1-) Yaklaşık 2 sene kadar önce oynarken mynet hesabımda 39 lvl 3 tane karakter vardı. 2 yıl sonra oyuna bir bakayım dedim karakterler silinmiş, uzun bir süre oynamayınca hesaptaki karakterler silinebiliyor mu ?
2-) Şu anda 49 lvl savaşçım var . Bir tane de büyücü açmayı düşünüyorum. Evde 2 tane pc olmasından dolayı büyücüyü ayrı bir hesaptan açıp en azından görevlerin falan kısa sürede yapılmasını sağlamak için 49 lvl savaşçıyla büyücüyü kasmam mümkün mü. Bu durum ban sebebi oluşturur mu?
arklar 2 sorum olacak
- hanedanxbutcher
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: arklar 2 sorum olacak
2-) Şu anda 49 lvl savaşçım var . Bir tane de büyücü açmayı düşünüyorum. Evde 2 tane pc olmasından dolayı büyücüyü ayrı bir hesaptan açıp en azından görevlerin falan kısa sürede yapılmasını sağlamak için 49 lvl savaşçıyla büyücüyü kasmam mümkün mü. Bu durum ban sebebi oluşturur mu?
KESINLIKLE OLMAZ CUNKU BI COK KISI AYNI YONTEMI KULLANIYOR AYRICA 1 SORUYU HIC BI FIKRIM YOK IYI FORUMLAR
KESINLIKLE OLMAZ CUNKU BI COK KISI AYNI YONTEMI KULLANIYOR AYRICA 1 SORUYU HIC BI FIKRIM YOK IYI FORUMLAR
Hanedanxbutcher49
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
Hanedanxuskurya49
Hanedanxbutccher49
Uskurya'49 dan başka çarım yoktur
Kuru dutla yar sevilmez
karakterlerin zaman aşımına uğramış olabilir 

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
1- evet hesabına 3 aydan uzun süre girmessen siliniyor ama ben 25 lvl altı karakterler sanıyodum demekki 39 da dahilmiş
2- ewde 2 pc warsa tabi kasabilirsin büyücünle gurup kurup büyücünü bi yere oturtursun we sen kesersin ona ex gider ama bu biraz yavaş olur tek kasman daha iyi
2- ewde 2 pc warsa tabi kasabilirsin büyücünle gurup kurup büyücünü bi yere oturtursun we sen kesersin ona ex gider ama bu biraz yavaş olur tek kasman daha iyi
1-) Evet hesabınıza 3 aydan fazla bir süredir girmiyorsanız hesap otomatik olarak kapanır veya karakterleriniz silinir
2-) Hayır herhangi bir sorun olmaz. 39 seviye sınırı zamanında da klan parası (kp) kasımları gerçekleşiyordu 2 ayrı bilgisayardan.. Herhangi bir ban söz konusu değildir
2-) Hayır herhangi bir sorun olmaz. 39 seviye sınırı zamanında da klan parası (kp) kasımları gerçekleşiyordu 2 ayrı bilgisayardan.. Herhangi bir ban söz konusu değildir
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
- Smyrnaonian
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Betadan sonra ilk defa girdigim hesabımda charım hala durduguna gore hesabıma birileri girmiş sanırımAma para da eşyalar da yerli yerinde bi gariplik var... :?
Defteri ( olan Yazar , Hukuk varsa ) Dürülür . 32 oyuncu ; 1 Büyük Yürüyüş ,
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .
32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .
Hayatta en hakiki mürşit İlimdir ; bunu kabul edemeyen Vatan Hainidir .
32 Türk ; 32 Emanetçi ; 32 "Oyuncu" .