Evet ben böyle rezil birşey görmedim 11 Haziran 2010 Cuma Günü Teknoloji marketlerınde bulabılecegımız paket HALA ADIYMANA 'a ulaşmadı!!! Cuma gunu buyuk bi heycanla teknosa bayisine koştum ve aldıgım cevap hafta içi en geç çarşamba günü yani 16 Haziran 2010 da elimizde dediler yani bugun ve yine Teknosa bayiye gittim ve aldığım cevap gelmedi. ordaki yetkili bir kişiye diğer bayilerinizden getirtemezmisiniz die sordum tabiki hemen bakalım dediler buraya kadar güzel ama sonra bayiden aldığım cevap güneydoğu And. bölgesinde hiç bir teknosa bayisinde olmadıgından getirtemeyeceklerini int bayilerinden almam gerektıgını soyledıler ve ordakı yetkılı kısı saolsun hemen ınt varsa istetelim isterseniz dedi yıne tamam dedım hooopppp int bayılerındede kalmamış... şimdi ben napım bi İst. dan bi Ank. dan farkımız ne buraya neden gelmiyor... Biz 3. dünya vatandasımıyız?? şimdi başka marketten al diyecek olanlarada sunu soyleyım burda Teknosadan baska o adı gecen firmalar yok!!! BÖYLE BİR REZİLLİK olmaz... Ya birşeyi tam yapın yada Hiç yapmayın Sobee nin ne kadar başarısız bir organızasyon duzenledıgını bu sayede görmüş olduk tek uzuldugum sey oyunda bolgeden alamayanlarda anca bukadar olur bızım ısımız yarım yamalak dien arkadasları bolgeden baya kınamıstım fakat cıden haklılarmış...
Saygılarımla E.Ö Sunucusundan Neowin, Çobanyıldızı
Rezilik!!!!!
Rezilik!!!!!
NeoWIN
Re: Rezilik!!!!!
Değerli arkadaşım bende Türkiye çapında ünlü olan bir alışveriş merkezinde çalışıyorum. Yaklaşık 2.5 senedir oynuyorum bu oyunu. Gönül verdim diyebilirim rahatça. Sobee nin bunda bir suçu olduğunu sanmıyorum. Bizim reyon sorumlusu arkadaşlar geçen hafta içerisinde geleceğini fakat dağıtımdan kaynaklanan dolayı geciktiğini söyledi. Evet sobee dağıtım noktalarına daha erken gönderebilirdi diyebiliriz fakat bu hem oyun açısından hem kullanıcılar açısından farklı sonuçlar doğurabilirdi. Hiç bir konuda sobee ye bu kadar yüklenmeye gerek yok. bu oyunun yapımı ve geliştirlmesi 3 sene içinde 7 kişi ile yapıldı. TÜRK yapımı ve TÜRK emeği geçtiği için bu oyun sonsuz saygı ve desteği hakediyor diye düşünüyorum.