Menekşe Elmas satılıktır ancak piyasa bilmediğim için teklife açtım uygun görürsem takas olabilir..
Menekşe Elmas
Menekşe Elmas
Sarrafı 23 yapar yapmaz mezardaki Elmas madenine gittim ve bu çıktı.
Menekşe Elmas satılıktır ancak piyasa bilmediğim için teklife açtım uygun görürsem takas olabilir..
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Menekşe Elmas
1m den alırım menekşeyi.
Sağol zaten satmam o fiyata.
+ Ametist'ten çıkan Sibiryalı 15 Level ancak bugün 3-4 M den satıyorlardı. Ancak Menekşe Elmas , Elmas madeninden çıkıyor ve 23 Level bence daha pahalıdır. Düşük fiyata ( 2 - 2,5 M 'de dahil) satmayı düşünmüyorum elbet piyasa yükselir herkes maden arıyor.
Pırasasapı (32)
Güncel. :!:
Pırasasapı (32)
-
- İri Fare Avcısı
ona bakarsan 21 level kalsedonun 4. saf madeni ( menekşe 3. saf ) zamk 50 bine zor satılıyor leveline göre değerlendirme madenleri
1- 3M den menekşeyi sattım.
2- 4. Saf maden diye birşey yoktur. 1. Sınıf (İridyum budaksız ganoderma vs..) , 2. Sınıf (Saf altın saf demir saf tungsten yeşil elmas) , 3. Sınıf (Meşe odunu elmas kalsedon krom) vardır. 4. sınıf yoktur. + Zamk Akçaağaç Öbeği'nden çıkar Kalsedon'dan değil.
2- 4. Saf maden diye birşey yoktur. 1. Sınıf (İridyum budaksız ganoderma vs..) , 2. Sınıf (Saf altın saf demir saf tungsten yeşil elmas) , 3. Sınıf (Meşe odunu elmas kalsedon krom) vardır. 4. sınıf yoktur. + Zamk Akçaağaç Öbeği'nden çıkar Kalsedon'dan değil.
Pırasasapı (32)
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Lonca: Ferday-i kyamet
1. kalsedon 2. krip 3. akik 4. ne ?biryelxdeath yazdı:ona bakarsan 21 level kalsedonun 4. saf madeni ( menekşe 3. saf ) zamk 50 bine zor satılıyor leveline göre değerlendirme madenleri
aga bilmeden konuşma be
-
- İri Fare Avcısı
fark etmez
yanlış bilgi tamam k.bakmayın.. ama madenleri leveline göre mi değerlendiriyosun
Hayır.. ? Bu arada bi tane daha çektim Menekşe Elmas o da satılık.biryelxdeath yazdı:fark etmezyanlış bilgi tamam k.bakmayın.. ama madenleri leveline göre mi değerlendiriyosun
Pırasasapı (32)