum ama maraton ayakkabı düşmedi günlerce de kesmeye devam edicem düşene kadar bunlar emek ister aylarca hazırlanan bölgeleri bu kadar kolay olucağını düşünmediniz herhalde.kaç saatimizi alıyor diyorsun motorini kesmek 45 dk . kenanı kesmek 2 saat çok mu uzun bu süreler .
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

zaten oraya kendi arkadaşlarınla giriyorsun.Sonuçta aynı kişiler hergün girin her gün 1 kere girseniz bile hepinizde item olur.
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

turkoxHAMSTER yazdı:zaten oraya kendi arkadaşlarınla giriyorsun.Sonuçta aynı kişiler hergün girin her gün 1 kere girseniz bile hepinizde item olur.

katılıyorum
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Reymond »

efsane534 yazdı:Arkadaşlar sığınak ve miğrattaki Boss Yaratıkları kesdiğimizde neden sadece 1-2 kişiye item düşüpte diğerlerine ya Madalya ya da İksir düşüyor.Bu durum bence çok saçma..! Zar zor kesiyoruz o kadar zamanımız gidiyor elde ne var koskaca bir MADALYA..!! En azından item çıkmıyanlara madalya+iksir verilsin o bile yoq sadece Koskaca bir MADALYA..!!Bana kalırsa bu durum bir an önce düzeltilsin.Bütün guruba item çıksın beni savunmuyanlar olacaktır ama o yaratıkları kesmek için kaç saatimiz gidiyor bari sonunda yüzümüz birazcık gülsün.Madalya yerine iksir verilsin en azından.Ya bütün guruba item düşsün bence bu çok fena birşey değil.Junonu kesiyorsunuz ve sonucunda hayal kırıklığı insanın resmen hevesi kaçıyor. İyi Forumlar.. İyi Oyunlar.. !!

Kesinlikle haklısın kolay olsun bizim olsun
<)
Kullanıcı avatarı
efsane534
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Peqi kardeş şuna ne diceksin merak ettim ? Bazı kişilere aynı itemden 2-3 kez düşüyor aynısından ve aktarımıda yok yani mor nadide olanlardan sence bu saçmalık değil mi en azından bari bunu bi düzene soksunlar..!! 45DK 2 SAAT senin için kısa bir vakit olabilir ama bizim için öyle değil en azından MADALYA yerine İksir düşsün item düşmüyenlere Madalyayı görünce delirmek elde değil..!!
RuhsuzŞair
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Madalya:Madalya, muharebelerde üstün başarı gösterenlere, önemli bir olay veya yarışma sonunda derece alanlara verilen madeni nişandır

Bakın para etmiyo ama manevi değeri var 8-)
Kullanıcı avatarı
aldatmaz2012
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen aldatmaz2012 »

Bugun kenana gıttık ve kestik grubdan 1 kısıye azat çevriye dustu açıkçası benım uzuldugum sorun bu degıl 1 kısıye duşsun bana dusmesın baska kısıye dussun ama o ne oyle azat çevrıye kolye o nedır ya başka bır grub kestıgınde 1 kişiye nucleus kolye dusmustu sonra başka bır grub kestıgınde ısık hanım yuzuk duştu bızım grubdan 1 kısıye nıye azat çevrıye dusuyor yaratıklar aynı muhımattı alan kısı sayısı aynı ama azat çevrıye kolye ıle nucleus kolye arasın 5 kat fark var :@ (azat çevrıye kolye mor nadıde degıl sarı renkı sıradan kolyedır)
Alayına Gidermiş Sen Önce Korkmadan Bakkalla Git

-Burasıqistanbul-

“Genel Etkileşim” sayfasına dön