mrb bn Colloqa bnm charı 2 hafta önce mynetten ttnete qeçiriyorum şu an ttnette qiriş yapamıyorum ttnete arıyorum adam bna diyorki ttnette öle bi üyelik yoq. bn diyom 2 haftadır nasıl oynuyom ozaman adam diyorki yine öle bi üyelik yoq ve şu an Colloqa charım ne mynette nede ttnette var yani char ortada yoq (kanatlanıp uçtu ) siz karar verin artık...
Colloqa
Şu Saçmalığa bakın bi...
- Estellimemo
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: Şu Saçmalığa bakın bi...
ÖncelikLe S.a
ßen Karekterimi TTNET'e Aktardığım Zaman ßenim ßaşımada öyLe ßir oLay qeLmişti Ama DüzeLdi Biraz bekLersen oLur ßenim Karekterde Ne Mynette Ne TTNET'te Vardı TTNET'e aKtarıLmıştı Oyuna Girmeye Çalıştım Çhar Ne TTNET'te Nede Mynette Var Aradan 3 gün Sonra tekrar Denedim Ve TTNET'e Geçti.. ßiraz ßekLersen oLacağını Düşünüyorum
iyi Forumlar..
ßen Karekterimi TTNET'e Aktardığım Zaman ßenim ßaşımada öyLe ßir oLay qeLmişti Ama DüzeLdi Biraz bekLersen oLur ßenim Karekterde Ne Mynette Ne TTNET'te Vardı TTNET'e aKtarıLmıştı Oyuna Girmeye Çalıştım Çhar Ne TTNET'te Nede Mynette Var Aradan 3 gün Sonra tekrar Denedim Ve TTNET'e Geçti.. ßiraz ßekLersen oLacağını Düşünüyorum
iyi Forumlar..
ooOEsRaReNGiZOoo
oEsRaReNGiZo
OooesrarengizooO
HayaLLe YaşarKen Gerçek Dünyada ZAMANI İçmişiz Haberimiz Yok ..
ÖmürLe Yüzyüze GeLdik Aynada HARCANIP Gitmişiz HABERİMİZ YOK ...
oEsRaReNGiZo
OooesrarengizooO
HayaLLe YaşarKen Gerçek Dünyada ZAMANI İçmişiz Haberimiz Yok ..
ÖmürLe Yüzyüze GeLdik Aynada HARCANIP Gitmişiz HABERİMİZ YOK ...
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF