Arkadaşlar öncelikle selamlar..
Ben 40 level şifacıyım üstümde şuan Alman takı seti Alman tek item ceket ve Eldiven İnat kıran , 40 lvl de verdiği Akrep Asa , ve maginot (hasar ateş ) 34 lvl gürz var. Şah Kobra Misali Merlin Modeli Şayak pantolon var büyü hasar zehir ve büyü kritikli ayakkabı ise Turnusol Modeli Cam Formüllü Şayak ayakkabı buda büyü hasar asit ve direnç asit makinaya yeni girdim ve garanti olan
İyileştirme , şifa bilgisi ,ruh kalkanı , can basan ı 15 yaptım geri kalanında 20 puan arttı
nasıl bi yetenek dağılımı izlemeliyim 15 çağrıya 1 asite die düşündüm ama siz daha iyi bilirsiniz bi yardım edin lütfen... teşekkürler
Angelxhealer...Beyazköşk
40 level için yardım....
40 level için yardım....
__Beyaz Köşk__[/b]
- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: 40 level için yardım....
ck'yı 15 le 1 asite ver geri kalanı da çağrıya sonra her levelde çağrıya ver
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
- amajestic1
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
asite 15 verde kasman kolay olsun
Amajestic Amajesticxtwo IIAmAjEsTiCII IIxMaJeSTiCxII

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
ASİT'le Kasamazsın Denendi !
-
- Acemi Savaşçı
15 şifa 15 ş.bilgisi 15 ck 15 çağrı 1 kaldırma 1 asit bunu 40 levelde yapabilirsin makinaya girererel vs level atladıkça puan gelecek o puanlarıda Ateş-Buz-Elektrik yani Element direncine ver 44 den sonra sana çok lazım olucan NEDEN dersen çünkü meran a giricen ve kasıcan orda kasmak istersen en idaeelleri uçanlar uçan ne ateş hasarlı sen element i 15 yaparsan sana vursada işlemez en fazla 300 vurur
saygılar... Agememnonx
saygılar... Agememnonx
Sen eğer 40. seviye bir şifacı isen niye inat kıran kullanıyorsun ? Oyunu bilen gerçekten çok az kişi var. Gerçekten. Sen eğer kullandığın eşyanın seviyesinden 9 seviye ve daha yüksek isen o eşyanın verdiği özellikler büyük oranda düşer. Bütün eşyalarını çıkar ve sadece inat kıranı giy. İnat kıranın efsunlarına bak ve karakter penceresinde verdiği özelliklere bak. Karakter penceresinde daha az özellik verdiğini görürsün. Efsunlar seni yanıltır. Karakter penceresinde gördüklerin doğrudur.
Sanma şahım herkesi sen sadıkane yâr olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur
Sadıkane belki ol alemde serdar olur
Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur
Herkesi sen dost mu sandın belki ol ağyar olur
Sadıkane belki ol alemde serdar olur
Yar olur ağyar olur serdar olur didar olur
Merhaba,
Lütfen zaman aşımına uğramış konuları yenilemeyiniz.
Zira bunu kasıtlı yapan kişiler tespit edilip hesapları hakkında moderasyon uygulanacaktır.
Bilginize sunar, iyi eğlenceler dileriz.
Lütfen zaman aşımına uğramış konuları yenilemeyiniz.
Zira bunu kasıtlı yapan kişiler tespit edilip hesapları hakkında moderasyon uygulanacaktır.
Bilginize sunar, iyi eğlenceler dileriz.