yeni madenler

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
dostlukk
İskele Babası
İskele Babası

yeni madenler

Mesaj gönderen dostlukk »

Sevgili arkadaşlar rüstemde ve fahribeyde satılan mor renkli yani nadide eşya reçetelerinde çeşitli madenler var hydrargaryum niomyum antimon ve motorin gibi bunlar nerden teğmin edilior nerden toplanıor nasıl düşüyor bir bilginiz varmı ???????
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Re: yeni madenler

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

bende merak ediyorum.ama zor çıkan şeyler olsa gerek büyük görevlerden sonra verilebilir.Çünkü eski reçeteleri ile aynı malzeme istiyor sadece bu madenler eklenmiş.Artan hasar ve etkinlii karşılayacak şeyler olsa gerek.
Kullanıcı avatarı
Meaninqless
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Meaninqless »

Sanırsam o motorin materyali motorinden düşüyor arkadaşın dediği gibi görevlerdende verilebilir ;)

Fordehseat ŞİFACI

Eminönü

Resim
Kullanıcı avatarı
dostlukk
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen dostlukk »

güncell
hezae
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen hezae »

yeni madenlerden ziyade birde şöyle bi sorun var.dikkat ettiyseniz nadir esyalar aktarılmıyor.ve sadece zırhcı silahtar olarak uretilebiliyorlar.uretim seviyesi 48-46 gibi.
benim buyucum lokman - kimya...asla uretemicek yada ureten olsa da alamayacak.
ya yeni car kascam o zaman ne önemi kalır zaten...konu ile ilgili sorun hakkında konusmak isterseniz

viewtopic.php?f=46&t=24022 ilgili linkten bu uretimin sadece silahtar zırhcı olması ile ilgili sorun icin yorum yapabilirsiniz.

o istenen materyallerde ya görevden verilir yada zor dusen bişey olabilir.belki de yeni madenler eklerler...
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Meaninqless yazdı:Sanırsam o motorin materyali motorinden düşüyor arkadaşın dediği gibi görevlerdende verilebilir ;)
Motorin'i kestik Motorin bekliyordum Madalya ve Maraton Cansiperhane Ayak düştü. :mrgreen:
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

hezae yazdı:yeni madenlerden ziyade birde şöyle bi sorun var.dikkat ettiyseniz nadir esyalar aktarılmıyor.ve sadece zırhcı silahtar olarak uretilebiliyorlar.uretim seviyesi 48-46 gibi.
ya yeni car kascam o zaman ne önemi kalır zaten...konu ile ilgili sorun hakkında konusmak isterseniz

viewtopic.php?f=46&t=24022 ilgili linkten bu uretimin sadece silahtar zırhcı olması ile ilgili sorun icin yorum yapabilirsiniz.

o istenen materyallerde ya görevden verilir yada zor dusen bişey olabilir.belki de yeni madenler eklerler...

Olması gereken bu zaten. Bunlarda şaheser gibi olursa Zırhçı Silahtarı kaldırsınlar sadece maden toplansın. Oyunda bununda dengesi var.
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

TeknoBYraM yazdı:
hezae yazdı:yeni madenlerden ziyade birde şöyle bi sorun var.dikkat ettiyseniz nadir esyalar aktarılmıyor.ve sadece zırhcı silahtar olarak uretilebiliyorlar.uretim seviyesi 48-46 gibi.

Olması gereken bu zaten. Bunlarda şaheser gibi olursa Zırhçı Silahtarı kaldırsınlar sadece maden toplansın. Oyunda bununda dengesi var.

ama üretimci olmayan çarlarında nadide olmayacak.Sence haksızlık değil mi?
TeknoBYraM
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: ASiL

Mesaj gönderen TeknoBYraM »

Öyle bişi yok. Nadideler aktarılabilir şaheser değilki bunlar. Öyle bi açıklama gelmedi. Gerekli madenler düşmediği içinde kimse üretip deneyemedi:D Ama şaheser gibi olmaz onlar üretilip aktarılabilir;)
GaFFaRMaTiK İçin Tıklayın

TeKNoByrMxBizans
TeKNoMGCxBizans
Teknosifa
{Rehber} Teknobyram
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi

TeknoBYraM yazdı:Öyle bişi yok. Nadideler aktarılabilir şaheser değilki bunlar. Öyle bi açıklama gelmedi. Gerekli madenler düşmediği içinde kimse üretip deneyemedi:D Ama şaheser gibi olmaz onlar üretilip aktarılabilir;)

yahu aktarılmıyor grup bölgelerinden düşürenler çok hem açıklamada yapıldı.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön