Arkadaşlar bir Salı gunu saat 15:42 sularında Örgülüxsemih'den karizma alıyordum. Fakat 2 karakter alıcaktım 1 . karakterı aldım 2. sini getirirken zaten bana Wheels adlı karakterden sataşmalar başladı. Bişey yapmadım Oturdum emınımkı kalksaydım keserdım fakat aradan 40 sn ye geçtiginde yanında bir tane veled belırdı 40 seviye falandı o bana vurdu tank savaşçı oldugum için deparım yoktu canımda epey ınmıştı kaçmaya çalıştım ama nafıle kestıler karizmam düştü ve bu halde karizma alamazdım buna uyuz oldum bölgeden laf atmaya başladım fakat biraz sinirimden dolayı sert çıktım ama buyuk bir ihtimalle haklıyım değilmi arkadaşlar böle kişileri oyunda istemıyoruz Wheels gibi kişileri oyunda ben istemiyorum. Birçok kişi gördum karızma alan sataşmadım benı kestıgındede sana ders olsun yazdı orda 1 arz arkadaş daha vardı o onlara sataşıodu ama ben elımı bıle surmedım yalan atıcak kadar karaktersiz bu Wheels ama yukarda Allah var herşeyi görüyor. Lodos ve Arz arkadaşlarıma lutfen rıca edıyorum karızma alanlara dokunmayın. Bu konu burda bitmedı Wheels sana artık bu oyunda rahat vermıcem senı grublarıma almıcam gun gelır devran döner sen gelırsın benı gruba veya yardım et bunun gıbı şeyler sölersın ama emın olki artık benden ne yardım nede benzeri şeyler görmıceksın böle kişileri dışlıcam. Emininmki okursunuz Arz ve Lodos kardeşlerim burda kım haklı siz görürsünüz ben artık Wheels'e sataşmıcam ve en ufak bır hatasını gözlıcem ve bu kişiyi hatalarıyla oyundan terkettircem ...
Mangaenes/Acımasızca/Aşkyakar/Xgözcüx
Wheels Karaktersizi !!!
Wheels Karaktersizi !!!
Bir Yıldız Daha Kaydı Sensizliğin Gecesinde ...