yeni madenler
yeni madenler
Sevgili arkadaşlar rüstemde ve fahribeyde satılan mor renkli yani nadide eşya reçetelerinde çeşitli madenler var hydrargaryum niomyum antimon ve motorin gibi bunlar nerden teğmin edilior nerden toplanıor nasıl düşüyor bir bilginiz varmı ???????
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: yeni madenler
bende merak ediyorum.ama zor çıkan şeyler olsa gerek büyük görevlerden sonra verilebilir.Çünkü eski reçeteleri ile aynı malzeme istiyor sadece bu madenler eklenmiş.Artan hasar ve etkinlii karşılayacak şeyler olsa gerek.
- Meaninqless
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Sanırsam o motorin materyali motorinden düşüyor arkadaşın dediği gibi görevlerdende verilebilir 
Fordehseat ŞİFACI
Eminönü

güncell
yeni madenlerden ziyade birde şöyle bi sorun var.dikkat ettiyseniz nadir esyalar aktarılmıyor.ve sadece zırhcı silahtar olarak uretilebiliyorlar.uretim seviyesi 48-46 gibi.
benim buyucum lokman - kimya...asla uretemicek yada ureten olsa da alamayacak.
ya yeni car kascam o zaman ne önemi kalır zaten...konu ile ilgili sorun hakkında konusmak isterseniz
viewtopic.php?f=46&t=24022 ilgili linkten bu uretimin sadece silahtar zırhcı olması ile ilgili sorun icin yorum yapabilirsiniz.
o istenen materyallerde ya görevden verilir yada zor dusen bişey olabilir.belki de yeni madenler eklerler...
ya yeni car kascam o zaman ne önemi kalır zaten...konu ile ilgili sorun hakkında konusmak isterseniz
viewtopic.php?f=46&t=24022 ilgili linkten bu uretimin sadece silahtar zırhcı olması ile ilgili sorun icin yorum yapabilirsiniz.
o istenen materyallerde ya görevden verilir yada zor dusen bişey olabilir.belki de yeni madenler eklerler...
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Motorin'i kestik Motorin bekliyordum Madalya ve Maraton Cansiperhane Ayak düştü. :mrgreen:Meaninqless yazdı:Sanırsam o motorin materyali motorinden düşüyor arkadaşın dediği gibi görevlerdende verilebilir
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
-
- Teşkilat Neferi
- Lonca: ASiL
hezae yazdı:yeni madenlerden ziyade birde şöyle bi sorun var.dikkat ettiyseniz nadir esyalar aktarılmıyor.ve sadece zırhcı silahtar olarak uretilebiliyorlar.uretim seviyesi 48-46 gibi.
Olması gereken bu zaten. Bunlarda şaheser gibi olursa Zırhçı Silahtarı kaldırsınlar sadece maden toplansın. Oyunda bununda dengesi var.
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
TeknoBYraM yazdı:hezae yazdı:yeni madenlerden ziyade birde şöyle bi sorun var.dikkat ettiyseniz nadir esyalar aktarılmıyor.ve sadece zırhcı silahtar olarak uretilebiliyorlar.uretim seviyesi 48-46 gibi.
Olması gereken bu zaten. Bunlarda şaheser gibi olursa Zırhçı Silahtarı kaldırsınlar sadece maden toplansın. Oyunda bununda dengesi var.
ama üretimci olmayan çarlarında nadide olmayacak.Sence haksızlık değil mi?
-
- Teşkilat Neferi
- Lonca: ASiL
Öyle bişi yok. Nadideler aktarılabilir şaheser değilki bunlar. Öyle bi açıklama gelmedi. Gerekli madenler düşmediği içinde kimse üretip deneyemedi:D Ama şaheser gibi olmaz onlar üretilip aktarılabilir;)
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
TeknoBYraM yazdı:Öyle bişi yok. Nadideler aktarılabilir şaheser değilki bunlar. Öyle bi açıklama gelmedi. Gerekli madenler düşmediği içinde kimse üretip deneyemedi:D Ama şaheser gibi olmaz onlar üretilip aktarılabilir;)
yahu aktarılmıyor grup bölgelerinden düşürenler çok hem açıklamada yapıldı.