Seni Seviyorum Sobee

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Alexandra
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Seni Seviyorum Sobee

Mesaj gönderen Alexandra »

Merhabalar,

16.12.2009 14:03:18 tarihinde teskilat sunucusunda * isimli oyuncu hakkında bulunduğunuz şikayet sonuçlandırılmış ve bu oyuncu 18.12.2009 14:07:35 tarihine kadar Susturma cezası almıştır.

Merhabalar,

08.12.2009 13:48:51 tarihinde teskilat sunucusunda * isimli oyuncu hakkında bulunduğunuz şikayet sonuçlandırılmış ve bu oyuncu 2 Gün süre ile Susturma cezası almıştır.

Merhabalar,

08.12.2009 13:29:50 tarihinde teskilat sunucusunda * isimli oyuncu hakkında bulunduğunuz şikayet sonuçlandırılmış ve bu oyuncu 3 Gün süre ile Yasaklama cezası almıştır.

Merhabalar,

08.12.2009 13:33:25 tarihinde teskilat sunucusunda * isimli oyuncu hakkında bulunduğunuz şikayet sonuçlandırılmış ve bu oyuncu 3 Gün süre ile Yasaklama cezası almıştır.

Buda bana gelen =)))

Merhabalar,

"08.12.2009 13:23:46" tarihinde 'teskilat' Sunucusu'nda sergilemiş olduğunuz 'Rahatsız Edici Davranış' dolayısıyla üyeliğinize 'teskilat' Sunucusu'nda '2 Gün' 'Susturma' cezası verilmiştir.

Şikayet Bildirimine bu kadar hızlı cevap vermenizi gerçekten cok takdir ediyorum sizi seviyorum Sobee ekibi =))
Bana bir GüL VeRMiŞTiN SoLunCa GeLiCeM DeMiŞTiN ALLAH BeLaNı VeRSiN qüL PLaSTiKMiŞ.
okan34
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Raiders Of AnatoliA

Re: Seni Seviyorum Sobee

Mesaj gönderen okan34 »

Merhaba,

İtirazınız incelenmiştir. İtirazınız neticesinde hakkınızda gelen şikayet tekrar değerlendirilmiş ve cezanızın şu an itibari ile kaldırılmasına karar verilmiştir.

İlginiz için teşekkürler.

İKV Destek Takımı

Bna gelende bu ;) :)
  • Raiders OF AnatoliA Teşkilat Sunucu Temsilcisi

Rapismylifee
[/size]
  • Resim

• www.raidersofanatolia.com
    [/color]
Kullanıcı avatarı
Roaadonis1993
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Seni Seviyorum Sobee

Mesaj gönderen Roaadonis1993 »

Bendede çok var :lol:
Resim
İnFazTeamKronicK-IxadonisxI
Hayal Kurarken Bile Elalemden farklıyız,Biz KARŞIYAKALIYIZ...

“Genel Sohbet” sayfasına dön